ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    02. Rujan 2020. 09:21

beba2019

Ne znam napamet cijenu za tri u paketu, vidim na računu 238kn 5 pidzamica, 67kn tri bodića.. Pa, eto, pidzamica je 48kn..ova jedna što sam kupila u Pepcu je bila 60kn..a, ocufala se u prvom pranju..ma,nebitno,kažem, nije cijena ono što je presudno, već materijal.. Next pizdamice i bodice iskuham ako treba i opet su savršeni, a boja za nijansu izblijedi nakon 100 pranja.
    Kao što je Loša rekla, svatko kupuje što želi 😊
    Ja zvučim kao prodavačica Nexta😂ali, eto.. Otkrila sam ga tek prije 5 godina i od tad je 90 %odjeće od tamo.. Ja sebi i suprugu isto kupim.. Jer, baš imaju super cool stvari, a povoljno☺️☺️

Sorry sto se ubacujem al sam u cudu na ove tvoje cijene od Nexta, jel uopce gledamo isti Next UK?? Prije par dana sam potrosila skoro 600kn na jaknicu tri donje trenirkice i tri majicice. Mozda ja svo vrijeme narucujem sa krivog, ili si ti naletila na akciju? 

Grizli
    02. Rujan 2020. 09:23

Zarica meni u papirima sto mi je dala patronazna pise da bebama od 8mj se ukljucujem 3. obrok, a tebi je on jos malo 8 mj. Po meni ako beba trazi mislim da nije velika greska, a time da neki od tih obroka ima i mlijecno tj ad u sebi. 
    Manich 👋👋👋 sjecam te se sa neke od tema otprije... Dobrodošla... Bravo Liam!
    Losa i Mikio hahahha a ja pak imam drugi problem kod nas c&a samo sivo i plave vrece ima srecom volim vise te kombinacije. Al full debele su. Mene isto zanima kakve su sinsay vrece jeeer nocas skuzim da je njoj hladno, al se otkriva cim osjeti materijal od plahte. Idem po vrecu stavim unutra ona se protegne i ne stane u nju. 🤭🙄 Pise na vreci 70cm, mtč vreća od necaka, super materijal i sve, al morat cu joj noga odrezat ako ju mislim koristiti. Vece imam al debele i sad moram nac novu tanju. 🤔 
    Losa f&f inace na etiketi unutra ima napisano duzinu i tezinu bebe, ja jako volim njihovu robicu al isto mojoj sve siroko. No pustim joj sad za ljeto bilo ok komotno joj, osim nekih bodija koji su joj stajali kao da ima dekolte. Nazalost u puli ga zatvorili. Hvala na info za George 😉
    Sinsay sad ima bas veliki popust na vec snizeno jos. Nemam ga blizu sad nazalost inace u kopru redovito kupovala dok se moglo u Sloveniju. Zao mi da nismo sad stigli ici. Kik isto ima vrece al nemam ga isto blizu. Vec vidim da cemo morat u Rijeku ici ili na neki izletic u Zg. 
    Lorena a joj bas jak osip. Nadam se da ce sudokrema rijesiti problem. 

beba2025❤
    02. Rujan 2020. 09:50

skoljka

beba2019

Ne znam napamet cijenu za tri u paketu, vidim na računu 238kn 5 pidzamica, 67kn tri bodića.. Pa, eto, pidzamica je 48kn..ova jedna što sam kupila u Pepcu je bila 60kn..a, ocufala se u prvom pranju..ma,nebitno,kažem, nije cijena ono što je presudno, već materijal.. Next pizdamice i bodice iskuham ako treba i opet su savršeni, a boja za nijansu izblijedi nakon 100 pranja.
    Ja zvučim kao prodavačica Nexta😂ali, eto.. Otkrila sam ga tek prije 5 godina i od tad je 90 %odjeće od tamo.. Ja sebi i suprugu isto kupim.. Jer, baš imaju super cool stvari, a povoljno☺️☺️

Sorry sto se ubacujem al sam u cudu na ove tvoje cijene od Nexta, jel uopce gledamo isti Next UK?? Prije par dana sam potrosila skoro 600kn na jaknicu tri donje trenirkice i tri majicice. Mozda ja svo vrijeme narucujem sa krivog, ili si ti naletila na akciju?

Stranica NextDirect Hr.. Pa, nije čudno ako je 600kn sve to što si kupila, jaknice su im skuplje.. cca 300kn..ovo su cijene sa weba.. Nema akcije nikad na webu za Hrvatsku.. ☺️☺️

Grizli
    02. Rujan 2020. 09:51

E da losa jesi uzimala hlacice koje od sinsay za deckice. Vidim da imaju trakicu oko struka pa neznam dal se moze zategnuti ili je ta trakica samo za foru? Za M bi mi pahalo da je to funkcionalna trakica.
    E da u mulleru do 13.9 tko kupi za 200 kn dobi 40% na neke od igracaka između ostalog i na fisher price onaj lonac sveznalica, koji je bas super igracka. Tako da sad cekam damicu da se probudi pa idemo u nabavku. 

MaRe
    02. Rujan 2020. 09:52

Anna dali smo polog i sad čekamo kraj devetog mjeseca da možemo podnijeti zahtjev za kredit. Odustali smo od APN-a i idemo na normalan kredit...predugo mi čekati još 6 mjeseci da se uselimo...ja bi Božić u kući haha a i tko zna kakva će sad na jesen biti situacija s koronom i muževom firmom pa ono, bolje dići kredit dok možemo. Za plaćat imamo samo ga je bitno dići xD
    .
    Lorena mom isto tak bude kak je i Losa rekla...kad se pokaka ak ne skuzim odmah bas se zacrveni al ga operem s vodom i namazem pavlovićevom i prođe odmah. Btw prije sam koristila Jgl i sad kako smo prešli na Pavlovićevu guza mu je super...prije mu se crvenilo dosta.
    .
    Ma svi imaju vreće inače..ja sam ovu manju kupila u C&A al sad tu kod nas niti jedna trgovina nema xD ili ono što ima je rozo na jednoroge i slično a to mu baš ne bi kupila hahahha 
    Probat ću idući vikend opet ak im šta došlo ako ne onda ću s Sinsay naručiti. 
    Joj stigla im kolekcija jesen zima...u Kiku i C&a preslatke stvari...a u H&m sam vidjela jaknicu koju mislim da ću mu kupit...naravno Miki maus hhh 

beba2025❤
    02. Rujan 2020. 10:06

beba2019

skoljka

beba2019

Stranica NextDirect Hr.. Pa, nije čudno ako je 600kn sve to što si kupila, jaknice su im skuplje.. cca 300kn..ovo su cijene sa weba.. Nema akcije nikad na webu za Hrvatsku.. ☺️☺️

Školjka, ima Next i pet pidzamica za 143 kn i 152kn,ali su onako jednobojne ili sa malo cvjetića i sl. Ove od 238kn su šarene i lijepe-meni.. Ali, netko voli i jednostavno.. Zato kažem, da je Next jeftin.. S obzirom da u Bodenu jednu platim cca 200kn, ali Boden kvaliteta je ipak puno bolja.. 🥰

DeeDee
    02. Rujan 2020. 11:03

Ajme koliko stranica 😱
    LoSa zakooon 🥾👢👡🥿👞👟
    Grizli hvala na pitanju, puno je bolje ali nije još sva svoja. Zvala me pedijatrica jutros da nije mogla spavati noćas jer je mislila na nas😂❤️ uglavnom idemo u podne na pregled da je još jednom pogleda i ipak će raditi urinokulturu jer joj je u međuvremenu počela dosta smrditi pišolina. 
    Lorena, šta je bilo s bolnicom?
    Zarice po meni nije rano ako dijete dobro prihvaća..

[/url

DeeDee
    02. Rujan 2020. 11:05

Joj Lorena baš jako 😱 nadam se da se povuklo..
    Mojoj je samo oko anusa ali baš jako što mi je čudno jer se presvlačimo 2829 puta dnevno + inače joj nikad nije, ako je bila guza crvena 7 puta u 7 mjeseci. I za to me isto pitala baš ako joj je, kao da je znala, možda je i to neki simptom 🤷
    Vidjet ćemo..
    Angelly drago mi se da j sad sve ok 😊

[/url

Lorena94
    02. Rujan 2020. 11:39

DeeDee ma jučer nas sestra od naše pedice uputila na hitnu jer dr nije radila, a kao mal je pa da ne bi otišlo na pluća. U biti jeb... Ih korona više, naprave red da boli glava, još jučer bilo prohladno, i vjetar puhao.. Ma koma..
    Evo bili sad kod naše dr, za nosić i grlo nije ništa dobio, za osip dobio Plymicol i afloderm, te za usta rojazol, ovo u ljekarnoj odmah podigli a rojazol nam nisu dali, zvala već 4 puta tamo nazad, nitko se više ne javlja.. Tak da ću morat na posudbu uzet do sutra. 
    Ugl noćas nije imao temp, inhalirala ga 2 puta, kupila neki inhalator za 420 kn al ronda, nije tih 😂🤪 ja sam ubijena on sinoć tek u pola 2 zaspao, jutros nijr htio baš papat al se sad najeo mahuna.. 
    Idrm ga opet inhalirat dok čori.. 

Simbalija
    02. Rujan 2020. 11:54

Jaoo mi isto imale burnu noć. Nešto je muči, a ja ne znam što. Plakala je čak u šetnji što nikad ne radi u nosiljci.. Jedva zaspala oko 23 i onda buđenje svako 20min. Ujutro je ekstra grintava naravno jer nije naspavana. Sad je pojela cijelu bananu (prije toga i cice) i zaspala.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.