ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    02. Rujan 2020. 15:15

Hvalaaa, evo virtualne feštice 🍰🥧🧁🍹🍸🥃🍺 🥳
    .
    Za poklon sam dobila još jedno hvatanje mokraće - ipak urinokultura i u petak ponovo vaditi krv 🤦🤦
    Malo me zabrinula s paničnim pregledavanjem ako ima osip i zabrinutosti jer nema.
    .
    Ja nikako da odem po vreću a krajnje mi je vrijeme..

[/url

beba2025❤
    02. Rujan 2020. 15:47

Lavica27

Angelly

E i baš sam sad išla pogledat te Dada&Roco vreće. Super mi izgledaju te s nogavicama….ali kak jedna vreća može bit i za ljeto i za zimu? Jel ima da ih je netko već tak kroz godinu cijelu koristio?

Pa ja bi rekla da je srednje tanka(debela) pa ljeti oblacis samo bodi ispod a zimi duzi bodi i pidjamu.
    Kolko hvatam svi su zadovoljni s njom…jest da je skuplja al do 2 godine je pa ajd…
    .
    Btw ja sam malog ostavila samog kraj ogledala (j
    Jako se voli gledat🤣) dok sam bila na wc-u a on je odgmizao u teglu a cvijecem i fino rukama kopao po njoj🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Manich nisam shvatila, kad kazes prohodao je mislis na samostalno ili drzis ga za ruke pa hoda/odnosno radi iskorak na mjestu? Moja kci ti je radila iskorak tj ako je za ruku primis "simulirala"je hodanje s nepunih 10mjeseci,ali da je samostalno s poda ustala i pocela hodati bez pridrzavanja i pdanja je tamo s 12-13mj.

Tako moje cure.. uz namještaj hodaju relativno rano, ali ja ne dajem ruke da hoda, jer mi je to rano, sama kad se pusti i počne hodati.. Znam da je sigurna i da je ok da hoda🥰
    Meni idu na živce rodbina, kumovi, baba.. kad netko dodje i primi ju za ruke, kao, pa što joj ne dam da hoda?? Već ima 8mj..i bla bla... Moj Bože!! Kao da mora što prije prohodati!
    Ja ju uzmem i ne dam. 🤭🤭Omražena sam😂😂

beba2025❤
    02. Rujan 2020. 15:48

DeeDee

Hvalaaa, evo virtualne feštice 🍰🥧🧁🍹🍸🥃🍺 🥳
    .
    Za poklon sam dobila još jedno hvatanje mokraće - ipak urinokultura i u petak ponovo vaditi krv 🤦🤦
    Malo me zabrinula s paničnim pregledavanjem ako ima osip i zabrinutosti jer nema.
    .
    Ja nikako da odem po vreću a krajnje mi je vrijeme..

DeeDee, sretan ti rođendan ❤️🌹🥰🥰
    🤞🤞❤️❤️Da bude Vita ok😊😊

Damnarexx 🌺
    02. Rujan 2020. 15:53

Deedee sretan rockas! 🥳
    Bas vas je snaslo, drzim fige za uspjesno hvatanje mokrace. Bit ce okej Vita, zilava je to curkica🥰
    Lavice u rodinoj sam grupi za autosjedalice na FBu, i procitala sam da zene navode dal beba samostalno sjedi il ne sjedi tipa sa 6-7mj kad traze AS🧐
    Ne znam kakve to veze ima, posto se ne kuzim.
    Sto vise tamo citam postove, manje znam. Jao si ga meni kad budem isla u kupovinu.
    Jedino znam da cu trazit da probamo u autu.
    .
    Vidim vec su neki na hodanju/dizanju. Bravo🥰🥰
    Mi jos vrtnog patuljka nismo prokuzili🙄😂

mala.le.90.
    02. Rujan 2020. 16:07

Moze li mi netko usporedit Sinsay i HM? Ono po velicini...meni je h&m savrsen jer ih dugo nosi. Muske tajice imaju kod njih i u Lidlu.
    Moj ne puze, sjedi stabilno, stoji par sekundi uz nesto bez naseg drzanja.
    Od 7 mj jede 2 konkretna obroka, mislim da cu mu kad napuni 9 uvesti i treci.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

beba2025❤
    02. Rujan 2020. 16:12

Damnarexx 🌺

Deedeesretan rockas! 🥳
    Bas vas je snaslo, drzim fige za uspjesno hvatanje mokrace. Bit ce okej Vita, zilava je to curkica🥰
    Laviceu rodinoj sam grupi za autosjedalice na FBu, i procitala sam da zene navode dal beba samostalno sjedi il ne sjedi tipa sa 6-7mj kad traze AS🧐
    Ne znam kakve to veze ima, posto se ne kuzim.
    Sto vise tamo citam postove, manje znam. Jao si ga meni kad budem isla u kupovinu.
    Jedino znam da cu trazit da probamo u autu.
    .
    Vidim vec su neki na hodanju/dizanju. Bravo🥰🥰
    Mi jos vrtnog patuljka nismo prokuzili🙄😂

Pa, da, ali moja je starija oko dva i pol mjeseca od tvoje 🥰nisu ni naše sjedile ni setale sa 6mj🤩stignu oni sve❤️
    U toj grupi možeš pronaći super savjete, ali isto tako i gluposti. 
    Najbolje ti je, nakon što odredite koju grupu ćete uzeti, da pogledaš Hakove Crash testove, pa ćeš vidjeti koje su AS najbolje prošle, pa pogledaš recenzije za udobnost, kompliciranost smjestanja/kopčanja bebe.. kad suziš izbor, odeš pogledati koja ti najbolje odgovara u autu koji češće koristiš.
    Vjerujem da nisam navela sve bitno u žurbi, al otprilike je to to.. Još ćeš se načitati😊😊🥰🥰

beba2025❤
    02. Rujan 2020. 16:21

https://revijahak.hr/2020/08/13/test-djecjih-autosjedalica-jedna-s-najvisom-ocjenom-i-samo-dvije-lose/

beba2025❤
    02. Rujan 2020. 16:25

beba2019

https://revijahak.hr/2020/08/13/test-djecjih-autosjedalica-jedna-s-najvisom-ocjenom-i-samo-dvije-lose/

Za slučaj da netko ne zna.. To je link.. pa, možete vidjeti sve važno., uključujući štetnosti nekih materijala.. Kad tu sve proučite, nećete više trebati fejs.. A, kad vidite koja vam odgovara, pronađite recenzije roditelja, jer oni uvijek kažu nešto što npr. prodavači ne, a važno je.. Sretno u potrazi😊🤞

MaRe
    02. Rujan 2020. 16:26

annika

MaRe zašto ste odustali od APN-a?

Ne da nam se čekati isplatu tako dugo...jer bi u idealnom slučaju bila u 12om mj a ako ne onda tek 1,2 ili 3 mjesec. Uzet ćemo normalan kredit i ima opcija da županija i grad pokriju 2% kamate...tako da bi nam kamata bila 0,99%...to ćemo uzeti i čim prije da se selimo :) 
    .
    DeeDee sretan ročkas..sve najbolje :) 

Grizli
    02. Rujan 2020. 16:50

DeeDee sretan... I nek V bude dobro! A ti vesela i zdrava mama...
    Mala.le iz mog iskustva sinsay je uzi i kraći od h&m. Pidzame mojoj h&m 68 dobre, a sinsay 74... Mislim na pidzame sa nogicama. Duga je 70 cm i ima 6950gr. Bodici bi rekla da su h&m za debljinu prata duzi isti broj.
    Damnarexx ni M nije znala vrstog a boga mi ni ja sto je to do nedavno. Onda je kroz 2-3 dana od pokušaja dosla do pravilnog.
    Lavice moja se dovuce vojnicki do vrata ormara koja su ogledalo pa lize samu sebe 😆...
    Mare woooow koja kamata... Ne bi ni ja o apn-u razmisljala onda. Mi smo za stan koristiti apn poticaje glava me jos boli od papirologije. Neznam dal je jos tako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.