Uspavljivanje bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    24. Studeni 2014. 15:57

Jesu vam bebe zamjenila dan za noc? Jos se ucimo svemu, budna mi je od 9,10 pa do 2,3 dok nedobije ad, a po danu spava ko top po 3 sata i cica i opet.. Jel moguce da je zamjenila dan za noc?

zebrica

medsr
    24. Studeni 2014. 16:31

Kolko je beba stara?mi smo od rodjenja pa do drugog treceg mjeseca bili svaku noc budni minimalno 2 sata.oko 2h se probudio i do 4h smo bili gore.probala sam svasta.staviti ga kraj sebe,ugasiti svijetlo,ne govoriti,maziti...uzalud.prihvatila sam situaciju pa smo se lijepo cuvali,nosali i na spavanac kad se umorio...i to je jednostavno prestalo.samo od sebe.sad imamo 4,5 mjeseci..idemo pavat oko 22-23h i pavamo do 8-9h uz koji podoj.sretno

Pilici
    25. Studeni 2014. 11:44

Probat cemo danas kupanje navecer papanja pa cemo probat da zaspi :) lampica bi nam trebala novi je stan pa jos nemamo sve 
    Znaci i vi ste tako imali po noci, i tako svaku noc a jel plakao ili samo bio kenjkav?

zebrica

Pilici
    25. Studeni 2014. 14:11

Nocas cemo tako probat i ponoci kad se probudi probat cu ju stavit sasobom u krevet da spava, i ja mislim da moja bude naspavana. Lovimo rutinu budemo se snasle nas dvije 

zebrica

Lilica
    25. Studeni 2014. 15:01

beba spava s nama pa ju stavim na cicu najcesce i tako se uspava uz uspavanku. tako je najcesce no nekad ju ulovi plac pa ju malo pronosamo da se umiri i onda opet na cicu i tako sve dok ne zaspe, onda spava ko top 

beag
    26. Studeni 2014. 11:28

ja sam mislila da smo uveli rutinu, kupanje oko 8, u 9 u krevet, i sad dvije veceri zaspi u 9, do 10 i onda budan do ponoci i spava ujutro do 10,11 uz dva, tri papanja  aaaaaaaaa! 

a sto se tice nocnog papanja, podizete li bebe za podrigivanje nakon sisanja? 
    moj tak slatko nastavi spavati da mi ga je zao drzati da se ne probudi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.