Manich sve ce to sjest na svoje neces rec tim rjecima...lipo ublazis i kad naraste popricate kad bude zelio...kakav god da je i ko god da je njegov je otac i po meni nebi smjela govorit bas neke ruzne stvari...a sve se sazna kad tad...ja sam ovo slucajno saznala...a to zna samo muz i zena...dakle ja nemam veze s tim...kroz neki papir...i mogu bit govno i rec to ali necu...nisam nikome nikad pa necu ni sad....
A da zna vise ljudi za tren dode do toga...da ja sa mm pricam tj da mu kazem moje dijete to cuje i naravno ono ce spomenit tom djetetu...kuzis...
.......
Moja je uvijek pila oko 800-900 ml
I smanjila sad na cca 600 mozda malo vise....
Al izbacit cu joj ja jos jedan obrok samo neznam sta dat...
Zitarice nece same sa mlijekom bas joj se dize zeludac...
Pa sam mislila griz obicni al nema smisla ga na vodi napravit kad to nije cjeloviti obrok...
Dee moja od mj dana spava noc...dakle niti jedno budenje...sad u zanjih tj dva probudi se u 3 h....al ne dajem joj jest dodam dudu malo kmeca i zaspe...
Jer ako je naviknen jest po noci sad sta ce bit onda to...
I ja se nadam da je faza🙄
Jutro!
DeeDee i mi imamo slican problem. Jedino,ja dajem 2 kruta obroka, u 6,12,18h dajem 60ml AD i obje cice, u 21h dobije 90ml i isto obje, a u noci se poceo buditi u 1 i vec u 3 za novo hranjenje (znaci 6 dojenja s AD i 2 kruta). Dam mu po 60ml obje cice al i meni se cini da mu je to odjednom.premalo... al tipa lad bi ekperimentirala pa mu dam 120ml nije nista drukcije, ne kuzim. 8.2kg nije uopce puno nego tipa oko 40.percentila, za 10mj je i meni to premalo jer oko godine dana ce beba imati 9 kila tim tempom. Moje kumce ima 2mj i 7.2kg i iskljucivo je dojeno. Mi imamo 8.7kg i fakat ima velku glavu (95.percentil ahahahaha) i svi komentiraju kako je velik a realno 8mj i i tolko kila nije nis izvan granica. Kcer mi je imala identican prirast i sa 13mjeseci ravno 10kila.
.
Mrgud,suosjecam. Mi slinimo sve u 16, nos curi on urla i gura prste a nista se ne dogadja.
.
Danas u 12 kontrola na rebru i uzv mozga. Iskreno se nadam da smo gotovi s tim za vijeke vjekova🤪...
Manich, smiri se, ima vremena do toga još. Čini mi se da tebe to još dosta boli, pa kad vrijeme učini svoje, bit će lakše i znat ćeš što i kako. Dok je maleno, dijete to lakše prihvati. Ako mu nitko od odraslih ne kaže, saznat će od djece iz ulice. Ne možeš promijeniti prošlost, nema je potrebe niti tajiti ili preinačiti, moraš se nositi sa situacijom kakva je trenutno. A uz dobrog partnera i krasno dijete, čini se da vam je lijepo🤗. Ti si hrabra i snazna i znat ces sto reci kad za to dode vrijeme. Samo polako😊😚
btw slazem se s mom u vezi Manich. Bolje da cuje od tebe nego na neki ruzan nacin jednog dana. Sto je tu je,ako ga i pozeli upoznati to je njegovo pravo,pa makar ga i odbacio i bude tuzan, ako ima ocinsku figuru u tvom decku, manje ce ga boljeti. Ali ukoliko zeli mora to moci napraviti jer bi mogao tebi jos vise zamjeriti da cuje sa strane od nekog.
Mom ako ti pije 600ml mlijeka nista ne izbacuj mlijecni obrok.
Lavice cini mi se gladna...neznam sta napravit za taj vecernji obrok...jer ona zadnje jelo pojede oko 7...tako se namjestilo i nece kasnije nikako ja pricekam do 10 i nrce popije cca 30 40...i onda se probudi u noci...oko 3 svaku noc...
Ima nje sigurno preko 9kg...bas se moramo narucit kod dr...
Npr jucer je trebala jest oko 8h navecer al ne ona oko 7 place oce jest....
I zaspe oko 8h...a kad joj pokusam dat oko 10 onda pojede oko 30 40 ml nece vise...i spava ujutro do 6 7...jutros je oko 7 ipo jela...al se probudila u 3 al ja joj tada ne zelim dat jest...dodam dudu ona zaspe...
E vidim da je frendica lajkala pa mi iskocio post na fejsu o krvaljem mlijeku i bebama (ili mob prisluškuje i prati sto pisemo). Ima neka stranica na facebooku Katarina Zupancic nutricionist i pise o dohrani beba…
Tnx losa....
Meni je jucer nesto izbacilo sa onih kasica kao napisala adminka da sa 6 7 se ne smije davat km al poslje se daje al se mijesa neces dat cisto...e sad sta znaci poslje😓
Manich, smiri se, ima vremena do toga još. Čini mi se da tebe to još dosta boli, pa kad vrijeme učini svoje, bit će lakše i znat ćeš što i kako. Dok je maleno, dijete to lakše prihvati. Ako mu nitko od odraslih ne kaže, saznat će od djece iz ulice. Ne možeš promijeniti prošlost, nema je potrebe niti tajiti ili preinačiti, moraš se nositi sa situacijom kakva je trenutno. A uz dobrog partnera i krasno dijete, čini se da vam je lijepo🤗. Ti si hrabra i snazna i znat ces sto reci kad za to dode vrijeme. Samo polako😊😚
Boljet ce me uvijek. Jer sam voljela tog decka i zeljela sam sve s njim a on me izdao kad sam ga trebala najvise. Mozda cak boli sada vise nego ikada kad znam da bi trebala reci malom sve to kad dodje vrijeme ali da nadam se da ce mu Tomo biti i vise nego otac i da ce nakon sto mu kazem sam shvatiti tko je uz njega i tko je njegov otac zapravo. Pokusat cu razg s nekim o tome jer me zbilja to muci i nezelim da utjece na moju vezu sve to.
Al opet mislim da je gladna valjda bi po danu trazila vise...jer ponekad nam se dogodi da pojede pola bocice jedan obrok i nalon 3h cijelu pojede...a neznam ovaj period mi je stvarno naporan😒😒..lakse mi.je bilo kad je bila mala🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji