ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    10. Rujan 2020. 21:03

mom12

al gulim naravno npr jabuku bananu kruska i sl..

Bananu 😂😂😂😂😂
    Čitati ću sve kad stignem, samo mi ovo upalo u oko😂😂😂😂i ja gulim bananu🤭🤭❤️❤️

10. Rujan 2020. 21:24

mom12

DeeDee

mom12

Ja imam dosta domacih sljuva i krusaka i jabuka kako to zamrznut?
    Skuhat pa zamrznut ili onako svjeze

Ja sam sve svježe. Jabuke naribala, a šljive na pola i izvadila koštice samo. Vakumirala i u led

Tnx🥰
    Manich ja isto mislim da to nije u redu prema djetetu…znam slucaj slican ali sad je taj decko 14 god i kad ga gledam bas razmisljam o tome da nije u redu…jer on ce to saznat kad tad…i vise ce ga pogodit nego da je zna to otpocetka

A kako bi saznao i zasto? Ako se njegov biološki otac ne zanima nikako za njega. Kako bi ja trebala reci malom djetetu e ovo ti nije pravi tata znas tebi je otac tamo negdje u irskoj zivi sa svojim sinom iz prve veze a tebe nije htio pa eto ti imas sad ovog tatu! Djetetu koliko god staro bilo ja nezelim reci da ga bioloski otac nije zelio zar da mu slomim srce? 

Grizli
    10. Rujan 2020. 21:30

Losa pa taj i ja mojoj dajem. I bas kad sam ga stabljala sam pogledala i vidila da pise 10? 🤔 A kutiju naravno bacila u smece, pa sad mi se bas i ne ide kopat po kontejneru 🤣... 
    DeeDee taj plavi je kao zrnati vise? President recimo zrnati je bas bas kisel i nije ga htjela iako prvi piz je pojela kasicu bila.
    Mom sve navedeno sam dio smrzla svjeze samo oprala, odrezala na pola i izvadila sjemenke, a dio sam skuhala kao kompot. S time da sam nesto pustila komade i tekucinu, a nešto sam zgnjecila. Imam vise opcija onda. Mm zeza da ima mala hrane za 2 rata.
    Manich naravno da je lijepo da imas nekoga i da L ima tatu, bioloski ne zasluzuje da ga se zove tatom tako da... A sad dal da mali zna ili ne, to moras sama odluciti al sto mom kaze jednom ce sigurno saznati, a mislim da bi ti trebala osjetiti kad je i dal je vrijeme za to. 

10. Rujan 2020. 21:30

Manich

mom12

DeeDee

mom12

Ja imam dosta domacih sljuva i krusaka i jabuka kako to zamrznut?
    Skuhat pa zamrznut ili onako svjeze

Ja sam sve svježe. Jabuke naribala, a šljive na pola i izvadila koštice samo. Vakumirala i u led

Tnx🥰
    Manich ja isto mislim da to nije u redu prema djetetu…znam slucaj slican ali sad je taj decko 14 god i kad ga gledam bas razmisljam o tome da nije u redu…jer on ce to saznat kad tad…i vise ce ga pogodit nego da je zna to otpocetka

A kako bi saznao i zasto? Ako se njegov biološki otac ne zanima nikako za njega. Kako bi ja trebala reci malom djetetu e ovo ti nije pravi tata znas tebi je otac tamo negdje u irskoj zivi sa svojim sinom iz prve veze a tebe nije htio pa eto ti imas sad ovog tatu! Djetetu koliko god staro bilo ja nezelim reci da ga bioloski otac nije zelio zar da mu slomim srce?

Da se nadodam da mu kazem dijete bi zeljelo upoznati oca jel tako jer znatizelja je veca od bilo cega.. I sta ja bi trebala njega molit da se javi da dodje da ga on upozna i da na kraju kaze opet da on dijete nije htio i da ga je briga?! Vjeruj mi neznaa kakvo je govno i nezelim da mi povrijedi dijete na ikakav nacin. 

10. Rujan 2020. 21:34

Grizli

Losa pa taj i ja mojoj dajem. I bas kad sam ga stabljala sam pogledala i vidila da pise 10? 🤔 A kutiju naravno bacila u smece, pa sad mi se bas i ne ide kopat po kontejneru 🤣…
    DeeDee taj plavi je kao zrnati vise? President recimo zrnati je bas bas kisel i nije ga htjela iako prvi piz je pojela kasicu bila.
    Mom sve navedeno sam dio smrzla svjeze samo oprala, odrezala na pola i izvadila sjemenke, a dio sam skuhala kao kompot. S time da sam nesto pustila komade i tekucinu, a nešto sam zgnjecila. Imam vise opcija onda. Mm zeza da ima mala hrane za 2 rata.
    Manich naravno da je lijepo da imas nekoga i da L ima tatu, bioloski ne zasluzuje da ga se zove tatom tako da… A sad dal da mali zna ili ne, to moras sama odluciti al sto mom kaze jednom ce sigurno saznati, a mislim da bi ti trebala osjetiti kad je i dal je vrijeme za to.

Ja necu dozvoliti da sazna.. Od mojih nitko nikada nece njemu to reci jer svi znaju da sam prosla pakao zbog bivseg. A kako ga on nezeli i ne priznaje da ima jos jedno dijete trazit ga nece. Ako nekako i sazna ja cu mu objasniti to nekako ali znam da ce ga to samo povrijediti jer ce se pitati kao i ja sto je to dijete krivo da ga supak nije htio... 

DeeDee
    10. Rujan 2020. 21:36

Grizli ja inače uzimam za sebe posni light od milbone u onom kvadratnom pakiranju i u usporedbi s njim je ful zrnat da, ali nije kisel. Ja sam joj danas za prvi put prošla sa štapnim sve skupa jer sam ionako breskve morala tako da nije bilo zrnato ali mogla bi ubuduće uzimati taj crveni ako je kremastiji 🤔

[/url

Lavica27
    10. Rujan 2020. 21:55

miki0

Drago mi je da sam vas nasmijala s mojim guljenjem graska 🤭
    A tak mi pedijatrica rekla, sve kuhano i oguljeno od kozice do godine dana i bas mi nabrajala namirnice koje da gulim - osim jabuka, kruska, sljiva, borovnice, papriku, paradajz itd. i grah/grasak bilo u njima… Nemam pasirku pa jbga, zrno po zrno kroz prste 😏
    Ok, iduci put nebudem gulila, samo blendam/gnjecim 😊
    A vidim vi dajete i sirovo voce. E pa sad kaj sam ja luda… Ja jedino dajem bananu sirovu 🙄
    Ok, morat cu pricat s njom na iducem pregledu. Al ja bi joj isto rado dala sad i smokvu i grozde ovako… Imat cu sad sve domace.
    Taj bio jogurt iz lidla i mi jedemo vec dugo jer nam je super, a dajemo bas taj i N. I taj okusi zavicaja sir isto. Crveni je normalni, plavi posni. Oba su mi ok, crveni malo bolji. Tak da i to bude njoj na meniju.
    Manich bas lijepo da je tako prihvatio tvoje dijete. Lijepo je cuti da ima jos takvih ljudi.
    Mrgud bemu misa… Drzim fige da je samo od zubica i da bude sve ok 🤞🏼🤞🏼 izdrzi, sutra stize majka u pomoc!

Mikio meni je ovo suludo. I onda dodje dijete s godinu dana u vrtic i jede sve zive radosti tamo a ti mu do jucer gulila papriku i grasak. Ajde sa 6,7 mjeseci ali do godine dana probavni sustav mora biti "razradjen". I ja dajem sirovo voce. Jede kasice sad vec 2 mjeseca i moram ga na sve navikavati. 

• mom12
    10. Rujan 2020. 22:09

Manich samo sam ti htjela rec tu situaciju a naravno na tebi je kako ces i sta napravit...i naravno da bude najbolje za dijete...
    Mikio e sad sam se sjetila ti gulis grasak a meni se nije dalo grozde davat znog kostica unutra🤣🤣🤣...trebala sam kod tebe ma poduku😅😅😅😅.....
    Ocu vadit to iz grozda ili kako dat?? Pokusala sam joj bila onako dat al kad krenem sve cistit i gulit nema nista vise🤣🤣🤣...
    E i smokvu sam joj dala pola oguljenu pola ne....rodica sve smazala...bez ikakve reakcije samo smo imali turbo kakenje taj dan😅😅😅...malo joj dala onako malo blendala...
    Mislim mora se navikavat i to malo ubrzanije probat...
    Losa tako i meni kad se nesto zgadi ni nacrtano nevolim vidit

10. Rujan 2020. 22:12

Lavica27

miki0

Drago mi je da sam vas nasmijala s mojim guljenjem graska 🤭
    A tak mi pedijatrica rekla, sve kuhano i oguljeno od kozice do godine dana i bas mi nabrajala namirnice koje da gulim - osim jabuka, kruska, sljiva, borovnice, papriku, paradajz itd. i grah/grasak bilo u njima… Nemam pasirku pa jbga, zrno po zrno kroz prste 😏
    Ok, iduci put nebudem gulila, samo blendam/gnjecim 😊
    A vidim vi dajete i sirovo voce. E pa sad kaj sam ja luda… Ja jedino dajem bananu sirovu 🙄
    Ok, morat cu pricat s njom na iducem pregledu. Al ja bi joj isto rado dala sad i smokvu i grozde ovako… Imat cu sad sve domace.
    Taj bio jogurt iz lidla i mi jedemo vec dugo jer nam je super, a dajemo bas taj i N. I taj okusi zavicaja sir isto. Crveni je normalni, plavi posni. Oba su mi ok, crveni malo bolji. Tak da i to bude njoj na meniju.
    Manich bas lijepo da je tako prihvatio tvoje dijete. Lijepo je cuti da ima jos takvih ljudi.
    Mrgud bemu misa… Drzim fige da je samo od zubica i da bude sve ok 🤞🏼🤞🏼 izdrzi, sutra stize majka u pomoc!
    Mikio meni je ovo suludo. I onda dodje dijete s godinu dana u vrtic i jede sve zive radosti tamo a ti mu do jucer gulila papriku i grasak. Ajde sa 6,7 mjeseci ali do godine dana probavni sustav mora biti "razradjen". I ja dajem sirovo voce. Jede kasice sad vec 2 mjeseca i moram ga na sve navikavati.

I ne samo toooo ja danas kod legice bila kaze malac njen ide u vrtic na meniu med na kruhu (najveci j...alergen) i kaze ona njima on nije jeo med jos i ja mu nebi davala jel moze nesto drugo dobiti kaze joj teta pa dobit ce onda snitu kruha! Djetetu od god dana snitu suhog kruha 😡😡😡🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ objasnjenje zasto nemoze nista drugo jer ce druga djeca isto htjet nesto drugo(je da djete od godinu ce rec ja zelim to drugo pfff 🤔🤔🤔🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️) i plus to lino lada na  kruhu jedan od zanimljivih namirnica.. Mislim ja nemam nista protiv lino lade ali ne sadrze li one orasaste plodove. Eto ja sretna sto malac nece u vrtic ove godine jer nam je vrtic katastrofa. 

10. Rujan 2020. 22:17

mom12

Manichsamo sam ti htjela rec tu situaciju a naravno na tebi je kako ces i sta napravit…i naravno da bude najbolje za dijete…
    Mikioe sad sam se sjetila ti gulis grasak a meni se nije dalo grozde davat znog kostica unutra🤣🤣🤣…trebala sam kod tebe ma poduku😅😅😅😅…..
    Ocu vadit to iz grozda ili kako dat?? Pokusala sam joj bila onako dat al kad krenem sve cistit i gulit nema nista vise🤣🤣🤣…
    E i smokvu sam joj dala pola oguljenu pola ne….rodica sve smazala…bez ikakve reakcije samo smo imali turbo kakenje taj dan😅😅😅…malo joj dala onako malo blendala…
    Mislim mora se navikavat i to malo ubrzanije probat…
    Losa tako i meni kad se nesto zgadi ni nacrtano nevolim vidit

Jao jesam ja jedina koja je gulila samo jabuke  i kruske.. I kuhala valjda samo do 6 mj.  Poslje smo poceli sa friskim vocem. Gulim mu samo jabuke kruske i breskve sve ostalo jede bez guljenja.a snokveee i grozdje imaamo domace on to sve pojede jer neznam kako bi ogulila grozd hahha izvadim samo kostice da se ne zagrcne. . S tim da mahune i grah i citruse jos nisam dala... I bjelanjak al i to cemo probati uskoro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.