Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    26. Studeni 2014. 11:28

ja sam mislila da smo uveli rutinu, kupanje oko 8, u 9 u krevet, i sad dvije veceri zaspi u 9, do 10 i onda budan do ponoci i spava ujutro do 10,11 uz dva, tri papanja  aaaaaaaaa! 

a sto se tice nocnog papanja, podizete li bebe za podrigivanje nakon sisanja? 
    moj tak slatko nastavi spavati da mi ga je zao drzati da se ne probudi..

antonio
    26. Studeni 2014. 13:33

Moja malena papa u 8 navecer i u 8 i pol vec je legnem u krevetic i ona sama zaspi nema nosenja ni ljuljanja ni nista .,.,.,i spava sve do 6 ujutro pojede bocu  podrigne i nastavi spavat do 9 ujutro.,.Amaleni ima cetri godine on je djete koje netreba spavati nece da spava nikako ocajna sam sa njim.

Kokolina
    26. Studeni 2014. 15:40

antonio

Moja malena papa u 8 navecer i u 8 i pol vec je legnem u krevetic i ona sama zaspi nema nosenja ni ljuljanja ni nista .,.,.,i spava sve do 6 ujutro pojede bocu  podrigne i nastavi spavat do 9 ujutro.,.Amaleni ima cetri godine on je djete koje netreba spavati nece da spava nikako ocajna sam sa njim.

pa evo da te utješim malo... ja ti imam dvije takve koje misle da bi nešto propustile ako po danu zaspu. jedna ima uskoro 5 godina, a druga 2 mjeseca. možeš si mislit kak mi je veselo 

Pilici
    27. Studeni 2014. 09:39

Kokolina i antonio kako je nocas bilo spavanje 

zebrica

• Nutella
    29. Studeni 2014. 21:26

ni moj nikad nije podrigivao poslije jela,tek kad se probudi za novi obrok.sad je vec ''veliki'',zaspi s bocicom oko 9 i ujutro se oko 9 budi i podrigne haha ako vec u okretanju nije.u noci nejede i nepije.
    a uspavljivanje...dok je dojio zaspjevao je uz siku pa ga prebacim u krevetic,a poslije smo koristili metodu samouspavljivanja,ostavim ga u krevetic 3min pa mu dodem ako place,utjesim ga,pa opet izadjem na 5minuta,pa se vratim ako place.za tri tjedna smo uspjeli.tad je imao 10mjeseci.
    i sad s 20mjeseci ide sam u krevet plus bocica i zeko

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• sara.novak.182
    06. Prosinac 2014. 18:21

Moja curica ce sada 4 mjeseca poremetio joj se ritam spavanja navecer jer par dana nije kakila a siki pa ju muce i grcevi i sad je problem sto je skuzila i nas krevet pa kad ju stavim u njen krevetic spava pola sata sat i probudi se od grceva i onda ju uzmem jer ju jedino mogu smiriti na siki isto tako sisa da bi bila samnom ne zbog gladi ja sam neispavana sva pokocena i nefunkcioniram uopce sto da radim kako da joj pomognem da spava i to u svom kreveticu.........molim za pomoc

Nutella
    08. Prosinac 2014. 10:18

sara.novak.182

Moja curica ce sada 4 mjeseca poremetio joj se ritam spavanja navecer jer par dana nije kakila a siki pa ju muce i grcevi i sad je problem sto je skuzila i nas krevet pa kad ju stavim u njen krevetic spava pola sata sat i probudi se od grceva i onda ju uzmem jer ju jedino mogu smiriti na siki isto tako sisa da bi bila samnom ne zbog gladi ja sam neispavana sva pokocena i nefunkcioniram uopce sto da radim kako da joj pomognem da spava i to u svom kreveticu………molim za pomoc

znam kako ti je bit izmucena,i ja sam ustajala svaka 2-3sata za dojenje,pola sata traje podoj,dok ja ponovo uspijem zaspat eto ti njega opet.ali kasnije se vrijeme spavanja produzi.

stavio joj na krevetic onu ogradicu da vas navidi kad se probudi,a i pokusaj da joj neskaces odmah cim se javi.jer se brzo naviknu,cim ja trepnem mama je tu.ako guguce pusti je,ako i malo kmeci neka je,naravno ne dugo i ne da jeca od placa.tako ce se malo navikavat da bude samostalna.a kasnije kad bude preko 7mjeseci onda mozes probat ovu metodu samouspavljivanja sto sam ja koristila i uspjela sam.

a normalno je da se san poremeti svako malo.sad je muci stomacic,kasnije ce je mucit novi dozivljaji.kako raste i istrazuje,sve ce to nocu sanjat.tako da se moras naoruzat strpljenjem.trajat ce tjedan-dva,onda si mirna mjesec-dva,pa dodje nova faza nespavanja,pa opet traje kratko i sve tako.
    ako te ima tko zamijenit,daj dijete na cuvanje bar 1sat ti se odmori,odspavaj.bolje tako nego da gubis zivce i mucis i sebe i dijete.ona to osjeti.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani