ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    10. Rujan 2020. 13:34

Losa malac trenira tvoje zivce vidim...
    Mrgud 🐁🐁🐁🐁🐀🐀🐀 ne bi ni ja bila sretna al nekako se vise bojim gmazova.
    Annika priznaj da si pozeljela da si momentalno koronu dobila.
    Mm nije mogao izdrzat pa si otisao vidit mamicu tj zena hoce kupiti auto pa je mislkla da nas troje s njom hodamo po salonima. Reko vozi sa mamicom si di oces, taman posla da cu s djetetom hodocastit po salonima. 

Lavica27
    10. Rujan 2020. 13:38

Joj Annika dodje mi da ti dodjem pomoc🙈😪
    Mikio sretnih 9!! Ajme 9 😱😱😱
    Moj se u zadnja 3 dana tri puta digao na sve 4 i kratko ljuljao sto je vau jer je on hipo na trbuhu i znam sa mu je to veliki napor. Pa ide dosta brzo od gmizanja. Vrtni patuljak je jako tezak njima zapravo se vecina iz puzeceg samo posjedne. 
    Eto isparilo mi ostalo..
    Ah da,mis. Panicno ih se bojim kao i stakora. I zmija. Ostalo mi je fajn. 

• Hani
    10. Rujan 2020. 13:47

Annika, pa nek da ruke💪😁
    Grizli, može, uzimam svekrvu. Nemam ni šogoricu, može li i ona kao 2u1?😉 Ja bih im skuvala kavu i rekla: dobro, ajmo sad, zašto se ne podnosimo i kako to mozemo prominit😊
    Pitanjce: Uzela sam nan2 od 800g na akciji da mi se nađe, koristim ga u 18h za rižolino na bocu. Mogu li kad to potrošim uzet bilo koje drugo mlijeko koje je na akciji taj dan kad su razlike li-la? 

• mom12
    10. Rujan 2020. 14:50

Ajme svkrve😭😭😭😭😭...tu su samo da nam zagorcaju zivot a nema pomoci od njih....
    Annika danae je tvoj dan d izdrziii🥰🥰..

Bravo za malog lavicaa😇😇😇....

I moja vec dugo to stane na sve cetri i ljulja se...ja mislila faza...nikako nisam povezala sa puzanjem ili sl..😅

• mom12
    10. Rujan 2020. 14:51

Meni je super od mm sestra....na nju nemam prigovore..🤪
    Da ne ispadne da ne volim njegove🤭🤭

DeeDee
    10. Rujan 2020. 15:26

Tek danas stigla do Lidla, nema pidzamica ni u tragovima, ostalog svega ima jer mi ne treba, logično. Idući tjedan 5komada bodija za zaboravila sam koliko, 70kn? Neka smiješna cifra uglavnom pa bacite oko na katalog.. ili skroz bijeli ili skroz sivi ili neki na bubamare 🐞❤️ prugasti i nešto u kombinaciji, ja ću te 😁
    I retro tjedan 🥰 ako nekog veseli kao mene 🤣

[/url

DeeDee
    10. Rujan 2020. 15:34

Da i njoj je još 62/68 dobar, više niš ne kužim, malo bude dekoltirana ali širina joj je taman 🤷
    Ali uzet ću veće, šta ću..
    Zadnji put sam uzela na pčelice kad je bio tako paket po 5 i dvobroj je, ne znam da li je uvijek..

[/url

Grizli
    10. Rujan 2020. 15:43

DeeDee jeeee hvala na info... Jako volim prugice, tockice i zivotinje. Zao mi sto one na pcelice nisam bila nasla. Al sam zato neke restlove ulovila neki dan bodij, hlace i kapa na winnie the pooh, hlace na teglice s medom po 35 kn. ☺️
    Meni ovaj pit te pidzame se cinilo da su za nasu zimu predebele. Neznam mozda grijesim al bas mi izgledale debele. 
    Problem kod lidlovih su ti dvobroji koji zapravo naginju vecem broju pa ispada ko da 1 broj preskace se a to je onako 10-12 cm razlike.
    Hani javi adresu na koju ih dostavljam. Za svaki dan koji prezivis s njima dobivas jos jedan dan gratis, a ako nazoves odmah na poklon dobis i svekra zauvijek😂😂😂...

DeeDee
    10. Rujan 2020. 15:49

Grizli ahahah neponovljiva akcija 😂😂😂😂
    Ja sam te pčelice slučajno našla jedne jedine odbačene, taman 62/68, nisam ih ni bila vidjela u katalogu a volim ih jaako😁
    Ove pidžame nisam ni stigla vidjet uživo..
    V je sad na 74 i 80 Pepco ali ovi lidlovi 62-68 rastu s njom, to što kažeš LoSa, mjesecima je u njima. Baš mi je glupo da nema 68-74, totalno fali

[/url

Lavica27
    10. Rujan 2020. 16:02

Cek stara jesi ti eksuli isla gulit grasak🤣🤣🤣 Sorry prebacilo me od smijeha!
    Nemoj gulit grasak,zivot je prekratak Gospe ti. 
    Hani znam da ti zvuci crno-bijelo,al malo smo prestare da bi ispravljale tudje komplekse, koje su dugo godina nakupljali i pomno talozili. Bolje ne bit u vezi, nego u bilo kakvoj, musko -zensko brat- sestra, bratic itd itd. Primjenjivo na sve. Prihvatis da su takvi il prihvatis da ne prihvacas i produzis. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.