Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    24. Lipanj 2018. 21:10

A moras sebi skratit vrime sta ces...bitno da je sve dobro....

• Zija
    24. Lipanj 2018. 23:01

Uh, držite se obadvije. Dobro je da bar posjete mogu doć bilo kad u bolnicu, barem nešto. Sanjolina jesu ti bar ctg rsdič

• Zija
    24. Lipanj 2018. 23:04

A vjerojatno nikakve druge pretrage ne rade jer su taman praznici, pa vikend bio, pa sutra opet praznik.
    Marina nadm se da si bolje. 
    Ja u četvrtak opet u bolnicu na profil šećera

• marina30
    25. Lipanj 2018. 01:22

Zija

A vjerojatno nikakve druge pretrage ne rade jer su taman praznici, pa vikend bio, pa sutra opet praznik.
    Ja u četvrtak opet u bolnicu na profil šećja

Jao....evo kako sam.bolje...gle koja je ura....a ja taman ispod tusa...opet sve ceseeee...za poludit..a nemogi da se ne cesem,pa bice jos gore....uzas...sutra punih 31....da je bar jos 3 tj.izdrzat....

Sanjolina
    25. Lipanj 2018. 09:39

Zija

Uh, držite se obadvije. Dobro je da bar posjete mogu doć bilo kad u bolnicu, barem nešto. Sanjolina jesu ti bar ctg rsdič

Zija

Ctg se radi od 28tt ne prije

Sanjolina
    25. Lipanj 2018. 09:40

marina30

Zija

Ja u četvrtak opet u bolnicu na profil šećja

Jao….evo kako sam.bolje…gle koja je ura….a ja taman ispod tusa…opet sve ceseeee…za poludit..a nemogi da se ne cesem,pa bice jos gore….uzas…sutra punih 31….da je bar jos 3 tj.izdrzat….

🙈

• Zija
    25. Lipanj 2018. 09:56

Sanjolina

Zija

Zija

Ctg se radi od 28tt ne prije

A da, i meni su čekali 28 tjedan za ctg. Koji si ti sad? 

• marina30
    25. Lipanj 2018. 10:01

Jedvo cekam.sutra pregled i misljenje da znam na cemu sam...ovo je za izludit..moka mamabi njena ujna su imale uzasan svrabbu trudnoci bez ikskve dijagnoze pa se nadam da ce i meni biti sve ok

• Zija

Uh, Marina, ne znam šta bi ti rekla. Vidit ćeš sutra šta ti kaže Kosovička. Ti i ja smo isti tjedan, ja za 3 dana, 31.Da,da je još tri tjedna izdržat i na konju smo. 
    Ja jučer bila cijelo popodne na rođendanu, bome me satralo.Ne mogu ja to više tako. Danas radim samo ručak i vodim malu na bazen popodne.
    Jesi kupila sve stvari Marina?Ja moram najmanje brojeve za bebe kupit, toga mi baš fali.

• marina30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.