ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    04. Rujan 2020. 23:21

Red i moj se mrzi presvlacit i pelenu i robu. Isto se okrece u sekundi je s leda na trbuh, bas cesto to bude vriska i plakanje i borba 🤦‍♀️
    Mikio opusti se i budi sretna da ti ju ima ko pricuvat 😉 ja sam oduvijek mislila kak necu razmazit svoje dijete i kak cu ga ostavljat na cuvanju kao sto sam ja uzivala kod svoje bake, pa eto dosla korona, a sad kad se dize ga moja mama nemre zbog nekih zdravstvenih razloga, nadam se da ce ga moc kad ipak bude stanilniji pa ga bar sad uzme prosetat, a svekrva mi bas ovo ljeto operirana 😬 pa ga ne smije nosit, tak da nemam bas opcija 🙈 pa sam ljubomorna 😉

Valkris
    05. Rujan 2020. 07:20

beba2019

Aajooj, cure🤭🤭ma, nisam išla po test.. rano je. Iako nisam još dobila, ali budem vjerojatno.. ma, sigurno.. Nemoguće je da se otprve primi🤭🤭
    Moram priznati da sad kad postoji mala šansa za novu trudnoću, ipak drukčije razmišljam.
    Iako jako želimo još bebi, mm bi htio odmah, ja također, ali ja zbog svojih godina i za ovu nam je trebalo pet godina, pa zato.. Ali, kad bi smo barem mogle birati kad zatrudniti. Sva sam zbrkana. Koliko bih htjela, toliko i ne bih odmah, jer kao da ću ukrasti ovoj mrvici ljubav i pažnju.
    Baš imam teške mučnine i rizične trudnoće, pa joj se ne bih mogla posvetiti u potpunosti!
    Bit će kako bude, ako uspije iz prve, smatrati ću to pravim čudom i blagoslovom, a ako ne, ipak ću se strpjeti par mjeseci da moja lutkica prohoda, propriča, da mogu biti uz nju🥰za koji mjesec ćemo vidjeti☺️☺️
    U svakom slučaju, tu ću napisati ako bude, prije nego nekome reći 😄😄osim mužu, naravno 🙋‍♀️🤭

🤞🤞🤞🤞🤞 😊😊
    Imam mozda glupo pitanje... Jel se semolina uvodi posebno 3 dana? Imam onu hippovu.. 

DeeDee
    05. Rujan 2020. 07:59

Valkris ako si već davala rižu ili rižine pahuljice onda ne moraš..   ja sam većinu tih nealergena po dva dana davala, nisam bas sve po tri🤷

[/url

DeeDee
    05. Rujan 2020. 08:21

Hahahah oplakah 😂
    Valkris izdrži 💪

[/url

• Hani
    05. Rujan 2020. 09:34

😁😁😁
    Juuutrooo😘😘

Valkris
    05. Rujan 2020. 09:48

Hvala cure  sve jasno 
    Ma ja za sad uvodim pp 3 dana jer smo ppceli tek prije mjesec dana.. 

• mom12
    05. Rujan 2020. 10:19

Ni ja vise ne pazim kako sta uvodim manje alergene namirnice...npr za jaja sam pazila tj za zumanjak i jogurt i sl. 
    Mi smo na 74 ...losa prisisa je i nas😍😍😍

PetraB
    05. Rujan 2020. 11:02

LoSa

Bas me muz podsjetio… kad je nas malac dosao iz bolnice nosio je odjecu vel. 44, sad smo na 80 u 9 mj. Definitivno kupovanje skupe odjece za njega nije isplativa investicija… prerasao je veličine 44, 50, 56, 62, 68 i 74

Losa zakon!!! Mi smo isto sa 46 dosli na 68 ili 74, kako koja marka i bas isto komentiramo mm i ja kak su brzo narasle i definitivno skuplja robica ni kod nas nema smisla... Pepco, Lidl, Kaufland 🔝🔝🔝 😎

url=https://lilypie.com][/url

• AnnA
    05. Rujan 2020. 11:12

Hej curke. 
    Ja sam evo ukomirana i psihicki i fizicki. Ovu noc sam si dala truda i isla brojat koliko puta se budio. Dakle zaspao u 22:50. I do jutra kad smo se dignuli iz kreveta u 9 ujutro budio se 8 puta. I tako svaku noc. Nekad 7 nekad 9 al to je to. I jucer je cijeli dan vristao. Danas vidim isto nece bit bolje. Stvarno ne znam jesu li to zubici ili koji vrag. Ali ne mogu vise. Dodje mi da sjednem i placem. Muz se sutra vraca. A onda znate sta jos ima novog. U ponedjeljak pocinjem radit. Doduse na pola radnog vremena al i zbog toga me strah kako ce to sve biti. Iskreno financijski mi se bas ne isplati jer cu dobivati malo vise nego sada porodiljnu naknadu za nezaposlene ( zna kolegica Annika) ali u 2.mj cu puno teze nesto naci. Vazno je da budem u sustavu. To su me jucer zvali.Koliko mi je drago toliko i nije. Jos i ta corona i te mjere i svasta nesto. Za cuvanje malca cemo se nekako krpat. 
    I tako. Malo sam se izjadala. Nemojte zamjerit

Grizli
    05. Rujan 2020. 11:30

Red fox ahahaha bjegunac... 😂😂😂
    Beba iskreno ti zelim da to bude kad budes 100% spremna za novu avanturu.
    Losa u Lidlu sam kupila bila kad je bio orientalni tjedan. Full mi je dobar taj kus kus, al se brzo potrosi jer često to jedem kad mi se ne da kuhat nesto samo za sebe onda mi je to super jer juhe ili gulasa uvijek imam koju porciju smrznutu. Bravo za malenog bas je narastao. 
    Mojoj je kao i od Mikio 68 mali ili na knap, a 74 vecina velika. Kod nje najveci problem sto je tanka pa joj bodij 74 padaju s ramena, pa ima kao lađa dekolte 🙄, a 68 ne mogu zakopcat joj dole,neke koje uspijem kad napuni pelenu ju bas steze. Sad trebutno je zapravo na tajicama c&a 80, a majice 68 h&m. Haljinica h&m 62 joj ima funkciju tunike. 😆
    Valkris ja semolinu davala 2 dana prvi put s time da prvi dan je bila samo ona, a drugi dan sam u semolinu umjesala dodatno heljdine pahuljice jer ona ju onako samu nije htjela. 
    Za uvođenje mi prakticiramo 1 stvar novu  2 dana za redom uz poznate, 3.dan ili neki iduci dan u tom tjednu uz drugu novu. Obicno 3 stvari tjedno uvedem joj. Ovaj tjedan je to bila smokva, pir i svjezi sir. Nedjeljom za marendu ima kombinaciju tog troje sto je uvedeno ili kroz 2 obroka sve isprobano da potvrdimo. 
    Anna bas mi je zao da moras pocet raditi. Nadam se da cete uspjet se skrpat za cuvanje i da ce biti sve u redu. 
    E da vas pitam ako skuham juhu bez zacina i solo samo povrce koje je ona jela vec + teletina koju bi trebala tek probati jel mogu joj dat 2 dana za redom komadic teletine iz te juhe ili bi trebala druhi dan ppet kuhati nanovo? Sve do sad sam kuhala svaki dan svijeze, al sad imam velik komad teletine i lakše mi skuhat odjednom pa podjeliti na porcije joj. Makar smrznula od danas do sutra. Ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.