hehe...evo, pošto ste se zabrinule da se javim (tek sad sam uspjela doći do kompa)... sve je super prošlo....malac je stigao na svijet baš na moj rođendan i to prirodno....krenuli su mi trudovi, prvo laganiji pa sve jači i predvečer je stigla moja mala mrvica od 2600g i 46cm...iz bolnice smo izašli nakon 3 dana jer je sve bilo oke....puno papa i imam puno mlijeka pa dobro za sada napredujemo preporučili su mi i da ga češće dojim zbog kilaže, ali on ionako sam traži kad je gladan (ponekad traži sisu nakon sat vremena
)....ugl, super smo....ja sam prirodmno rodila, nisam uspjela dobiti epiduralnu jer sam već bila otvorena i u sat vremena (s dripom) je stigao i moj mališan...rezana sam ali eto, već je puno bolje!!!!
Hvala svima na podršci....volimo vas punoooo
Cestitam priks i pod ovom temom, jako mi je drago da je sve proslo ok i da ste brzo dosli doma. Hvala ti na postu, uzivaj sa svojom bebicom.
priks cestitam od srca... dobila si najljepsi dar za svoj rodendan... jel ti bio termin bas na tvoj rodendan??
Laura 21.08.2014 :-*
Priks drago mi je da je sve super prošlo!
Evo i ja sam se dočepala kompa :)
Porod trajao 16 h, od prvog gela u 7 ujutro (dobila i drugi nakon 6 sati) do poroda iza 23h :)
Mogu reći da sam se namučila jer, iako sam tražila epiduralnu, nisam je uspjela dobiti jer nisu uspjeli ubosti (kažu pretvrda leđa :/, 50 minuta su pokušavali, imala sam 10ak neuspjelih uboda)...dakle bila sam na dripu od oko 5 popodne do kraja :/, ali na kraju je sve prošlo super, zbilja se sve zaboravi iste sekunde i svi bolovi prestanu. Na sreću, barem sam prošla bez ijednog šava pa je oporavak bio brz, zaparavo uopće ne osjećam ko da se oporavljam od nečeg, samo mi se spava jako :) Zapravo jedino što me boljelo u bolnici su leđa zbog neuspjelih uboda epiduralne jer se stvroio hematom. Još mi se došla anesteziologica ispričavati kako se to prvi put dogodilo...eto, peh, ali glavno da je sve dobro prošlo. Kao razlog je navela da su mi leđa pretvrda i da nije bilo prohodno a da nije htjela riskirati, navodno moguće zbog toga što sam dugi niz godina bila sportaš.
Malac se rodio sa 2940 i 51 cm
A što se tiče MM-a :), na početku sam bila striktno protiv njegova prisustva. Kako se porod bližio sam sve više mijenala mišljenje ali i dalje nisam bila 100% sigurna želim li da bude uz mene. Na kraju je bio i eto, dobra odluka. Zbilja je bio od pomoći.
I par savojeta kojih se ja nisam uspjela držati pa je to vjerojatno i produljilo porod - slušajte što vam govore doktori i svajetuju, opustite se koliko god možete...mislim da je to što sam usjela slušati što mi govore pri igonu doprinjelo ne pucanju, npr. unatoč nagonu u nekom trnutku je trebalo prestati tiskati i slično...dakle teško je ali ubrza stvar ako ih poslušate :)
Još jednom iskrene čestitke novim mamama, drago mi je da je sve dobro prošlo.
Hvala na podjeli iskustava, sigurno će nam svima biti od pomoći!
Krešimir 19.08.2014. <3
Ajme Stina koja muka... Dodje mi da se pokrijem jastukom po glavi i ne idem nikud kad uhvate trudovi. Ajd, bitno da je beba dobro, i fora sto nisi ni pukla niti si rezana - napokon netko
cestitam na novim mamama...
stina hvala na lijepim iskustvima... drago mi je sto nisi pukla niti si rezana... bas kako bjap kaze...napokon netko... uzivaj sa svojom bebicom..a muke po dojenju ces ja se nadam vrlo brzo savladati...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji