Sanjolina kako je u bolnici, na kojem si odjelu? Marina, ne znam šta bi ti rekla, vjerojatno nije ništa opasno, ali znam da ti nije lako. U ovoj trudnoći imam toliko strahova da to više nije normalno.
Nista mi ne govori....imam.osjecaj da me jos vise cese jer me strah..svasta sam.procitala o kolestazi u trudnoci....ma uzas....jutros sam.plakala od straha ... Umislila da bebe ne cujem...bas me strah paralizira....jesu udarci vasih beba sada bolni?? Kod mens izleti rulica,nogica,kao da ce sve dole ispast ili puknit stomak????
Marina izdrzi, vjerujem da ti je tesko i vec naporan taj svrab.. Izdrzi nekako do utorka..
A bebaci su nekad njezniji, a nekad me tako lupaju da ne znam sto bi sama sa sobom. Najgore je kad lupaju prema unutra i prema dole. Ko da ce iskopati izlaz mi se ponekad cini 😂.. I grozno mi je kad opale po mjehuru, to bas bude neugodno..
Kada izlete kvrge mi je fora 😍😍, al ne mogu skuziti koji su to dijelovi tijela
Marina izdrzi, vjerujem da ti je tesko i vec naporan taj svrab.. Izdrzi nekako do utorka..
A bebaci su nekad njezniji, a nekad me tako lupaju da ne znam sto bi sama sa sobom. Najgore je kad lupaju prema unutra i prema dole. Ko da ce iskopati izlaz mi se ponekad cini 😂.. I grozno mi je kad opale po mjehuru, to bas bude neugodno..
Kada izlete kvrge mi je fora 😍😍, al ne mogu skuziti koji su to dijelovi tijela
Da .......hahaha..samo neka bude sve ok...evo donila mi.susjeda sirutku pa cu se nalivat sa tim...citala sam da je dobro za ciscenje jetre i masnoce....
Meni isto udarci znaju bit bolni nekad, a jutros me jedna curka nogom u mjehur opalila. Prvo nisam uopće skužila šta je to. I bome nije ugodno nimalo.
Marina, još malo. Ja od straha toliko toga umislim. Rekla sam ako na kraju ove trudnoće, budem psihički stabilna, bit ću sretna
Meni isto udarci znaju bit bolni nekad, a jutros me jedna curka nogom u mjehur opalila. Prvo nisam uopće skužila šta je to. I bome nije ugodno nimalo.
Marina, još malo. Ja od straha toliko toga umislim. Rekla sam ako na kraju ove trudnoće, budem psihički stabilna, bit ću sretna
Ahahahahaha a bas!! Treba ovo izvuc i ostat psihicki stabilna na kraju.. 💪
Pa to...meni svi blido.gledaju od pocetka trudnoce kao nes ti blizanci....ali stvarno....psiha ubije totalno...mene bar je..ja sam jutros plakala ko.kisna godina...em.od svraba em sta sam.vec nacrnije scenarije zamislia..grozno..ali sts cu kad me stvarno strah....
Pa to…meni svi blido.gledaju od pocetka trudnoce kao nes ti blizanci….ali stvarno….psiha ubije totalno…mene bar je..ja sam jutros plakala ko.kisna godina…em.od svraba em sta sam.vec nacrnije scenarije zamislia..grozno..ali sts cu kad me stvarno strah….
Ma da, nitko to ne kuži. Nama je dupli strah od svega, još te i doktori prestaše, pa pročitaš svašta na internetu i eto ti.... Treba bit pozitivan, i gledat na svaki novi tjedan kao malu pobjedu. A da je teško, je.
Pa to…meni svi blido.gledaju od pocetka trudnoce kao nes ti blizanci….ali stvarno….psiha ubije totalno…mene bar je..ja sam jutros plakala ko.kisna godina…em.od svraba em sta sam.vec nacrnije scenarije zamislia..grozno..ali sts cu kad me stvarno strah….
Ma da, nitko to ne kuži. Nama je dupli strah od svega, još te i doktori prestaše, pa pročitaš svašta na internetu i eto ti…. Treba bit pozitivan, i gledat na svaki novi tjedan kao malu pobjedu. A da je teško, je.
Je...ali isplati se svaka muka....jos maalooooo
Sanjolina,kako.si?/jeli sve u redu?
Sanjolina kako je u bolnici, na kojem si odjelu? Marina, ne znam šta bi ti rekla, vjerojatno nije ništa opasno, ali znam da ti nije lako. U ovoj trudnoći imam toliko strahova da to više nije normalno.
Nista mi ne govori….imam.osjecaj da me jos vise cese jer me strah..svasta sam.procitala o kolestazi u trudnoci….ma uzas….jutros sam.plakala od straha … Umislila da bebe ne cujem…bas me strah paralizira….jesu udarci vasih beba sada bolni?? Kod mens izleti rulica,nogica,kao da ce sve dole ispast ili puknit stomak????
I mene moji lupaju jako zadnja 3 dana, zna biti jako bolno.. pogotovo u mjehur kad opali ovaj jedan, sve zvijezde vidim...🤣
Evo ja lezim i to je to.
Zija ja sam ti na 3 katu neman pojma kako se zove odjel.
A ono u bolnici ko u bolnici.Al dobro stalno mi neko dolazi,prodje nekako dan.Hrna je ocajna to uopce nejedem,osim ujutro ako bude nesto marmelada ili sirko.Bolja je spiza na Bilicama garant,ovo je dno dna.Da trudnicama daju ovakvu spizu.
Sortiraj odgovore
Najstariji