Jesu vam bebe zamjenila dan za noc? Jos se ucimo svemu, budna mi je od 9,10 pa do 2,3 dok nedobije ad, a po danu spava ko top po 3 sata i cica i opet.. Jel moguce da je zamjenila dan za noc?
zebrica
Kolko je beba stara?mi smo od rodjenja pa do drugog treceg mjeseca bili svaku noc budni minimalno 2 sata.oko 2h se probudio i do 4h smo bili gore.probala sam svasta.staviti ga kraj sebe,ugasiti svijetlo,ne govoriti,maziti...uzalud.prihvatila sam situaciju pa smo se lijepo cuvali,nosali i na spavanac kad se umorio...i to je jednostavno prestalo.samo od sebe.sad imamo 4,5 mjeseci..idemo pavat oko 22-23h i pavamo do 8-9h uz koji podoj.sretno
Probat cemo danas kupanje navecer papanja pa cemo probat da zaspi :) lampica bi nam trebala novi je stan pa jos nemamo sve
Znaci i vi ste tako imali po noci, i tako svaku noc a jel plakao ili samo bio kenjkav?
zebrica
Nocas cemo tako probat i ponoci kad se probudi probat cu ju stavit sasobom u krevet da spava, i ja mislim da moja bude naspavana. Lovimo rutinu budemo se snasle nas dvije
zebrica
beba spava s nama pa ju stavim na cicu najcesce i tako se uspava uz uspavanku. tako je najcesce no nekad ju ulovi plac pa ju malo pronosamo da se umiri i onda opet na cicu i tako sve dok ne zaspe, onda spava ko top
ja sam mislila da smo uveli rutinu, kupanje oko 8, u 9 u krevet, i sad dvije veceri zaspi u 9, do 10 i onda budan do ponoci i spava ujutro do 10,11 uz dva, tri papanja aaaaaaaaa!
a sto se tice nocnog papanja, podizete li bebe za podrigivanje nakon sisanja?
moj tak slatko nastavi spavati da mi ga je zao drzati da se ne probudi..
Sortiraj odgovore
Najstariji