Tenks za info cure. Evo vrstila se kuci sa 100 tajica iz hma. imaju neku akciju 3 za 2. U Pepcu sam bila neki dan tamo kod Arene i nisam ih nasla...al dobro, ja nikad nis ne nadjem u pepcu kaj vi nadjete
.
evo ja mu taman prvi put obukla pidjamu dugu na Batmana. To je ujedno i jedina pidjama koju imamo tako da cu morat i po to. Dosad je spavao u bodijima ili romperima.
Idem odma bacit oko sta je iduci tj u lidlu.
Eto i mene napokon... Koristim ovaj tjedan dok je J u vrticu da sredim kucu pa vas u principu citam u pauzama 😊
DeeDee sretan rockas i neka V sto prije ozdravi 😘
Grizli ne znam jel mi sad lakse ili teze kad znam 😅😅😅... Bilo je zanimljivo vecernje hranjenje pa cu eto pripisati luni to 😂
Mare sretno s kreditom
Lorena nadam se da se T povukao osip
Beba i ja sam u familiji poznata kao "ona sa puno pravila" 🙄😅... Neka ih 😆
Danas mi je tako zamirisalo na jesen vani, predivno... Sunce a nije vruce, divota.
Curke vec zadnjih par noci spavaju u pidzamama (jednodjelne sa stopalima) ali bez bodica, otkrivene uglavnom. Pred jutro ih eventualno pokrijem jer je prozor otvoren na kip cijelo vrijeme.
I da, danas nam se upalilo centralno. Mi lozimo cijelu godinu zbog tople vode i imamo termostat u kuci koji je povezan sa peci u kotlovnici pa smo za odredjena doba dana namjestili temp kada da se pec pali. I danas se upalila i bilo mi je bas super. Mislim da je namjesteno da se pali kad padne ispod 22,8...bas mi je taman doslo. 🤭... Jesen stiiizeeee 🍁🍃🍂☂️🌤️
url=https://lilypie.com][/url
moj mali jos ne sjedi s 8 mjeseci😅 Kad ce prohodat ko to zna...
Manich, mislim da su 2 kape 40kn.
Jutro :)
Grizli reci mužu da su tvoje tehnike super, opet skupile mokraću bez problema 😁
.
Moja isto "kasni" sa svime a zapravo je sve taman.
Btw, dobila je osip 🥳🥳
Nisam mislila da cu mu se ikad veseliti 😂
[/url
Hahhaha DeeDee🙈🙈
Bas sam ja isto htjela komentiratu za prohodavanje,sigurno nece svi do prvog rodjendana a i ne trebaju..svatko svojim tempom.kako je meni rekla jedna curq"mama mi je rekla da sa. S 9mj prohodala,ali mi to u zivotu bas nije nis pomoglo😅". Zarice a di smo mi od posjedanja🤣 Ja ga zapravo s kceri usporedjujem jer ona je vojnicki puzala s 4.5 a on sa 7, a zapravo kcer je sve ubrzano radila a on mrvu sporije.
.
LoSa ja npr produljenje planiram koristiti mjesec dana jer nakon sto mi zavrsi porodiljni imam mj dana godisnjeg,a njega ne planiram u zimu ostaviti u vrticu jer je respiratorno slabiji, on kaslje od 200 dana dosad 180 sigurno, a nos mu curi isto tolko samo nekad minimalno curka,a nekad ono hard core smrklji. Da ga posaljem u 2.mjesecu u vrtic to bi bio kaos.
.
Grizli ti upozorila na punu lunu znog beba a ono moja kcer za*ebavala cijelu noc🤦♀️
Evo gledam tu ponudu u Lidlu iduci tjedan, oodlicna!
Moj muz je prije prohodao nego dobio zub🤣 skoro pred 1.rockas mu je izbio...
Ove Lidl hlace su super, njihove brojeve bebe nose po pola godine👏
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro!
Nama dobra noc, 2 budjenja koja smo rijesili samo s dudom ☹. Pravo budjenje standard oko 6 😴.
Lidlov katalog 🥰🥰🥰 napokon imaju i potkosulje za dojilje, nakon mozda i godinu dana 🙄. Mislim da cu kupit svega 74/80 da ima za jesen.
Moj spava u dugackoj laganoj jednodijelnoj sa carapicama vec tjedan dana. Ili u vreci ili pokriven dekicom. Kod nas bas bude hladno po noci.
Pa mi i onu prošlu noć i ovu identično- svakih sat vremena budjenje. Ako se more ugrijalo, mogla bih se danas baciti u njega i otploviti negdje da me nadju za koji dan
Moj M je definitivno beba koja najvišd kasni ovdje- puže vojnički unatrag i ljulja se na sve 4 i to bi bilo to.
[iimg]
Jutro svima.
Mjesec nam nije smetao i spavali smo do pola 8 😁
Dns smo presli na dvojku, prvo je malo gunđao jer mu sporije curi...koliko sam skuzila gusca je malo...al valjda ce ga to sad drzati sitijim.
Ja mislim da cu nabaviti jos ovih jednodjelnih pidzama bez nogu jer to mi je super i da puza i da spava u tome.
Moram pogledati Lidlov katalog...Isto nemam nijednu kapicu sto mu stane na glavu 😂😂
.
Svaka beba ima svoj tempo i svi ce sjesti,prohodati,dobit zube..kad oni budu htjeli i budu spremni...a ti dr mi nisu jasni,pogotovo kad forsiraju sto dijagnoza a zapravo dijete to napravi kad zeli.
Sortiraj odgovore
Najstariji