ja sam mislila da smo uveli rutinu, kupanje oko 8, u 9 u krevet, i sad dvije veceri zaspi u 9, do 10 i onda budan do ponoci i spava ujutro do 10,11 uz dva, tri papanja aaaaaaaaa!
a sto se tice nocnog papanja, podizete li bebe za podrigivanje nakon sisanja?
moj tak slatko nastavi spavati da mi ga je zao drzati da se ne probudi..
Moja malena papa u 8 navecer i u 8 i pol vec je legnem u krevetic i ona sama zaspi nema nosenja ni ljuljanja ni nista .,.,.,i spava sve do 6 ujutro pojede bocu podrigne i nastavi spavat do 9 ujutro.,.Amaleni ima cetri godine on je djete koje netreba spavati nece da spava nikako ocajna sam sa njim
.
ni moj nikad nije podrigivao poslije jela,tek kad se probudi za novi obrok.sad je vec ''veliki'',zaspi s bocicom oko 9 i ujutro se oko 9 budi i podrigne haha ako vec u okretanju nije.u noci nejede i nepije.
a uspavljivanje...dok je dojio zaspjevao je uz siku pa ga prebacim u krevetic,a poslije smo koristili metodu samouspavljivanja,ostavim ga u krevetic 3min pa mu dodem ako place,utjesim ga,pa opet izadjem na 5minuta,pa se vratim ako place.za tri tjedna smo uspjeli.tad je imao 10mjeseci.
i sad s 20mjeseci ide sam u krevet plus bocica i zeko
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Moja curica ce sada 4 mjeseca poremetio joj se ritam spavanja navecer jer par dana nije kakila a siki pa ju muce i grcevi i sad je problem sto je skuzila i nas krevet pa kad ju stavim u njen krevetic spava pola sata sat i probudi se od grceva i onda ju uzmem jer ju jedino mogu smiriti na siki isto tako sisa da bi bila samnom ne zbog gladi ja sam neispavana sva pokocena i nefunkcioniram uopce sto da radim kako da joj pomognem da spava i to u svom kreveticu.........molim za pomoc
Sortiraj odgovore
Najstariji