Manichdobrodosla…
Dee i Angelly nadam se da ce bebice bit dobro sto prije…😇😇
Hvalaa 😘
Manich dobrodosla u kokosinjac🙃
Grizli Jedino Rijeka ima baby Sinsay u novootvorenom trg.centru na Srdocima - Marti Retail park 🥰 bas idem sad kad odem kod svojih.
Mare sretno sa kreditom, da sve prođe po planu😁
.
Jedva cekam kupiti novu AS, ova je zesce s**** kad se makne umeetak za novorođence🙄 al ocito nista prije posjedanja i 9kg.
Hvala cure. Mislim da cu samo u dorucak isto dodati ad. To bi trebalo bit ok onda... Inace, kad smo kod shopinga. Ne mogu po ducanima nac tajice za decke. Sve budu za cure. A doma kad puza tajice su mu najbolje, u trenirci se usafta. Trenutno nosi neke zenske iz lidla pa se znam slucajno zaletit i van u njima🙈 Vi sa deckicima, di to kupujete, ako kupujete? Inace ne kuzim zasto i zenske uvijek moraju bit sljokicaste, s necim rozim itd. i da imam curicu htjela bi i neke normalne...
Ajme kojom brzinom pisete pa nemogu vas pratiti!
Lorena uh bas gadan osip...moj se osipa na preponama ako ga duze ne presvucem ali ode sa sudocremom..inace LoSa opaka smo vam konkurencija, N pokaka doslovce svaku pelenu, no najgore mi je u noci kad se ukaka kao da je novorodjence pa mi se razbudi dok ga presvucem,luuuuda sam.
Manich,haj,sjecam te se,i bravo za ekspres prohodavanje 👌
Anna, ako sjedalica ide u oba smjera nisu bitni uvjeti. Damnarexx mislila si dok stoji samostalno i 9 kg😁(lagano zvucim ko roda🙈🙈🙈)
Zarica po meni 3 obroka s 8 mjeseci je ok. Mi smo nedavno drugi uveli pa cu ja pricekati do 9.mjeseca,to ce biti mlijecno zitni.
.
Inace cure otkad N spava u drugoj sobi i ne prebacujem ga k sebi pa mu ne mirise (•)(•) spava pet puta bolje. Budi se i dalje oko 1 i oko 4 ali nastavi spavati bez uspavljivanja i nema dodavanja dude i slicno. I generalno sam se preporodila otkad sam odlucila da ga ne uspavljhjem na rukama nego spustim u krevetic i pomazim par puta i odem van. Prvo je tulio dan dva,sad kao da mu i vise pase to od nosanja.
.
Apropo vreca,nismo jos spavali u njoj ali razmjsljam intenzivno da kupimnonu Dada i rocco s nogavicama velicinu 6-24mj.
.
.
I za kraj, fejs me obavijestio...pa DeeDee sretan ti rodjendaaaaaan🎂🎂🎂🎂🎶🎶🎶
Hvala cure. Mislim da cu samo u dorucak isto dodati ad. To bi trebalo bit ok onda… Inace, kad smo kod shopinga. Ne mogu po ducanima nac tajice za decke. Sve budu za cure. A doma kad puza tajice su mu najbolje, u trenirci se usafta. Trenutno nosi neke zenske iz lidla pa se znam slucajno zaletit i van u njima🙈 Vi sa deckicima, di to kupujete, ako kupujete? Inace ne kuzim zasto i zenske uvijek moraju bit sljokicaste, s necim rozim itd. i da imam curicu htjela bi i neke normalne…
Evo meni su prošli tjedan iz Nexta došle tajice za malca i super su mi :) al ko i dosta cura ja sam s tim nextom oduševljena, do sad nisam ništa fulala
E i baš sam sad išla pogledat te Dada&Roco vreće. Super mi izgledaju te s nogavicama....ali kak jedna vreća može bit i za ljeto i za zimu? Jel ima da ih je netko već tak kroz godinu cijelu koristio?
Hvala curke i ja se sjecam vas nekih znam da ste pisali i u nase jesenske. A mali me bome iznenadio 26.10 punimo god dana a on ce do tada picit sam kako je krenio.
E i baš sam sad išla pogledat te Dada&Roco vreće. Super mi izgledaju te s nogavicama….ali kak jedna vreća može bit i za ljeto i za zimu? Jel ima da ih je netko već tak kroz godinu cijelu koristio?
Pa ja bi rekla da je srednje tanka(debela) pa ljeti oblacis samo bodi ispod a zimi duzi bodi i pidjamu.
Kolko hvatam svi su zadovoljni s njom...jest da je skuplja al do 2 godine je pa ajd...
.
Btw ja sam malog ostavila samog kraj ogledala (j
Jako se voli gledat🤣) dok sam bila na wc-u a on je odgmizao u teglu a cvijecem i fino rukama kopao po njoj🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Manich nisam shvatila, kad kazes prohodao je mislis na samostalno ili drzis ga za ruke pa hoda/odnosno radi iskorak na mjestu? Moja kci ti je radila iskorak tj ako je za ruku primis "simulirala"je hodanje s nepunih 10mjeseci,ali da je samostalno s poda ustala i pocela hodati bez pridrzavanja i pdanja je tamo s 12-13mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji