Vaši recepti za domaće kašice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    09. Lipanj 2015. 14:42

Super tema! I mi smo poceli sa dohranom prije cca 2-3 tjedna, Davala sam mu u startu gotove kasice i skkoro sve mu je super- najdraza mrkva ali voli i jabukku, bananu, krusku, sljivu. Danas polizao brokulu. jedino na rizine pahuljice ima izrraz gadjenja. Pokusala sam dodati nesto sta voli ali nista od toga. Sada cu mu poceti kuhat jer nam taman u vrtu dospijeva voce i povrce za njega. Pokusat cu zamrznit sta god budem mogla jer imam stvarno dosta toga. Kupovno se bojim kuhat jer stvarrno svim i svacim to tretiraju. Vidim da neke mame smrrzavaju skuhano ili je ipakk bolje svjeze zamrznit?

tena123
    14. Lipanj 2015. 00:18

netko je pitao za pelentu (puru, zgance) ako vas je strah davati ovu običnu, ja sam uzela od alnature bio palenta i bez glutena, a s 8 mj ću joj uvest s glutenom jer sumnjam da ima ikakve alergije pošto nitko u obitelji nema nikakve ali eto bolje spriječiti nego lječit.

Bori probaj rižu baš skroz raskuhat i mislim da nema šanse da išta zapne ili se zaleti.. moja nije htijela proso dok ga nisam sa stapnim pasirala a baš ga pošteno raskuham..

mi imamo problem s jabukom mislim da joj se okus ne sviđa neće niti kuhanu ni sirovu ni isjeckanu na komadiće niti usitnjenu, niti naribanu niti pasiranu, probala sam pomješati s palentom ali palenta poprimi okus jabuke i opet neće.

sutra idemo probati buču (bundevu) :D

Neni5
    14. Lipanj 2015. 10:10

Crnamala ja bi ipak kuhala...
    Evo sam baš pročitala da ih je potrebno kuhati i oguliti koricu. Piše i za breskve i šljive da se guli korica, sad ne znam pošto je tvoje voće jel potrebno, možda marelici i breskvi jer je korica ipak malo grublja.

Inače kad si počela sa dohranom?

Hehs pišem post od 8 sati... 😂

Neni5
    14. Lipanj 2015. 10:12

Tena a da pokušaš promjeniti vratu jabuke, ne znam koju su davala, ali ako je malo kiselija možda joj ne paše 😉

• marta19
    23. Lipanj 2015. 22:44

Pozdrav mame  .
    Imam možda glupo pitanje ali pošto sam prvi put mama eto uputit ću ga vama. Kad da svom malenom prestanem miksat hranu, ima već 8 zubića prednja, ali nisam još sigurna da mu ne miksam. Pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.