Uh, držite se obadvije. Dobro je da bar posjete mogu doć bilo kad u bolnicu, barem nešto. Sanjolina jesu ti bar ctg rsdič
A vjerojatno nikakve druge pretrage ne rade jer su taman praznici, pa vikend bio, pa sutra opet praznik.
Marina nadm se da si bolje.
Ja u četvrtak opet u bolnicu na profil šećera
A vjerojatno nikakve druge pretrage ne rade jer su taman praznici, pa vikend bio, pa sutra opet praznik.
Ja u četvrtak opet u bolnicu na profil šećja
Jao....evo kako sam.bolje...gle koja je ura....a ja taman ispod tusa...opet sve ceseeee...za poludit..a nemogi da se ne cesem,pa bice jos gore....uzas...sutra punih 31....da je bar jos 3 tj.izdrzat....
Uh, držite se obadvije. Dobro je da bar posjete mogu doć bilo kad u bolnicu, barem nešto. Sanjolina jesu ti bar ctg rsdič
Ctg se radi od 28tt ne prije
Ja u četvrtak opet u bolnicu na profil šećja
Jao….evo kako sam.bolje…gle koja je ura….a ja taman ispod tusa…opet sve ceseeee…za poludit..a nemogi da se ne cesem,pa bice jos gore….uzas…sutra punih 31….da je bar jos 3 tj.izdrzat….
🙈
Uh, držite se obadvije. Dobro je da bar posjete mogu doć bilo kad u bolnicu, barem nešto. Sanjolina jesu ti bar ctg rsdičUh, držite se obadvije. Dobro je da bar posjete mogu doć bilo kad u bolnicu, barem nešto. Sanjolina jesu ti bar ctg rsdič
Ctg se radi od 28tt ne prije
A da, i meni su čekali 28 tjedan za ctg. Koji si ti sad?
Jedvo cekam.sutra pregled i misljenje da znam na cemu sam...ovo je za izludit..moka mamabi njena ujna su imale uzasan svrabbu trudnoci bez ikskve dijagnoze pa se nadam da ce i meni biti sve ok
Uh, Marina, ne znam šta bi ti rekla. Vidit ćeš sutra šta ti kaže Kosovička. Ti i ja smo isti tjedan, ja za 3 dana, 31.Da,da je još tri tjedna izdržat i na konju smo.
Ja jučer bila cijelo popodne na rođendanu, bome me satralo.Ne mogu ja to više tako. Danas radim samo ručak i vodim malu na bazen popodne.
Jesi kupila sve stvari Marina?Ja moram najmanje brojeve za bebe kupit, toga mi baš fali.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji