Damnarex, na Cvijetnom sam bila. Ima cijeli kat za djecu. Al parking smo za tih 15min platili 15kn😡 centar🙄
.
Mala.le imaju u kompletu dvoje tajica za 70 kuna i taj komplet je kao jedan artikl. Ja sam uzela 3 takva kompleta i platila tako 6 tajica 140 kuna. znaci oko 23 kune ispadnu jedne. Ima i nekih kao malo boljih za 30 kuna jedan komad. Uzela sam i te jedne. Ako iskombiniras 3 artikla razlicite cijene, djabe dobivas najjeftiniji. Meni djeluju stvarno ok. Sad se peru pa cu vidjet jos. Jedino me nerviraju te etikete iznutra. Ko i na kapicama iz lidla (mislim svugdje su te etikete, al na kapicama su bas ekstremne bile.) Na tima iz lidla sam ih isila van tak da imaju rupu sad, al i to mi je bolje neg ta etiketa. Bumo zasili vec.
ove za 30 malo bolje je moja subjektivna procjena:) realno sve su stvarno ok
MikiO ja te razumijem. Nekoj djeci dovoljno je za to dva- tri dana, pravim nespavačima ipak puno više i to iscrpi do besvijesti. Kćer je u tim našim pokušajima znala prevrištati do jutra.
[iimg]
Joj Mikio stvarno si ne mogu zamisliti kako se osjecas 😔 ja ti saljem energiju da izdrzis i da uspijete primjenit neku metodu... nezz jel koja gledala kad onog saptaca psima...da ima tak nekog pa da dodje bebu dovest u red 😅 jel ono lako tebi netko nesto prica u teoriji kad ne vidi i ne zna tvoju bebu u "praksi"
E da kapice....moj ih je poceo ne podnosit i odma ih skida s glave, cak je probao i kapuljacu al si ju je samo jos vise nategnuo prek face i onda poludio...kak tome doskocit? 😅
Također mislim da je to apsolutno individualno, tj. od bebe do bebe. Mi nemamo apsolutno nikakvu rutinu niti sam je pokušavala uvesti, čak sam u razmišljanjima zaključila da bolje da je nema pa nije problem ako su dani drugačiji ali ja eto imam bebu spavača kojoj je apsolutno svejedno gdje je. Isto tako nisam uvodila neki red u hranjenje, cca okvirno bude u isto vrijeme ali nikakvo gledanje na sat. Možda ću kasnije požaliti. Sretno cure, nadam se da će nešto već upaliti 🤞
[/url
Zarica thanks...otic cu do Splita za vikend pa kupit, isplati se..pa ponesto i u Lidlu...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Znači mozak mi je zatiltao apsolutno apsolutno apsolutno 🤦😂😂
Išla sam ponovno čitati da vidim šta ti je😄😄ne skuži se na prvu apsolutno 😂❤️
Znači mozak mi je zatiltao apsolutno apsolutno apsolutno 🤦😂😂
Išla sam ponovno čitati da vidim šta ti je😄😄ne skuži se na prvu apsolutno 😂❤️
Ni ja nisam skuzila😂😂
Mi imamo raspored, jede svaka 3h, a spava svakih 2-2 i pol sata.
Vise manje po njoj planiramo dan, ali nas to ne sprijecava da idemo okolo(sto se moze vidjeti u prilozenom)😅
Npr, kad putujemo negdje tempiram polazak kad je njoj vrijeme za spavanje, pa odspava rundu u autu. Tako i za nazad.
Ako se odlucimo ici setat gradom, cekamo da se probudi pa idemo ili ako nam to vremenski ne odgovara onda zaspi u kolicima i odguli svoje.
Sortiraj odgovore
Najstariji