Mamice koje imaju male bebače od otprilike 2 mjeseca i da im teško zaspu, molim vas podijelite sa mnom koje sve metode uspavljivanja koristite?? Ja sam već luda jer je moja curica po čitav dan nervozna jer joj se spava a nikako se dokopati sna. zaspe samo na meni dok ju okomito držim s tim da si glavicu obavezno zapikne meni na rame (očito voli da su joj okice pokrivene, ali sad će 2 mj i još mi je premala da joj da pelenicu ili dekicu). i čim ju spustim odmah se probudi, pa plače jer se nije naspavala i tako u krug... jedino mi zna ponekad zaspati ako ju stavim na trbuh. Molim vas neka iskustva i savjete
Jesi joj probala ukljuciti onu zvijezdu ili nesto takve vrste sto svira neke melodije, uspavanke? Kod mog je to neko vrijeme palilo dok je bio manji.
14.06.2014. L ♥
moj malisa je sad mjesec i pol, u pocetku je spavao po 2,3 sata izmedu hranjenja po danu, ali unazad tjedan dana po danu spava po 15-30 min max... vise je budan nego sto spava, jede i cendra.. tesko ga uspavam, uglavnom se izmori igrajuci na podlozi za igru pa odspava kratko i nemirno... zadnjih par dana sam skuzila da kad je tako jako nervozan od nespavanja umirio se kad sam ukljucila usisavac i zaspao! tako ga ja sad stavim u sjedalicu kad place i uklj.usisavac i spava tako do 45 min za sad pali hahaha
Moje djetešce je obožavalo spavati uz zvuk kuhinjske nape!!!!Inače je sve živo čula i nismo mogli mrdnuti da se nije probudila, jedino kad je napa radila S je spokojno spavala, naravno kad bi čvrsto zaspala ugasili smo ju, mislim ono haloo tko bi spavao uz tu svu buku!!
moj sin je kad je bio mali najčešće bi zaspao na upaljenim fenom ili usisavačem, uvijek je upalilo :)
mislim da djeci treba red i tako se nabolje djeca nauče kad je vrijeme spavanja, ja sam svoje uvijek stavljala spavati uvijek u isto vrijeme i popodne i navečer, uvijek u svom kinderbetu, malo dojenje ili bočica, podrigivanje i stavljanje u kindač, bilo je deranja i cviljenja al nakon tjedan dana skuže i oni, da je to to, sad kad su veći puno je lakše sami zaspu, samo zatvorim vrata od sobe i laku noć:)
treba i nama roditeljima odmora prije spavanja :)
Bog je velik!
ova "metoda" stvarno pali! evo vec par dana se tako uspavljuje, kad vidim da je cendrav za spavanje, upalim usisavac i za minutu, dvije je u carstvu snova ostavim da radi jos par min i ugasim, a malac spava po sat, dva kako kad
zanimljivo, navecer zaspi sam bez usisavaca, kupanje, papanje i u 9 u krevet
i spava do 9 ujutro uz 2 budenja i to kroz san za papicu.
tesko je ustaliti neki ritam s malim bebicama, ali za koji mjesec def.treba pokusati uvesti red!
Sortiraj odgovore
Najstariji