Hvala Grizli, pomogla si.
Ja sam u toj grupi za AS od pocetka i nekad me bas glava zaboli od njih. Toliko nekih uvjeta da tocno dodjes u situaciju da ne znas ni zavezat bebu nakon toga svega. I da, bitno je provjeriti da li vama zeljena sjedalica uopce moze u vas auto...
Mi imamo golf 6 i sreca pa je on kompatibilan sa Maxi cosi, a za taj detalj sam saznala kad sam rodila. Mislila sam da svako jaje i as moze u bilo koje auto..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Hvala Grizli, pomogla si.
Ja sam u toj grupi za AS od pocetka i nekad me bas glava zaboli od njih. Toliko nekih uvjeta da tocno dodjes u situaciju da ne znas ni zavezat bebu nakon toga svega. I da, bitno je provjeriti da li vama zeljena sjedalica uopce moze u vas auto…
Mi imamo golf 6 i sreca pa je on kompatibilan sa Maxi cosi, a za taj detalj sam saznala kad sam rodila. Mislila sam da svako jaje i as moze u bilo koje auto..
Pa, da, zato ih treba čitati sa rezervom.
Adminke /savjetnice su nekako agresivne🤭
Iako, neke žene postave pitanje koje baš i nema smisla, ali ako već rade to od srca, Adminke bi trebale s malo više takta pisati, a često zvuče napadački, što jednoj novoj zbunjenoj majci ne pomaže ☺️
Grizli je...treba 555 tisuća papira i svega i onda još se dugo čeka...mislim to je super i isplati se al eto nećemo čekati jer ne želimo da nam zbog korone propadne prilika za kupovinu..
.
mala.le ni ja nisam znala da ne ide svaka u svaki auto...i na to ću morat obratiti paznju kad budemo kupovali...mome je zasad jaje još ok pa nisam još ni gledala AS
Beba hvala ti 🧡
Za HAKov test sam bas nedavno vidjela u casopisu kojeg dobivamo. Tako da cu definitvino i po tome se voditi🙃
Idući tjedan opet sve nešto lijepo za bebe u Lidlu, baš listam katalog..
[/url
Losa tnx svejedno...
Curke samo da napomenem da je nocas puna luna 🌕🌝 da ne bude ujutro da vam nisam rekla. Svima dobru noc...
DeeDee sretan rođendan!!! 🎂😊🥰
--
Ja isto razmišljam o vreći za spavanje jer se otkrije prije nego izađem iz sobe 🙈
--
Mi isto uzeli apn, samo smo 2.generacija pa nam je 30% sufinanciranje jer smo u Ri. I pet godina, tj. sad sedam jer smo bebija dobili.
--
Radujem se Lidlu taman ću biti doma u Ri 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Jel se samo meni to cini ili Lidl ima losiju ponudu za bebe otkad je Korona🤔
Ne sjecam se da sam zadnjih pola godine nesto kupila za bebu kod njih, a uvijek gledam ponudu.
Lani sam se dosta toga nakupovala u ovo vrijeme, bilo je i trudnicke robe i tetri, bodica, tajica...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji