ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    03. Rujan 2020. 20:27

Lavice imas ostru facu...😁😁😁...
    Beba drzim fige😉🙃🙃...

Grizli
    03. Rujan 2020. 20:50

Samo molim boga da sve bebe propuzu jeeeer vec povezujem da bebe koje ne puzu ce biti kao moja sogorica. Opet je naglasila danas mi da M ne puze i da neće uopce jer eto nije ni ona, a M je ista teta. Mm joj je reko da ista teta al ova druga, mislio na moju sestru. I stvarno mala mi je copy paste moje sestre. Mislili svi da je na mm ovako na prcu onda listali albume i nađem sestrinu sliku identicne u toj dobi.
    Jeste vi usporedili svoje slike kad ste bebe bili sa bebom svojom i na koga su?
    Losa ta tvoja frendica je u rangu sa ovom mojom 🙄🙄🙄... Boze ludosti...
    Lavice najvise me budi bas to dal je pokrivena, mislim da cu prvih par dana blejat u pnaj ekran umjesto spavat, al od nekud se mora pocet.
    Inace danas joj pbukla pidzamu dugu sa nogicama, temp u stanu 26 kao i svo vrijeme. Danas se nakon duuugo vremena nije prezojila dok je cicala, a jos mi komentirali prijw toga da kako u kratkom rompericu bude mokra da ce u ovome se cjediti. Jel moguce da se bebe znoje kad im je zapravo hladno? 😲

beba2025❤
    03. Rujan 2020. 21:14

Hahaa,, hvala cure❤️❤️

• Zarica
    03. Rujan 2020. 21:17

Ma... ne uznemiravam se kad ce sto savladat. Samo mi njega zao kad vidim da zeli a nemre. Ovako gmize brzo di god treba, ali kada stane na sve 4 ne zna mrdnut i cmizdri jel ne ide. Kad radim onu vjezbu da dignem zdjelicu i drzim mu donji dio tijela u zraku, odmah krene rukice dizat i ic prema naprijed tako da mislim da kuzi tehniku samo se nije jos ohrabrio sam. Inace kod mene u obitelji su bebe prohodavale od 10 mjeseci pa do 16 mjeseci tak da sam vec naucila da nema pravila.

Totalno su mi zanimljive tvoje price Grizli Ta frendica nadobudna, pa svekrva, pa sogorica :)

Mikio, bas mi je zao kad vidim sto prolazis. Petrin savjet da je mozda ni ne uspavljujes mi jos zvuci najbolje, al znam da je i to tesko. Jedini put kad ga nisam mogla nikako umiriti ni uspavati je bilo kad je patio od grceva i tad sam se rasplakala...Stvarno drzim fige da bude bolje nakon prvog rodjendana, ako ne prije. Tad obicno i najteze beze popuste. I sto se tice spavanja u kolicima, i meni to stvarno zna bit bezveze i nekad se odma vracam doma, ali i moj se budi cim predjemo kucni prag.

• Zarica
    03. Rujan 2020. 21:25

Sto se tice rutine, mi stvari radimo okvirno. Svugdje malac ide s nama i ne pazimo bas da nesto bude u odredjeno vrijeme, osim spavanja. Nekak smo si poslozili da je on dosao u nas zivot i da ga moramo uklopiti, ne obratno. Ali naravno, ne pali to kod svakog.

I Lidl sator. Bili jucer na Sveticama i nismo ga vidli... valjda sam fakat corava. Mada izgubili smo parking kartu tako da nas je to dovoljno omelo. Jos je bilo skoro 10 navecer, a portir pretpostavljam u birtiji

• Zarica
    03. Rujan 2020. 21:27

Eh da, i Loncic sveznalica. Mi ga isto uzeli na nekom popustu nedavno. Meni stvarno nije tako jako poseban, ali dobila sam super preporuke i djeca se s njim godinama igraju. Vidit cemo hoce li tako biti i kod nas. 

beba2025❤
    03. Rujan 2020. 21:27

Lavice, nemam ga, ja ću otvoriti kad Losa otvori😂😂
    Losa, kuzim šta ste htjele reći, shvatila sam iz prve, samo sam mislila da je to napisano zbog moje izjave, a nikako to ne mislim. 
    Ja uvijek kažem da svaka beba ima svoj ritam, a i bebe nešto savladaju preko noći. 
    Ovdje ima bebica sa čak 3mj razlike, tako da je uspoređivanje suludo.,a kamoli misliti da nečija beba zaostaje. Onaj tko to misli je glup. 
    Mikio, moja se u dalje budi 6-7 puta,, ali uglavnom zaspe natrag.. Povezujem to sa dojenjem, nije gladna, nego je vjerojatno žedna ili se pomazi i zaspe.
    Prva mi je spavala od drugog tjedna cijelu noć, a druga se budila do pete godine.. Tjdo nekidan😂tako da ove treće mogu očekivati svašta. 
    Hoću reći da nema veze s nikakvim metodama, nit odgojem nit mjestom spavanja, barem kod nas. Jednostavno je svako dijete drukčije. 
    Ja se nekako opustim, prihvatim da je tako kako je i gotovo. 
    Možda pišem gluposti, ali da ju jednostavno svaku drugu noć ostaviš tati, nek ju on nahrani i bori se s njom, čepiće u uha i naspavaj se. Teško da ćeš još dugo moći funkcionirati bez sna. Narušiti ćeš si zdravlje 😏😏uglavnom,, sretno noćas 🥰🤞

Taani
    03. Rujan 2020. 21:46

Mi kad se vratimo kuci, nadam se krajem mjeseca, malac ide u svoju sobu i odma na odvikavanje od uspavljivanja. Ovdje to ne mogu jer stalno netko provjerava sto mu je kad place 🤦‍♀️ pa cemo po svom kad se vratimo svojoj kuci 😁.  Bas je razmazen zbog te sise 🙄.
    Jucer i prekjucer ga baka cuvala popodne i daje mu bocicu u 18h, on neceee, kazem ja ma mozda mu nije bila dobre temperature ili nije bio gladan. Bocicu dobije svake prijestupne, ali uvijek ju je prihvacao. No dobro, blizu smo pa ga je dovela na sisanje. Razmisljam, mozda da probamo s dvojkom iako je ostalo te jedinice za potrositi. Veceras kupim dvojku, napravim bocicu, on drami cim ju vidi i hoce sisat 🙄. Isto to dijete je pred mojim ocima prije 2 tjedna posrkalo 200 ml iz iste te bocice. Ne znam sto da kazem, sutra ce dobit adaptirano uz zitarice pa ako prodje prodje.
    -
    Podigla sam etui u mulleru, nisam imala vremena za shopping, to cu morati drugom prilikom.
    -
    Losa, kupila sam u dmu neki griz zob, ječam i pir (sve skupa zajedno), jel mu smijem to dati ako nisam sve od navedenih posebno uvodila? Samo zobene inace jede 🤨🤨

Grizli
    03. Rujan 2020. 21:48

Zarice price su mi top... 🙄 Kad je nekom dosadno samo nek mi se javi pa cu ga uputit na prosvjetljenja meni ih vec dosta...
    Beba 🤞 neka bude kako si zelite, a testic ako radis iscekivat cemo s tobom vjerujem i brojat dane...
    I slazem se svaka beba je prica za sebe ili kako je kome pao grah.
    Mikio 🤞 i tebi da nadjes caroban recept za N spavanje. E da jel se zna sama spustiti kad se ustane? Cek jesi ti rekla da N spava u vreci? 🤔🤔🤔 Sve mi se pobrckalo. Ako spava kako se onda uspije dignuti, ja nekako nadobudno racunam da se u tome ne mogu dizati. 

mala.le.90.
    03. Rujan 2020. 21:48

Moj je mali takodjer indentican mojoj sestri kad je bila beba. Opcenito, nije nalik ni meni ni tati...pogotovo sto ima plave oci a mi svi smedje..🤷‍♀️
    Isto nece da puzi, bas je lijen za to. Mislim da gospodina zulja biti na koljenima jer vidim da kad je u dugim hlacam to puno aktivnije radi, bolje se vuce po podu...
    On se stavio u polozaj za puzanje al nikako da skonta onaj rad nogama. A sad ga zanima samo da se popenje na noge,mozda ne bude ni puzao...vidit cemo..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.