Grizli sta si ti ono zamrzavala u vrecice od leda?
Mislim da si ti to spominjala
Losa tnx, sir isto dodajem pomalo, al cu onda i taj jogurt smanjit doze
Mrgud mali ajme nemoj zakuriti mami. 🤞
PetraB drzi se!
Mom sve i svasta sam zaledila u njih... Pire od bundeve, tikvice kuhane, kompor jabuka, kruska, breskva, sljive, borovnice bobice,mrkvu kockice i pir... Ma svega stvarno... Stane izmedu 70-90 grama
Ja imam dosta domacih sljuva i krusaka i jabuka kako to zamrznut?
Skuhat pa zamrznut ili onako svjeze
A jogurt sam uzela onaj bio u malo manjoj čašici, taj sam sebi znala uzeti, ful je kremast i nije toliko kisel. 3.5%m.m.
[/url
Ja sam sve svježe. Jabuke naribala, a šljive na pola i izvadila koštice samo. Vakumirala i u led
[/url
Hej evo i mene napokon danas.. Sve pročitala al mozak kaša pa isprike ak šzo6 zaboravim iskomentirati.. Stavila bih ja sliku u index, samo na mom faksu ne postoji cca 3 god klasični već preko interneta riješavaju. Zna da imam bebu kući, da mi treba fucking diploma da bih se mogla zaposliti, (mislim kad sam odabrala hjk-pov, a zaljubljena u arheologiju i to mi je neprežaljena želja) jer onu prvostupanjsku mogu mačku o rep okačiti. T je malo bolje kako je dobio kapi za nos i opet neku drugu kremicu za osip. Ali sam zato ja u banani, baš me sve pokupilo, T bolestan, pala taj ispit, sutra trebala imat auto da mogu u shopping a mm mora na teren, jedan auto na popravku, s drugim on ide, baš sam sr veselila tom shoppingu a sad mi dođe da plačem. Mikio moj bi valjda sve popio i pojeo što mu se da, vode, sokići.. Ne možeš mu uzet čašu kad krene pit.
Grizli jel ti sveki i šogica nemaju mozga? Pa meni ne bi palo na pamet nakon onakog vikenda da ih vidim, nimalo lijepo od njih. Prijavi se epidemiologu i u izolaciju ☺️🤭
DeeDee "mama nije gluha.." oplakah, ja svojoj kažem da T nije gluh i da ne mora kreštati, te da snizi ton za cijelu oktavu, ali ne pomaže uvijek. To me tako nervira, a on se jadan unervozi od njenog glasa.
Manich super što imate nekoga, nisam baš pratila jesenske pa ne znam što je bilo,( vjerojatno ništa lijepo), bitno da si ti sretna i da maleni ima nekoga tko ga voli (ja kao beba od 6 mj ostala bez tate, mama i ja same bile do moje 3.godine, imam polubrata i očuha, očuh je uvijek bio tu, ali ja imam stalno osjećaj da mi nešto fali, unatoč svemu volim i ja njega i cijenim što mu je pružio ljubav i bio tata). Jaknicu vroj veću.
Petra kako ste ti i curke?
Draga da bilo je svakako tesko psihicki jako ali izasla sam samo jaca iz svega ovoga. Sada je najvaznije ds on ima nekoga tko ga s ponosom predstavlja kao naseg sina. Meni je to divno.. I malac nece ni znati da mu on nije biološki tata nema potrebe za tim.. Imat ce ljubavi vise nego sto bi od bioloskog oca ikad dobio.
Manich sorry sto se petljam no jel okolina zna da mu to nije bioloski tata? Mislim… bolje da nije. To se nikog osim vas ne tice. Od mog frenda zena je imala bebu prije nego su se upoznali i on je zbilja divan prema tom decku… bolji neko masa bioloskih očeva. Ljubav se razvija kroz brigu o dijetetu…
DeeDee koji je to bio jogurt? Onaj u zelenkastoj casici? Ovaj tvrdi je malo kiselkast i nekad mu je ok a nekad mu je kiseo.
Ma nema problema smijete pitati.. Okolina tipa moji roditelji prijatelji svi znaju sta je bilo sa njegovim tatom i samnom i naravno da svi podrzavaju da malac i ja imamo nekoga. Moji su svi odusevljeni s njim i time kako je malog prihvatio.. Jedino njegovi roditelji jos neznaju.. To cemo obaviti kada uspijemo otici u bosnu kod njega jer je on inace iz bosne pa planiramo kod njega uskoro na upoznavanje sa starcima. Moji samo zele da smo sretni a to jesmo tako da je samo to vazno..
Ja sam sve svježe. Jabuke naribala, a šljive na pola i izvadila koštice samo. Vakumirala i u led
Tnx🥰
Manich ja isto mislim da to nije u redu prema djetetu...znam slucaj slican ali sad je taj decko 14 god i kad ga gledam bas razmisljam o tome da nije u redu...jer on ce to saznat kad tad...i vise ce ga pogodit nego da je zna to otpocetka
Manich i najvažnije je da ste sretni 😊
.
LoSa, evo slikala sam ti. Btw, ima 3.8 a ne 3.5.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji