ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    06. Ožujak 2020. 21:50

Moja je malo bljuckala danas popodne, ali neznatno. Doduše imala je stolicu više puta nego inače. Možda je skok da, ali vidim da su sve bebe nešto kenjkave danas pa je možda i do ovog vremena. Još smo same do ponedjeljka 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Red Fox
    06. Ožujak 2020. 21:51

Valkris nama su u rodilistu rekli da s nicim ne tretiramo pupak. Al bas je patronazna rekla da svako rodiliste drugacije reze pupak. Nas je sa svetog duha bio bas skroz kratko odrezan, otpao je s tjedan dana bez ikakvog tretiranja, jedini sam ga malo naprasila s onim tyrosur praskom (valjda sam dobro napisala). Inace kad smo tih pupaka, mi smo bas skuzili kak ovisi i o obliku pupka kasnije kak rezu. Moj muz ima pupak s merkura i isti ko od malog sa svetog duha, a moj je made in petrova 😂 i skroz je drugaciji, jako dubok 😂
    Ja sam k1d3 prestala davati kad nam je pedijatrica prepisala oleovit i rekla je da ne dajem vise k1d3

DeeDee
    06. Ožujak 2020. 21:57

Valkris ajoj tebi je baš bilo veselo s tim pupkom, nama je otpao treći dan dolaska iz bolnice, mojoj sreći nije bilo kraja jer nisam znala šta bi s tim 😅
    Raširiš pupak koliko možeš, nasprejaš octenisepta i obrišeš sterilnom gazom, tako mi je pedijatrica pokazala. Jednom na dan je dovoljno.
    .
    Moja je jučer jela 7282 puta, danas samo 6 i dosta spava. Sad je postala kenjkava ali ništa dramatično. Upravo smo joj prvi put čistili nos jer mi se noćas činilo da teže diše, prošlo je super, smijala se 💪

[/url

MaRe
    06. Ožujak 2020. 21:57

Valkris nama kad je otpao rekla nam patronazna da ga i dalje cistimo i stavljamo gazu dok ne prestane curiti.

DeeDee
    06. Ožujak 2020. 22:00

E jbg sad vidim komentar od red fox, ocito I za pupak svatko ima svoju politiku 🤔
    Nama patronažna rekla da samo pospricamo i lagano potapšamo, a pedijatrica ovako kako sam napisala jer da u suprotnom ostane unutra sasušena krv. I sad na kontroli s mjesec dana iskomentirala da super izgleda i da nastavim i dalje tako

[/url

Lunica
    06. Ožujak 2020. 23:18

Cure vecer.. Evo moji ppzaspali pa reko idem se malo javiti... Evo mi danas bili na prvoj kontroli... Dobio je kilo ipo i narasao 3cm. Samo je dojen. Pedica prezadovoljna. Je li se i kad pojavio vasima oziljak od bcga na ramenu. Nama još nije... 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Damnarexx 🌺
    06. Ožujak 2020. 23:48

Uf ja sam tek sad uspjela procitat cijeli danasnji dan😅 
    Samojed drzi se 😘 slazem se sa svime sta su ti cure rekle pa da se ne ponavljam...
    Lunica moja nije primila cijepivo na prvoj kontroli, rekli su nam sa 2mj🤔
    .
    Ostalim curama bravo za uredne preglede👏👏
    .
    Kod nas je isto bio neki ludi dan, trazila svaka 2h jesti, pa 2 i pol na kraju 3 i pol😅 vidjet cemo sta ce biti nocas..proslu noc smo bili polubudni od 3 ujutro🤯 taman kad sam se tu pohvalila...

MaRe
    07. Ožujak 2020. 01:25

Pozdrav nocna 🖐
    Napisem komentar i izbaci me da sam prekrsila pravila WTF
    Mozda zbog linka..u biti na bubamarinoj stranici ima vezica za dude sto je ko trakica...znam da je netko tu pitao..ali dode nekih 50kn 😮
    .
    Lunice ni mi nemamo ništa...bas sam gledala kad su cure neki dan pricale.

Lavica27
    07. Ožujak 2020. 02:02

Pozdrav iz nocne s vrlo bogatim nutritivnim obrokom, torta iz frižidera i gutljaj coca cole ( zenska glava nemoze zaspat kad zna sta ima u fridzu hahhah). Bravo Lunice
    Damnarexx, bcg prvu dozu dobiju u rodilistu  ja zaboravila pogledat...

Damnarexx 🌺
    07. Ožujak 2020. 02:36

Lavica27

Pozdrav iz nocne s vrlo bogatim nutritivnim obrokom, torta iz frižidera i gutljaj coca cole ( zenska glava nemoze zaspat kad zna sta ima u fridzu hahhah). Bravo Lunice!
    Damnarexx, bcg prvu dozu dobiju u rodilistu ja zaboravila pogledat…

Mmmm 😍😍 ee da mi je sad komad torte.
    .
    Krasna sam (#ne)majka 🙄🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.