ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    03. Rujan 2020. 09:33

Losa i Lavice, nisam napisala da sve bebe moraju prohodati do prvog rođendana, niti da moja treba do tad prohodati, već da hoda uz namještaj i da će vjerojatno prohodati do prvog rođendana, a i ako ne, da nije bitno jer nam se ne žuri nikuda. Znam do kad bi bebe "trebale" prohodati. 

beba2025❤
    03. Rujan 2020. 09:35

Zarica

moj mali jos ne sjedi s 8 mjeseci😅 Kad ce prohodat ko to zna…
    Manich, mislim da su 2 kape 40kn.

Bude, i moja se posjela oko 8mj🥰

annika
    03. Rujan 2020. 10:28

Moja prva je prohodala sa skoro 17 mjeseci sa 5 mjeseci je imala 10 kg i bila ogromna, ali i lijena ( i ostala do dan danas). Sve najnormalnije, nigdje nas dr nije slala 

[iimg]

Simbalija
    03. Rujan 2020. 10:35

LoSa

Simbalija

DeeDee sretan rođendan!!! 🎂😊🥰

Ja isto razmišljam o vreći za spavanje jer se otkrije prije nego izađem iz sobe 🙈

Mi isto uzeli apn, samo smo 2.generacija pa nam je 30% sufinanciranje jer smo u Ri. I pet godina, tj. sad sedam jer smo bebija dobili.

Radujem se Lidlu taman ću biti doma u Ri 😁

E jeste vi dobili novi ugovorna produljenje zbog bebe? Mi jos u veljaci poslali rodni list i zamolbu i otad ni traga ni glasa od njih…

Da, poslali u siječnju, došli krajem ožujka 🙂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Damnarexx 🌺
    03. Rujan 2020. 11:07

Manich 39.90kn 🙃 bas su lijepe tanke pamucne. U paketu se dobije 2kom.
    .
    Bogami, ne znam dal je mjesec imao svoje prste u nasoj noci ili koji vrag (🦷).
    Losa noc, malo za promjenu i kod nas. Zaspala u 21h, prvo probudila se u placu oko 00.40h nisam ju mogla smirit pa sam ju nahranila, mislim si ok, sad si mirna do 6. Jesi vraga mama😅 u 4 opet dernjava, bas ne tipicno za nju..ugl u 7 sam ju prebacila kod sebe i uspjele smo nesto odspavati dalje uz povremena placna budjenja. Bas mi ju je zao 😔 njoj izbijaju donje dvojke. Gornjim jedinicama ni traga, a donje nismo previse ni 'osjetili', te dane je bila pojacano cendrava i to je to.
    .
    Bas sam isla gledat letak ii 😍  napokon jednostavnih/jednobojnih hlacica.  Danas cu nazicat da stanemo u Lidl pa cu usput pogledat kad se sator otvara🧐
    Sve je prerasla!
    .
    Sve ce to oni u svoje vrijeme, ne brinem se nista previse😊 Elin je pred par dana skuzila kako se bacit nazad na leđa kada je na trbuhu😂
    Al to hodanje, jedva (ne)cekam!😁

Damnarexx 🌺
    03. Rujan 2020. 11:12

Zarica

Tenks za info cure. Evo vrstila se kuci sa 100 tajica iz hma. imaju neku akciju 3 za 2. U Pepcu sam bila neki dan tamo kod Arene i nisam ih nasla…al dobro, ja nikad nis ne nadjem u pepcu kaj vi nadjete
    .
    evo ja mu taman prvi put obukla pidjamu dugu na Batmana. To je ujedno i jedina pidjama koju imamo tako da cu morat i po to. Dosad je spavao u bodijima ili romperima.
    Idem odma bacit oko sta je iduci tj u lidlu.

U kojem si H&Mu bila? Zivcira me sto samo Arena i CC imaju Kids odjeljke. 🙄 A meni Av.mall najblizi.

mrgud_zg
    03. Rujan 2020. 11:14

Pozdrav zene!
    citam vas danima, nikako uhvatit, sinoc napisala post do pola i zaspala s mobitelom  s obzirom da imam sto tema za nadoknadit evo tok misli, pa ako je predugo preskočite 
    za početak, Deedee sretan ročkas!! neka ti se sve želje ostvare 
    vidim da ima dosta bolesnih bebača pa svima želim što brže ozdravljenje 
    moj od jucer spava u dugoj pidjami, pokriven/vise oktriven plahtom, nama je fkt toplo, kak su sobe u potkrovlju bude bas jos u kuci toplo. ja spavam u potkosulji i kratkim hlacama poluoktivena..
    zarice ja isto ne mislim da ti je previše 3. obrok, pogotovo jer je mliječni i dobro je prihvaćen.
    ja zvala pedijatricu zbog onog osipa na večeru i rekla mi je da ne isprobavam više taj ad. nego da kupim althea ad (kao za alergičare a najsličniji majčinom, nisam iskreno stigla proučavat zašto baš taj). ugl ipak ide samo na recept, pa sam danas zvala opet al se javila sestra.. kao pustit ce, a dr mi je rekla da treba nalaz gastroenterologa za recept... ugl vidjet cemo, valjda ce mi se javit povratno. kao isto joj cudno kaj mu ne smeta moje mlijeko a ja pijem kravlje. ugl bumo vidli. to nam sad samo produljuje uvodenje vecere i mlijecnog dok ne vidimo kaj cemo..
    grizli fakat ti se divim kaj stigneš pisat doktorat  ja evo 3 danas nisam stigla napisat poruku na forum. ne volim kukat, al fakat sam trenutno bas iscrpljena. ne pamtim kad sam spavala duze od 2-3 sata u komadu. ovo od kad se on ustaje uz namjestaj, doslovno bdijem nad njim svake sekunde jer je jos ful nestabilan i u sekundi zvekne.. prek dana isto slabo spava .. nego gdje si vidjela ovu akciju za muller koju si spomenula?
    mare nek se cim prije realizira kredit 
    na temu ostajanja doma vs posao. meni moram priznat ne fali posao,  al nemrem si zamislit da bih zauvijek ostala doma. trenutno radim manje izazovan posao nego prije pa mi se ne zuri nazad, al ne mislim ga mijenjat jer je dobra i sigurna firma, pa stvarno imam sva prava i definitivno ako cu ic na drugo dijete mi se isplati tu radit (za razliku od proslog posla koji je bio ispunjenje svih snova, ali su me tolko psihicki i materijalno iskoristili da sam dala otkaz )

mrgud_zg
    03. Rujan 2020. 11:23

e da i spavanje... znaci moj opet spava uzasno, pun mjesec je klasika za losu noc kod nas.. al malo sam gledala onu curu na ig (zbilja malo pa mozda nisam do kraja skuzila). nemam pojma, meni su njene metode totalno nemoguce, recimo ja zadnja 2,5 mj nisam bila doma, puno smo na moru, a sutra planiram jos malo ic uhvatit babljeg ljeta , prema tome ja uopce ne mogu svog izdresirat. il kao nemojte popodne ic u csetnju  da ne zaspe u kolicima. onak kaj ja znam, meni je malo nerealno cijeli dan planirat prema malom, popodne se jedino mogu vidjet s ljudima, onda ak ide sa mnom jbg, zaspat ce u kolicima, ili nece, al ono. kuzim da bi neke rituale trebalo imat, al malo too much. ja se trudim dorucak rucak poslozit pa ovo spavanje poslje rucka da ima, al to je isto nekad borba, a ovo ostalo mi nema pravila.. cak mi ni rutina prije spavanja koja je nekad bila opustajuca, kupanje,  i to vise ne pali. sad mu je kupanje najveca zabava, obozava vodu, onda se na oblacenju pelene obicno dere ko manijak, to mu je najveca kazna, i tak.. ugl pretjerala sam, sorite 

mala.le.90.
    03. Rujan 2020. 11:29

Netko je pisao da se nakupovao tajica za svoju bebu u H&M...pokusavam usporedit cijene s Lidlom. Koliko su te iz Hm po komadu? Ili one lagane trenerkice, svejedno..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mala.le.90.
    03. Rujan 2020. 11:46

mrgud_zg

e da i spavanje… znaci moj opet spava uzasno, pun mjesec je klasika za losu noc kod nas.. al malo sam gledala onu curu na ig (zbilja malo pa mozda nisam do kraja skuzila). nemam pojma, meni su njene metode totalno nemoguce, recimo ja zadnja 2,5 mj nisam bila doma, puno smo na moru, a sutra planiram jos malo ic uhvatit babljeg ljeta, prema tome ja uopce ne mogu svog izdresirat. il kao nemojte popodne ic u csetnju da ne zaspe u kolicima. onak kaj ja znam, meni je malo nerealno cijeli dan planirat prema malom, popodne se jedino mogu vidjet s ljudima.

Hej, ja sam ti imala raspravu s bliskom osobom na tu temu neki dan. Ona s malim od prvog dana uvijek u nekom tutnju, s 10 dana su ga vec nekud vodili. S drugu stranu ja totalno podredila rasporedu svog malog, privatni zivot dugo bio cista nula. 
    Ali...sad moj malac spava uglavnom od 8 do 8 s jednim ili nijednim budjenjem, njen uzasan spavac,ni u cemu nema reda. Posto smo obitelj, svi smo im govorili da smanje tempo jer im beba nema reda.
    Nas malac stekao rutinu i red, njihov svaki dan drugaciji. 
    Nas se privatni zivot vratio u normalu. 
    Da me ne shvatis krivo, zadnje sto zelim je da pomislis da ti solim pamet, al moje iskustvo je da bebe bas vole red. Ja se ovo ljeto nikad manje nisam kupala i bila na moru jer sam shvatila da se on tamo skroz uneredio sa svime...vratili smo se kuci nakon 10 dana i vratila ga u njegovo normalno stanje. 
    Naravno da nije rjesenje nikud ne ici, dapace, moj mali bude raspolozen cim negdje ide, ali tada izostaje rutina, a na to dolazi nervoza, losije spavanje, blabla..
    Moje iskustvo je takvo da je on svaki dan vani, jutri i popodne par sati ali ne idemo cesto van mjesta zivljenja. Naravno da i ja to tesko podnosim jer sam tip koji ne voli kucu, al kad vidim da mi on doma ima red, istrpim. Jos malo pa cemo moc puno vise toga s njima.
    Meni ti je osobno sve postalo bolje kad sam mu izbacila 3. dnevno spavanje. Otkad ima 2, vise se umori i bolje spava noc.
    O tome i ona zenska prica. Pokusaj. Npr prvo dnevno spavanje probaj razduzit. Ako ga stavljas leci oko npr 10 ujutro, tada ga izvedi u setnju pa ga lezi za sat, dva. Meni je to puno pomoglo.
    Sretno, bit ce bolje😀😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.