Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    19. Studeni 2014. 15:40

ja bome ne nosam satima... tek kad vidim da je bas bas za spavanje, upravo tad kad je i sit i cist i vise mu se i ne igra, onda ga znam pronosat 5-10 min i kad je vec zaspao ili vidim da samo sto nije spustim u krevetic i sam zaspi... probala sam ga stavljat i uplakanog, ali nije islo, samo bi jos vise plakao, zakocenio se od placa...a to ne mogu slusati... zato radije i 5 min nosanja... ne znam, mozda grijesim, ali za sada je tako..snalazimo se kako znamo i umijemo   a super bi bilo kad bi ga naucila da ga samo stavim u krevet i on spava 

Kokolina
    19. Studeni 2014. 21:27

Hvala vam curke na savjetima . po danu nam je spavanje koma, ali mislim da ću poslušati savjet i početi joj uvoditi red. stavljat ću je uvijek u isto vrijeme na spavanac i to u kindać pa ćemo vidjeti. ako će bit potrebno, probat ću i sa fenom ili usisavačem. nadam se da će uspjeti .

a kaj se tiče noćnog spavanja, ono je od početka super jer se samo budi papati, samo sam ju uspavljivala navečer po 2 sata na cici i to me izludilo jer imam još jedno dijete koje hoće maminu priču prije spavanja. tako da sam prije 2 dana čvsto odlučila probati ju staviti u kindać na spavanje. kupanac od pola 7 i u 7 cicanje i stavim ju kindać na bok- plače! stavim ju na leđa- plače! i onda sam ju stavila na trbuh (jer i po danu ona samo na meni spava na trbuhu i voli si glavu zapiknuti) i ona je tako za 15min zaspala i spavala par sati u komadu!!!! i tako već evo treću večer ona sama zaspe u kindaću na trbuhu. ja ju malo podragam i gotovo. e sad, znam da se spavanje na trbuhu ne preporuča, i svašta sam čitala i strah me. svako malu ju idem provjeravat, a nakon prvog noćnog papanja ja ju vratim u kindać na bok. ugl, nisam ni sama pametna kaj bi jer je očito spavanje na trbuhu jedino kako se njoj sviđa....

beag
    21. Studeni 2014. 12:24

ocito joj tako najbolje pase! moj uopce ne voli  da ga stavim na trbuh, odmah se meskolji i place... a spava na boku, iako se kasnije on sam prevrne na leda.. 
    po noci spava do 4sata bez papanja... a po danu, zadnjih nekoliko dana trazi jesti svako malo, svakih sat, pola sata...sav je cendrav.. ne znam sto mu je... 

renata6
    21. Studeni 2014. 16:06

Kokolina, kada tako stavljaju ručicu u usta, a nisu gladni pokušavaju se podrignuti, odnosno kako bi rekla iščupati taj zrak iz sebe van, pokušaj ju nakon podoja dizati, jer ako nije gladna, a nije, sigurno ju to muči, mojoj su ruke non stop bile u ustima i radila je upravo tako kako opisuješ.

beag
    21. Studeni 2014. 19:05

mjesec i 20 dana  stavlja rucice u usta samo kad je gladan, a ponekad i provjerim tako da mu stavim zglob prsta u usta i ako je pocne ga sisati, ako nije nece... jer si mislim pa nemoguce da je, jeo je prije pola h... :/ mozda je to samo neka faza, skok u razvoju,  pojma nemam... ali vjeruj mi i ja sam luda od tog cendranja, prestane samo kad ga nosam onako na trbuscicu okolo naokolo po stanu... a ne mogu stalno je me isto leda bole ko vrag.. mozda mu je dosadno sjedit u sjedalici, na onoj podlozi za igru bude max 20 min igra se i pocne plakat, isto mu dosadi... 
    to sam podrigivanjem nisam znala... ali ja ga podignem i podrigne i dalje place i trazi jos jesti pa mislim da nije to u pitanju...

Kokolina
    21. Studeni 2014. 19:18

a tu su nam negdje dječica 
    a jadne mi, dobro nam dođu svi savjeti pa ćemo isprobavati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.