Vaši recepti za domaće kašice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    02. Travanj 2015. 21:17

To sam pitanje i ja imala... 
    Uzmeš običnu palentu koju kuhaš i sebi i skuhaš ju malo na mekše, kašasto. (ne znam kako inače kuhaš  )

Krešimir 19.08.2014. <3

Pilici
    03. Travanj 2015. 18:03

Ok hvala. Od koliko mjeseci to moze? I svaka tri dana uvodit novu namirnicu?

zebrica

04. Travanj 2015. 10:31

Ajmee, moj obozava vocne kasice a povrce i rizine pahuljice doslovno ispovraca! Uzas koje face radi! Sad cu i ja probati s palentom pa da vidimo... Dale ste mi par ideja koje su mi, ajmo rec, dostupne pa cu probati.

MarijaŠ
    07. Travanj 2015. 16:43

Moj je jako teško prihvaćao krumpir i špinat, uvijek bi uzeo po 2-3 žlice i ne bi više... Danas sam pomiješala oboje i dodala još malo domaćeg svježeg kravljeg sira. I pojeo je. Ne znam jel bilo slučajno ili mu se zaista svidjelo, ali je pojeo 

Krešimir 19.08.2014. <3

Bori
    07. Travanj 2015. 17:10

Kako radite rižu ? Meni je pedica rekla da mu mogu davati rižu, ovu svakodnevnu. Probala sam skuhat, malo to usitnit i stavit mog mlijeka, al nije htio jesti. Probala sam jednom i nisam više jer se iskreno i bojim te riže. Do sada je pojeo mrkvu, jabuku i korabu. Jabuka mu je hit, odmah je pojeo četvrt i htio još, al nisam mu dala. Bojim se. Mrkva tako, tako pa mu dam s jabukom i onda papa bas lijepo. E sad ta riža..

Pilici
    07. Travanj 2015. 17:24

Bori kolko vec dugo papate ?
    Mislim tek ste krenuli ili

zebrica

Bori
    07. Travanj 2015. 17:35

Papamo 2 tjedna..

tena123
    07. Travanj 2015. 18:11

Bori zasto te strah davati rižu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.