Vaši recepti za domaće kašice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Freezee
    17. Ožujak 2015. 11:09

Mi smo krenuli s prvim kasicama s 5 mjeseci i ovo su nam prve kasice koje obozava. Buduci da sve kasice radim sama i od organskog voca i povrca koje se sada moze nabaviti za sada smo probali kombinacije jabuka-kruska (moze se dodati mrvica cimeta u kasice s jabukom) jabuka-mrkvica, jabuka-kruska-banana, banana-kivi, mrkvica-krumpir+tikvica, to je to za sad. Sto se tice pripreme sve povrce i voce (osim babane i kovija) kratko prokuham i zajedno s vodom u kojoj se kuhalo ubacim u blender na kratko tako da se dio pretvori u kasu, a da opet ostanu i mali komadici. Bananu samo zgnjecim s vilicom, kivi isto i njega treba protisnem kroz cjedilo da maknem kostice. Vocne kasice malo zagustim riznim pahuljicama za bebe, a povrtne malo palente 😄
    Sad smo na dva obroka dnevno i uvijek pripremam kasicu frisko prije obroka. Trenutno imam vremena pa ne zelim zamrzavati, a viskove vec ja pojedem 😄

ifka4
    17. Ožujak 2015. 16:44

Moja bebica će uskoro 4mj. Pa planiramo krenuti na kaśice. Molim pomoć sa čime pocet i što očekivati. 😊

MarijaŠ
    17. Ožujak 2015. 18:14

Moj nije bio bas oduševljen palentom. Jučer sam mu skuhala jednu manju jabuku, izvadila ju iz vode i u toj vidi skuhala palentu. Jabuku izgnjecila, pomiješala da palentom... Malo je reci da mu se svidjelo, sve je smazao. E sad, jel mu stvarno pase takva kombinacija, ili sam mu pogodila dan za palentu, vidjet cu idući put kad budem pravila...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.