Mikio sretnih 9 🥳🥳🥳 Ma prebrzo ti leti...kad vidim slike od prvih mjesec dva osjecam se kao da je u drugom zivotu bilo 😏
.
I mi smo krezubice i nigdje ih na vidiku nemaa 🦷
.
Vidim dns svima svježi sir na repertoaru...i nama je 😂 Isto ga planiram s nekom vockom dns pomijesati...prvo sam mislila jaje i sir al pošto sam ja vec doruckovala ne da mi se jesti jaja xD
E da, tako presijece vojnicko da se digne na sve 4 i ljulja, al se opet spusti. A dobro, s obzirom da nije poceo rano se kretati vojnicki, valjda nece dugo trajat ova faza. Pustim ga i ja, al kad vidim da tim kvazimodo povlacenjem zuri da predje cijelu sobu, onda nemam mira pa uskacem
.
Mikio, sretnih 9
.
Ja za vikend moram na put i necu bit doma od subote popodne do nedjelje popodne. Mali ce bi s mm. Mm sav u panici:) Danas je sanjao da sam otisla to za vikend i odlucila se ne vratit
Malo upadam za puzanje. Inace citam jer naidem na hrpu korisnih informacija al nemam bas nes pametno za napisat. I nema spotanja ko na rodi i slicno koje stalno snoozam na 30 dana Moja curka isto gmize vec neko vrijeme, ponekad se digne. No njen braco je skuzio trik kako je nagovorit na puzanje. Zvecka joj sa zanimljivom igrackom na manjoj udaljenosti i na visini da se taman mora dic na 4 da ju dohvati. Mozda jos nekom upali
Zarice ne ne moja zdjelicu još od poda sama nike digla, do pupka je trup podignut joj al ruke stavlja jednu ispred druge pa se povuce i odgurne jednom nogom, a drugi put drugom. Mene podsjeca na gustera kako se giba. A ne naginje se ni na jednu stranu stoji ravno pri tome.
.
Jel normalno da ona se ne posjeda od podloge ravne iz patuljka nego ostane na sakici se drzat, al kad je naslonjena negdje pa se digne u sjedeci onda sjedi full ravno i samostalno, ostane tako sigurno 1-2 min pa tek onda se krene spustat prema naprijed ili se baci na bok.
.
Hani staviti cu u Njuskalo oglas mjenjam svekrvu za sto god pa se mozes javiti na oglas, ja placam dostavu.
Mikio pa dobro tvoja mama i kaze. Samo kad pita kazes dosta dobro, sve super i nek se misli. A onda kad je najgora odes kod svekrve pa ju pustis nakratko. 😂
Htjela jos nesto al neznam vise sto...
Hej curke🙃
I moja je pocela gmizati, al i kad bi pokusala nesto tajice joj se klizu🙄 morat cu kupit one hlacice sta imaju 'zakrpu' na koljenima.
.
Mi cekamo treci zub. Vec 3-4 dana izbija, zaplace u snu budi se..trlja obraze..bole ju desni, slini, grize i nista. Sve naoteceno, gel bas ne pomaze😐 kakav sirup bi joj mogla dati? Taani koji ti imas?
.
Grizli, Mikio bas su vas dopale divne svekrve...takvi komentari nepromisljeni. Zalosno.
Ljudi vise ne paze sto im izlazi kroz usta🤦
Mikio sretnih 9! 🎉
-
Mi smo se nocas bavili skidanjem temp.. 🤒 Sefica je jucer bila ok, sve normalno, navecer malo nervoza ali je zaspala. Dok sam se ja okupala i prosusila kosu vracam se u dnevni a ona se vrti i cvili.. odma mi je bilo jasno. Dala joj sirup, pa je imala nocno kupanje (koje joj se nakon pocetnog otimanja bas svidjelo, izigrala se)...pred jutro joj je opet pocela rasti temp pa sam joj opet dala sirup i spavale od 6 do 10 🙈.
I nosic joj curi...bas onako vodenasto...
L 💛
Meni sutra popodne dolazi mama, cekam ju ko ozebli sunce 🙈 puna 4 dana smo solo, i znate kaj, sinoc ga taman uspavam i protrci mis kroz sobu. Znaci ako nisam 3 infarkta dobila. A sve si narihtala u prizemlju, i njegov kind i kauc za sebe da uopce nemam nosanje i penjanje po stepenicama 😫 jadna li sam. Sad bi ovo more zamijenila za stan na 7.katu 🙈
Nego, moje je gmizao mjesec, mjesec i pol. I to u pocetku skroz nesimetricno, jednom sakom otvorenom drugom skupljenom, nikad se nije ljuljao, samo se poceo dizat i radit po par korana pa bi se umorio i spustio i onda je samo odjednom stalno puzao pravilno. Nikad nisam nista s njim vjezbala. Posjeo se iz tog 4-noznog, onak da se vrati unazad na guzu. Prvo se posjeo par puta kad smo bili na moru, s nekih 7,5 mj. Al to ko da je bilo slucajno. I onda za 2-3 tjedna odjednom ko da je skuzio i poceo sjedit i igrat se
Eto cissto za usporedbu.
Sorite kaj pisem sto postova, sad spava pa je to valjda jedino u danu kad stignem. Pa da prodem sve ceg se sjecam..
Mikio sretnih 9 🥳🥳
Iskreno, meni je sad 3 puta teze nego kad je on imao 2 mj 🙈
Mi smo isto krezubice. Mislim da mojeg to najvise muci. Ne misli na to kad smo negdje il kad se zabavlja, al cim se smiri, pogotovo predvece, to je takvo zapomaganje. Uzasno mi je to kako ga muci. Sinoc je bas bilo nepodnosljivo, dala mu sirup, al se budio cvileci, pol noci je bio budan i jaukao pa sam mu dala jos jednom, al nebi rekla da je nes pomoglo (mare mi immo lupocet junior) on recimo kad sjedi i igra se, ispred njega doslovno ostane lokva sline. Al ni jedan jos nije probio 😫
Moj hoce pit i na kljunasicu i na nuk magicnu, nekad 10 ml nekad 150. Neki dan je jeo oslica s krumpirom i mrkvom, bilo je ful gusto. I popio je uz rucak preko 50 ml
Sto se vecere tice, hoce ad jedino uz one hipp multi grain mjesovite zitarice. Pa dobije cicu samo za uspavat se (vidim da pojede puno manje), al ne znam da ga to duze drzi po noci, i dalje mi uzasno lose spava. A kod nas nema da ga pomazim i dam dudu, jer on cim otvori oci vec je na nogama 🤦♀️
Losa ma tu na moru povremeno svi imaju miseve, nekak je sve puno zelenila oko tih kucica, meni je vjerojatno usao kroz vrata, jer se tu svi znamo i sve je prek dana otvoreno. Obicno postavimo ljepilo i uhvate se. Al mozete mislit kak mi je sad nezgodno. Nije ih sigurno bilo par godina 😫 Srecom tata ima super frenda tu pa sam ga zvala da dode to sve obavit dok sam ja s malim vani. Jbg, spavat cemo na katu (nikad ih gore nema). Btw nemrem se spakirat jer sam ja tu bez auta 😂😂😂🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji