ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    10. Rujan 2020. 16:04

Ja nisam nikako gulila nista🤪#nemajka🤣🤣...
    I nista joj nije😊😊...i jedemo svejze voce a ne kuhano...🙃

• mom12
    10. Rujan 2020. 16:04

al gulim naravno npr jabuku bananu kruska i sl..

Grizli
    10. Rujan 2020. 16:07

Losa moze samo info koji tocno sir dajes... Ja skontala da dajemo isti al sad vidim da i taj svjezi sir ima preko 9%mm. Totalno si me zaintrigirala s time. Ili ti samo za jogurt to pazis a sir nema veze. Jer koliko znam svi ti cottage sirevi imaju 10+ mm 😕. Totalno sam zbunjena... A moje znanje iz mljekarstva je napravilo bljuć...
    Mikio ahahhahah utrpamo ih sve u bus i svi kod Hani na udomljavanje. 😂...
    Samo malo ti si isla gulit grasak???? Nadam se da je to zato jer te opusta to guljenje. Nisam grasak jos dala al nemam namjeru gulit ga. Jabuke, kruske gulim, sljive kad skuham kozica se sama odvoji pa ju maknem zlicicom prije nego umjesam zitarice jer njih kuham zbog probave joj. Grožđe, tresnje, borovnice...nista ne gulim sve pojede cak stolice lakse i mekse kaka kad ima kozica, samo sto ih vidim i na ulasku i na izlasku. 😁

DeeDee
    10. Rujan 2020. 16:11

Js isto oplakah na guljenje graška, koja si ti kraljica 🎉🎉
    .
    ..I onda nekom tko ne spava 9 mjeseci i guli jbn grašak i sve radi ne po ps-u,  nego HC ps-u ideš govoriti da se ne trudi / ne zna / ne radi dovoljno 🤦🤦🤦
    Šaljem virtualni zagrljaj s stvarno se ne volim grliti. I bocu alkohola po izboru 😘
    .
    Ja sam prestala kuhati voće dosta davno, jedino šljivu em gulim em kuham. Do graška još nismo došli ali definitivno ga neću gulit. 

[/url

Lunica
    10. Rujan 2020. 16:11

Ovaj moj par dana puzao vojnički pa se digao na koljena i misli se kako sada😂onda je ppmalo skuzio i sad juri svukuda po kuci..dize se na noge uz kauc i naravnno padne ako se lose osloni na nogu. Zaljulja se i puf. A sreca ova tatami podloga me spasila. Super stvar za amortizaciju😁

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    10. Rujan 2020. 16:14

E da za velicine... Prije nego operem premjerim sve na necemu sto joj je dobro. Uzmem iz njene ladice pa da ne moram joj oblaciti a znam. Ako ja kupujem onda imam mjerke koje kako mjenja velicinu promjenim. Recimo sad za sirinu hlaca prepolovim hlacice i moraju tako biti sirina mog dlana. A duzina je izmedju zapesca mi i jednog madeza na ruci. 🤣 Malo izgledam debilno kad po trgovini mjerim ali bar znam sto kupujem. Naravno neznam napamet to nego sam si poslikala 😜

• Zarica
    10. Rujan 2020. 16:24

Mrgud, nemam pojma. Doslovce je jednom popio AD iz bocice s 3 mjeseca kad mi je nestalo mlijeka na kratko zbog potresa. Moramo ic kupit i bocicu... a probat ce na bocicu pa ak nece ic bude neke grizeve radio mm il tako nesto. Moramo jos smislit plana akcije Sam da oni prezive tih 24 sata, lako ce mali cicat kad se vratim:)
    Miseva smo mi tolko imali u kuci od mojih dok sam zivila jos s njima. Taman nam sumica gotovo sa svih strana i to je bilo normalno. Mrzila sam ih!! Onaj zvuk suskanja kad zaspes, a on ruje nesto. Danima bi ih lovili

Grasak jos ni ja nisam dala al nebum ga gulila:) al priznajem da sam zbog tog odlucila dat ga malo kasnije:) Ja napravila malu pauzu s uvodjenjem novih namirnica. Isto uvela ono davno zutanjak, a bjelanjak nikako da krenem. A nek mu sjedne sve ovo kaj papa

PetraB
    10. Rujan 2020. 16:49

Samo kratko se javim pa vas idem citat... 
    Cure vec jucer bile kao nove, muz isto a meni malo losije (provela dan na kaucu) al danas vec ok. Obavila kontrolu s curama kod fizijatra. V hiper, K asimetrija ali sve rade sto trebaju sa blagim odstupanjem u izvedbi pa je potrebna korekcija. Kad ulovim vise vremena napisem kak je izgledao pregled (dr i ja umirale od smijeha). Kontrola u 12. mjesecu. Kaze da su jako zeljne kretat se u prostoru pa od uzbudjenja krenu s izvijanjima a gmizanje se javlja kad se nadju na skliskom (laminat, parket, plocice) zato im je bitno da budu na podlozi. Stolice/viper one koje federiraju nikako kod hipertonusa (nasa jedna je takva) tako da smo ih izbacili... Kaze jaja i pod... Pitam za vremensko ogranicenje u jajetu opcenito a kaze ona da je to preporuka proizvodjaca autosjedalica a ne fizijatara jer to i je polozaj u  kojem ih po bh nosimo. One nisu naravno duze od 30-45 min u stolicama bile (samo nakon jela dok ne idu spavat ili na pod da ne bljucaju)... Lagano si cistim kucu od rekvizita za cure 🤣.
    Muz ide u ponedjeljak opet na testiranje pa u utorak za Italiju 🙄
    Danas budna od 5 jer je V odlucila da je vrijeme za igru.
    Danasnji menu tikvica i banana... Ide im sve bolje i bolje sa kasicama 😊
    I mi smo krezube jos 🤭
    Mikio stigla i meni "gospodja" 🙄... Bez izljeva za sada barem 🤞🏼 tako da suosjecam 🤗 i sretnih velikih 9!!!!

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    10. Rujan 2020. 17:12

Mikio ti si luda, svaka ti cast. Ja nisam gulila grasak 😁. Voce gulim i dalje al dajem sirovo. Papriku jos nisam dala. 
    Zarice drzim fige da dobro prode tih 24 sata 😁🤞
    Grizli ponuda je senzacionalna, ne znam tko bi odolio 😂
    Znate kaj je sljedece poslje misa? Mrgud dobio temperaturu. Za sad 37,6. Obozavam kad se svemir uroti protiv mene 😫. Malo i kasljuca i nos mu curi. Zubi ga tolko bole da mu danas suze idu kad si grzize prste. Poslje rucka odspavao 45 min i probudio se u placu. 😢

• Zarica
    10. Rujan 2020. 17:43

cure koji ono vi flips kupujete? i di? danas bila u mileru i uzela neki od prosa, rize i kukuruza. pise 8+. al cini. mi se da nije to to kaj ste tu pisale

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.