ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Rujan 2020. 16:46

Simbalija ne mozes ju nikako sprijeciti da se tako dize...i moj to radi ali kako je jaci i stabilniji sve manje..vjerojatno sve bebe to rade dok ne skuze kako stajati i koračati.
    Mom super si se snasla...ja kupovne vocne mijesam sa grizom,zgancima,rizinim pahuljicama itd. Povrtnu kupovnu mu dajem samo tako a kad pravim povrtne ili mesne kombinacije onda svaki put dodam maslinovo em zbog probave em zbog okusa kad vec soli nema. Jutros sam mu dala vocni jogurt s rizinim pahuljicama al mu se nije pretjerano svidjelo pa je jeo svjezi sir s mrvicama kruha a za rucak je pojeo dvije knedle sa sljivama.
    Losa super za pregled...sta mu radi okulista? Mi kad smo pitali za vid je ped rekla da do trece godine se ne moze nikakv pregled radit.

Lavica27
    04. Rujan 2020. 18:02

Losa kasno sam vas popratila al da sam ranije procitala napisala bi ti da je za djecu posebna trijaza. Mare ja mislim da LoSinog prate vec sad jer nedonoscad koja je na kisiku u inkubatoru ima vecu sansu za neke probleme s vidom. Zato ne povecavaju olako kisik u inkubatoru, LoSa ispravi me,tako su meni gore objasnili. A svi redovno moraju s 4god na pregled okulistu.
    .
    Ko je hanuska na ig??
    .
    Ja sam se isto malo pokrenula s uvodjenjem namirnica. Danas maline i popodne ribu😁

• Hani
    04. Rujan 2020. 20:16

Moj je bio na povecanom kisiku, ali nakon kontrole s mjesec dana, ponovno tek s godinu dana.
    Lavice, 😉. Dvije nove namirnice u jednom danu? 
    Ne znam jesam li ikad spomenula kako mi je bas super kako ti je sinovo ime zapravo kcerino, samo naopačke😊😘
    Zapravo nikad ne znam što sam napisala i poslala, a što sam morala prekinuti pa se mozda bezveze ponavljam, sorry🙈😁

MaRe
    04. Rujan 2020. 20:35

Oni puno djece zeznu s tim inkubatorom...od bratica sogorica ima blizanke od kojih je jedna oslijepila greskom doktora. Isto ko i Sasa i Dejan Matic.
    .
    Ma mi smo se raspitivali zbog malog jer muz ima keratokonus a neki dr kazu da je nasljedan a neki ne..tako da cim se bude to moglo vidjeti cemo ici na pregled jer je bolje cim prije to rjesavati.

Grizli
    04. Rujan 2020. 21:45

Hani moram komentirati da ona slika na ig dana je turbo morbidna ti... 😲 😆 🐔... Nije ni cudo da G pojede malo mesnih kasica... Ahaha salim se naravno!
    Losa 👍 za pregled...
    Mikio bravoo N... Totalno te kuzim za sutra i znam onaj pogled "mama spasi me ja ne bi se nosila"... I nas ocekuje to u nedjelju. Doduse mi cemo bit tamo i imam zeleno svijetlo od mm da postupim po svom osjecaju. Nadam se da ces ti mog se opustit i da cw N biti dobra nocas kd se naspavala u setnji. 
    Meni se danas kus kus pokazao kao dobar izbor za extra brzu kasicu. 👍👍👍 Tako da ga moram kupiti jos... Jel kupovala koja, gdje ima neko vece pakiranje ono tipa 1 kg? 

Red Fox
    04. Rujan 2020. 22:17

Imala sam zaostatak od 10 stranic 😂 sad kolko sam zapamtila 😂
    Damnnarex ima h&m u avenue djecji odjel ili sam
    ja krivo skuzila kaj si napisala. Na 1.katu i imaju te 3 za 2 tajice. I jogurt mislim da ne smijes do 8 mjeseci (bar je tak po tablici koju ja imam) i to onaj masniji (dukatos ili neki sa 3,2% mm)
    Mikio ti se bas napatis, al nece to trajati stalno. Mislim da ces se iznenaditi kad jednu noc krene normalno spavati.
    Mi imamo muku s presvlacenjem, ja se nadam da je to faza. Ja ga moram drzati jednom rukom jer bjezi, danas je gurnuo carapu u posranu pelenu i pobjego s usranom guzicom 🤦🏼‍♀️
    Ja se predomisljam za vrecu, ne znal kak ce se u tome dizati i jel bude padao.
    Danas sam mu dala onaj lino smoki, jeo je ko veliki 🥰 i pojeo punu zdjelicu za rucak.
    Beba test?😊

beba2025❤
    04. Rujan 2020. 22:27

Aajooj, cure🤭🤭ma, nisam išla po test.. rano je.  Iako nisam još dobila, ali budem vjerojatno.. ma, sigurno.. Nemoguće je da se otprve primi🤭🤭
    Moram priznati da sad kad postoji mala šansa za novu trudnoću, ipak drukčije razmišljam. 
    Iako jako želimo još bebi, mm bi htio odmah, ja također, ali ja zbog svojih godina i za ovu nam je trebalo pet godina, pa zato.. Ali, kad bi smo barem mogle birati kad zatrudniti. Sva sam zbrkana. Koliko bih htjela, toliko i ne bih odmah, jer kao da ću ukrasti ovoj mrvici ljubav i pažnju.
    Baš imam teške mučnine i rizične trudnoće, pa joj se ne bih mogla posvetiti u potpunosti!
    Bit će kako bude, ako uspije iz prve, smatrati ću to pravim čudom i blagoslovom, a ako ne, ipak ću se strpjeti par mjeseci da moja lutkica prohoda, propriča, da mogu biti uz nju🥰za koji mjesec ćemo vidjeti☺️☺️
    U svakom slučaju, tu ću napisati ako bude, prije nego nekome reći 😄😄osim mužu, naravno 🙋‍♀️🤭

beba2025❤
    04. Rujan 2020. 22:34

Red Fox

Imala sam zaostatak od 10 stranic 😂 sad kolko sam zapamtila 😂
    Damnnarexima h&m u avenue djecji odjel ili sam
    ja krivo skuzila kaj si napisala. Na 1.katu i imaju te 3 za 2 tajice. I jogurt mislim da ne smijes do 8 mjeseci (bar je tak po tablici koju ja imam) i to onaj masniji (dukatos ili neki sa 3,2% mm)
    Mikioti se bas napatis, al nece to trajati stalno. Mislim da ces se iznenaditi kad jednu noc krene normalno spavati.
    Mi imamo muku s presvlacenjem, ja se nadam da je to faza. Ja ga moram drzati jednom rukom jer bjezi, danas je gurnuo carapu u posranu pelenu i pobjego s usranom guzicom 🤦🏼‍♀️
    Ja se predomisljam za vrecu, ne znal kak ce se u tome dizati i jel bude padao.
    Danas sam mu dala onaj lino smoki, jeo je ko veliki 🥰 i pojeo punu zdjelicu za rucak.
    Beba test?😊

Ahahaa,,, Bože 😂😂gurnuo čarapu i pobjegao 😂😂skoro sam probudila bebu, a jedva je zaspala 😂😂

• Hani
    04. Rujan 2020. 22:36

Obiteljska hashtagovska zafrkancija😁
    Mikio, kad je tako dobra u šetnji, zovi bilo koga da je vozi, makar ispred zgrade u krug😁 da stignes malo odmorit i nesto obavit.
    Jos nikom nisam ostavljala G na čuvanje, ali sigurno bi i meni bila panika jel ok, šta mu fali, snalaze li se... Bit ce N dobro,  samo šta ti neces uzivat na veceri, nego samo gledat na sat😊
    Redfox, 😁💩bjegunac😁
    Probat cu i ja sa smokijem, pa s vremenom sa simbalijinim popečcima. Izlazi mu osmi zub, ima čime žvakati😊. Jučer mu u nekom dućanu prodavačica nudi slane štapiće da se malo zabavi, a mene strah hvata odvažit se ponudit mu.

mrgud_zg
    04. Rujan 2020. 23:07

Pozz cure, saljem puse s mora 😘🌊🌞
    Bit ci si sama kriva kaj nemaml ritam, al moram vam rec da je more i dalje toplo 🙈😂 ugl tempirali da krenemo nakon rucka kad bi mali trebao ionako spavat, on bio pol sata budan al dobre volje i onda odspavao 50 min 🙄. Onak bebe znaju prespavat cijelo putovanje, ali eto, moj ne 🤦‍♀️
    Losa drago mi je da je nalaz ok 👍
    Mikio zovi cesce da ti ju dodu prosetat. Meni ovo zadnjih dana dilazili mama pa tata za setnju i bas mi to super doslo napokon
    Sto se hrane tice, moj oko 9-10 jede dorucak od voca i zitarica, neda mi se izdajati 🙄, a rucak Oko 12-14(je povrce i ZitariCe plus Meso

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.