A za naknadu su mi rekli da im treba potvrda o placi. Nr prosijek. Tako da mislim da ne mora biti prosjek par placa nego daju samo neki papir sa visinom place?
Ne 213 sati spavanja u komadu nego 2-3 😂😂😂
url=https://lilypie.com][/url
Je je tako je Mikio ja sam kupila njoj sve za bebe k koristila one sve popuste sta sm dobila u knjizici od njih, i onda uzela taj loncic na drugi racun. Ona odusevljena loncicem i onim oblikom valjka. Glumi ko da pije iz njega pa joj danas isla uzet jos i magicnu casu pa da to probamo.
Lavice moram ti rec da si me ohrabrila inace neki dan da ju stavim u njenu sobu. Pa su sad pripreme sobe, preinake da vratimo krevetic njen tamo pa probamo. Nekako mislim da ce meni biti najteze 🤭... Mozda za vikend probamo
Bas ste aktivne. Nisam nasla kapice u lidlu mislim da ce pepco biti opcija tamo uvijek ima. A sto se tice onoga za hodanje do god dana nisam zeljela da itko to shvati kao neko pravilo. Svako dijete je za sebe ja sam to napisala onako kao podrsku a ne kao provokaciju da ono dijete koje ne prohoda do god dana da nevalja ili tako nesto.
Ugl moras sve provjerit x puta jer je sve puno nekih caka a i neznanja od strane djelatnika...samo ti poslodavac da potvrdu da se vrcas radit i ispunis zahtjev...
Za povratak na roditeljski zahtjev plus r1 placa 2 platne liste pristanak kao poslodavca da prihvaca da se vracas na roditeljski....
Ja sam otisla mislim 29.7 i 15.8 sam dobila placu za tri dana 15.9 cu dobit placu za 8 ali nemogu se vratit npr 17.9 nego moram minimalno 1.10 ...to stvarno nisam razumila...🤪🤪🤪mada su meni u firmi rekli da oni rade po zahtjevu a ne po rjesenju...jer neki cekaju rjesenje pa nikako krenit na roditeljski....
Beba ja se nisam uopce na tebe referirala🤔 Nego je Manich napisala da ce do godine dana svi prohodat,sto je manje vjerojatno…
DeeDee ja te nisam skuzila kaj si napisala🤣
Mikionisam ti jos neki dan odg, on cica po noci 2x ali ga ne uspavljujem vise,spustim na krevetec i izadjem iz sobe. I dnevna spavanja su preporod.
A ovo ako ne spavaju trece spavanje bolje spavaju po noci nazalost nije istinito ni kod kceri ni kod sina. Ako preskoce spavanje nastane jos veci uzas po noci. Al to smo mi…
Moram priznat da su mi lijepe ove stvari lidl!
OK! Rekoh, da se obranim za svaki slučaj 😂😂ti i Losa ste opasne🤭🤭
Ovo za spavanje, niti kod mojih nije palilo, dan je skroz nevezan sa noćnim spavanjem. Tako da, ako nekom i upali ne mora značiti da će svima..
Bas ste aktivne. Nisam nasla kapice u lidlu mislim da ce pepco biti opcija tamo uvijek ima. A sto se tice onoga za hodanje do god dana nisam zeljela da itko to shvati kao neko pravilo. Svako dijete je za sebe ja sam to napisala onako kao podrsku a ne kao provokaciju da ono dijete koje ne prohoda do god dana da nevalja ili tako nesto.
Ma, ok, ne sikiraj se, nema ovdje svadjalica.
Kako Losa kaze(bar mislim.. ili je Lavica), za razumnu raspravu uvijek ima mjesta 😊
Ako me netko krivo i shvati, pristojno ću objasniti što sam htjela reći. To je to.. Ne spušta se ovdje nitko tako nisko da se svadja, cure su čak frendice na IG i fejsu,, tak da ne brigaš. Svoje mišljenje i iskustva uvijek možeš prenijeti. Što ne znači da će se uvijek svi složiti niti je bitno da se složimo.
Živjele različitosti😊🙋♀️
Valkris hvala na informacijama. No provjerit cu ja to jos sve jer na tom hzzo-u svako ima neku drugu priču. Zvali su me inace iz personalne da je njima bolje da to potrošim jer su mi inače dužni isplatiti, a to im nešto ne paše tako da nije problem da mi daju dozvolu za drugi dio da koristim. Jer od 2019. godisnji moram iskoristiti do kraja 2020. pa cu onda iskoristiti i go iz 2020. da dobim regres i bozicnicu koji nisu bas sitnicaMoram i muža pitati jel mi da ta svoja dva mjeseca roditeljskog
Naravno da. Provjeri. I mene su prespajali 4 puta dok me nisu spojili s babom koja je kao znala odgovoriti na moja pitanja. 😂😂
Valkris hvala na informacijama. No provjerit cu ja to jos sve jer na tom hzzo-u svako ima neku drugu priču. Zvali su me inace iz personalne da je njima bolje da to potrošim jer su mi inače dužni isplatiti, a to im nešto ne paše tako da nije problem da mi daju dozvolu za drugi dio da koristim. Jer od 2019. godisnji moram iskoristiti do kraja 2020. pa cu onda iskoristiti i go iz 2020. da dobim regres i bozicnicu koji nisu bas sitnicaMoram i muža pitati jel mi da ta svoja dva mjeseca roditeljskog
Naravno da. Provjeri. I mene su prespajali 4 puta dok me nisu spojili s babom koja je kao znala odgovoriti na moja pitanja. 😂😂
Valkris,jesi to ono rekla da idete na drugu bebu?
Ja čekam 🤭🤭tri dana kasni,, ali nakon poroda se to ne može baš uzimati u obzir.. Ako zakasni još tjedan dana, idem po test😄😄
Bilo je fora zamisliti, ali sad kad pomislim, trta me ulovila.. Nisam baš mislila da je moguće brzo uspjeti s obzirom na sve do sada..
Držim ti 🤞🥰
Valkris i imas srece sta si nekog uopce uspjela dobiti!
Manich ma ne mislim da provociras,a mislim da ni Losa. Samo je htjela reci da ako je neka beba napfednija puno prije ce se cuti za to nego da neka mama na glas kaze da joj beba kaska, pa onda ispada da su sve napredne. Uglavnom, valjda ste skuzile sto je pisac htio reci.
Beba ahahaha nadji me na IG pa se uvjeri da nisam strasna🤣
Grizli dan dva budw ti bed,treci dan ces se pitat kaj si cekala dosad🙈 Mikio preporucam. Nekad sam ja njega znala razbudit jer uzdahne,vidim duda vani i na silu guram🤦♀️ Sad nit znam di je duda,ko uzdise,svi sretni.
Petra kcer mi je bila bolji spavac s godinu dana nego danas🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji