DeeDee super da je V bolje i da sto prije prođe.
Moja M ako joj u vocno zitnu kasicu sto joj je marenda stavim izdojeno mlijeko nece ni vise od 30-40 gr, u povrtni obrok pojede al mi onda onaj obrok iza nece cicati nego ga preskace. Tako da ona ima 2 obroka bez mlijeka. Ad nece niti jedan od 3 isprobama i necu vise ni kupovat joj ih jer samo bacam.
Imala za marendu palentu, smokvu i sljivu kuhanu. Ako sad ne kaka mekse onda neznam sto je iduce.
U kupovne vocne znam staviti kukuruzne pahuljice tj cornelino pa pojede ih inace nece tako da to nam je bas za nuzdu krajnju.
Uz voce joj dajem svasta heljdu, proso, pir, griz, palentu... Svasta nesto.
Pozdrav cure!
Deedee drago mi je da je Vita bolje🥳
Mikio dobro, da li je to moguce? Jel se to tebi mala 'inati'?😂 Ili jednostavno vrijedi ona da su djeca dobra kod drugih dok nema mame il tate.
Zarica ja mislim da i ja imam te navlake. To sam dobila uz kinderbet, kada smo ga kupovali od poznanice, obucena je samo jedna stranica. Super su, kad se ljulja i pada glavom ne lupi se jer su bas debele i cvrste..duda ne pada na pod👌 al da bi ih kupila sama, ne znam. Previse mi je to novaca.
.
Mi smo imali kampiranje nocas od 1.30-3 stenjanje, plakanje. Stavlja dudu u usta pa vadi, i u krug.
Jutros pogledam, dvojke donje nabubreeneee i naziru se lagano rebarca od zuba.🦷🦷
.
Onda nas je scepao zatvor, ona se toliko jutros mucila da je to bilo strasno za gledati. Stavljala sam ju u pozu za kakanje, al nije islo. Skinula ju golu, iznad prematalice i podloge i nakon 40min plakanja, stenjanja stisnula je i ja sam joj pomogla izbacit 💩 tvrdo, uzasno. Sad ce jest sljive i piti kompot i uzela sam joj neki ful dobar probiotik od 150kn🤐
.
Jel joj mogu jogurt vec dati? I kakav?
Evo izmiksala nadodala malo prokuhane vode da tekstura bude malo vodenastija i pojela je🙃🙃🙃...dakle zbog gustoce nije htjela jest
Snasla si se, mom, super. Šta si pričala da moraš odradit 9. i 10.mj? Baš odradit smjenu ili cete nesto smislit?
Losa, ima li guzve na rebru?
Hipp Combiotic 2,redovna cijena u Mulleru je 76kn,sad je akcija dodatnih 8kn sa kuponom, pa je 68kn.Konzum je oduvijek najskuplji s mlijekom za bebe..
Simbalija, vocnu pojede max. 100ml, a povrtnu max. 40ml, s tim da je i to napredak jer prije npr. teletinu nije htio ni zalogaj. Sada mu dajem ručak kad smo svi skupa za stolom. Gleda nas pa i on jede bolje. I mojem je draže čisto voće, nego kad su i ad i žitarice u kombinaciji.
Ali malo sam se ulijenila što se tiče uvođenja novih namirnica, morat ću u nabavku.
Za stopiranje dizanja ne znam ti reći, mi smo u fazi da ga treba poticati😊. Tek se prije 3 dana počeo pošteno okretati, onako odjednom, bez umaranja i uzdisanja, ko novo dijete.
Beba, jesi li kupila test😁
Zarice, imam i ja dada&rocco navlake i ne može se pošteno zavući ruku i proviriti kroz njih pa sam ih skinula sa manje stranice krevetica dok se G jos nije poceo dizati. Ali i ovako udara o njih kad se po noci okrece.
Trebala bi odradit 9.mj...radila sam 2 dana...al mislim da cu smislit nesto🤪🤪...
Neda mi se bit razdvojena od male
Beba di je test? 😁😊♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji