To sam pitanje i ja imala...
Uzmeš običnu palentu koju kuhaš i sebi i skuhaš ju malo na mekše, kašasto. (ne znam kako inače kuhaš )
Krešimir 19.08.2014. <3
Ok hvala. Od koliko mjeseci to moze? I svaka tri dana uvodit novu namirnicu?
zebrica
Ajmee, moj obozava vocne kasice a povrce i rizine pahuljice doslovno ispovraca! Uzas koje face radi! Sad cu i ja probati s palentom pa da vidimo... Dale ste mi par ideja koje su mi, ajmo rec, dostupne pa cu probati.
Moj je jako teško prihvaćao krumpir i špinat, uvijek bi uzeo po 2-3 žlice i ne bi više... Danas sam pomiješala oboje i dodala još malo domaćeg svježeg kravljeg sira. I pojeo je. Ne znam jel bilo slučajno ili mu se zaista svidjelo, ali je pojeo
Pozdrav svima, evo ja imam bebaca 4.5mj, drugo dijete i pomalo smo krenuli s kasicama; jabuka, mrkva i banana, koju radim s ad(puna. 4 mj smo samo dojili, a onda krenule neke komplikacije, pa je sad na ad). U nekoliko postova sam procitala da dodajete kravlji sir, jogurt.... pa zar nije to tek nakon navrsene godine dana???
A sad i malo savjeta trebam(ne mogu se sjetiti kako je islo sa starijim klincem), Kada uvesti kasicu kao puni obrok? Mi sad to samo kao probu prije podnevnog ili nakon popodnevnog obroka. Bas sam nekako zbunjena ovaj put....
Krešimir 19.08.2014. <3
Kako radite rižu ? Meni je pedica rekla da mu mogu davati rižu, ovu svakodnevnu. Probala sam skuhat, malo to usitnit i stavit mog mlijeka, al nije htio jesti. Probala sam jednom i nisam više jer se iskreno i bojim te riže. Do sada je pojeo mrkvu, jabuku i korabu. Jabuka mu je hit, odmah je pojeo četvrt i htio još, al nisam mu dala. Bojim se. Mrkva tako, tako pa mu dam s jabukom i onda papa bas lijepo. E sad ta riža..
Kako radite rižu ? Meni je pedica rekla da mu mogu davati rižu, ovu svakodnevnu. Probala sam skuhat, malo to usitnit i stavit mog mlijeka, al nije htio jesti. Probala sam jednom i nisam više jer se iskreno i bojim te riže. Do sada je pojeo mrkvu, jabuku i korabu. Jabuka mu je hit, odmah je pojeo četvrt i htio još, al nisam mu dala. Bojim se. Mrkva tako, tako pa mu dam s jabukom i onda papa bas lijepo. E sad ta riža..
Ej,probaj ovako..stavi u vodu jednu veliku zlicu rize i dok vidis da je skuhana al onak dobro skuhano,naribaj gore na sitno jabuku..meni jedino tako papa rizu..za pocetak nek bude vise raskuhano,a poslije s vremenom moze biti cvrsce..isto tako mozes s tikvicom il necim drugim..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji