Mi smo krenuli s prvim kasicama s 5 mjeseci i ovo su nam prve kasice koje obozava. Buduci da sve kasice radim sama i od organskog voca i povrca koje se sada moze nabaviti za sada smo probali kombinacije jabuka-kruska (moze se dodati mrvica cimeta u kasice s jabukom) jabuka-mrkvica, jabuka-kruska-banana, banana-kivi, mrkvica-krumpir+tikvica, to je to za sad. Sto se tice pripreme sve povrce i voce (osim babane i kovija) kratko prokuham i zajedno s vodom u kojoj se kuhalo ubacim u blender na kratko tako da se dio pretvori u kasu, a da opet ostanu i mali komadici. Bananu samo zgnjecim s vilicom, kivi isto i njega treba protisnem kroz cjedilo da maknem kostice. Vocne kasice malo zagustim riznim pahuljicama za bebe, a povrtne malo palente 😄
Sad smo na dva obroka dnevno i uvijek pripremam kasicu frisko prije obroka. Trenutno imam vremena pa ne zelim zamrzavati, a viskove vec ja pojedem 😄
Moja bebica će uskoro 4mj. Pa planiramo krenuti na kaśice. Molim pomoć sa čime pocet i što očekivati. 😊
Moja bebica će uskoro 4mj. Pa planiramo krenuti na kaśice. Molim pomoć sa čime pocet i što očekivati. 😊
Ej,dobrodosla..pogledaj pod temom dohrana dojenog djeteta..vecinu ti sve tamo pise..
Jeste poceli? Kako ide?
zebrica
Moj nije bio bas oduševljen palentom. Jučer sam mu skuhala jednu manju jabuku, izvadila ju iz vode i u toj vidi skuhala palentu. Jabuku izgnjecila, pomiješala da palentom... Malo je reci da mu se svidjelo, sve je smazao. E sad, jel mu stvarno pase takva kombinacija, ili sam mu pogodila dan za palentu, vidjet cu idući put kad budem pravila...
Moj nije bio bas oduševljen palentom. Jučer sam mu skuhala jednu manju jabuku, izvadila ju iz vode i u toj vidi skuhala palentu. Jabuku izgnjecila, pomiješala da palentom… Malo je reci da mu se svidjelo, sve je smazao. E sad, jel mu stvarno pase takva kombinacija, ili sam mu pogodila dan za palentu, vidjet cu idući put kad budem pravila…
moj nju jedan dan obožava i sve pojede sa masl uljem samo, a dr dan neće ni pipnuti.. zato ja malo mlijeka svog ubacim i ima žgance na mlijeku.. to uvijek hoće hahaha

url=https://lilypie.com]
Moj nije bio bas oduševljen palentom. Jučer sam mu skuhala jednu manju jabuku, izvadila ju iz vode i u toj vidi skuhala palentu. Jabuku izgnjecila, pomiješala da palentom… Malo je reci da mu se svidjelo, sve je smazao. E sad, jel mu stvarno pase takva kombinacija, ili sam mu pogodila dan za palentu, vidjet cu idući put kad budem pravila…
Mi kao da imamo istu djecu..moj d palentu s jabukom mora jesti bar 2-3put tjedno..i pslentu moram dodavati u sve laj mu bas nije fino jer inace ne jede..cim je palenta unutra je prefino
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji