Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anabela
    14. Kolovoz 2018. 12:22

Leeloo34

I tako ja rodila nocas!Dosla s trudovima na minutu,jos se mislila ocu li u bolnicu,carski,cura 2600 i 49, decko 2800 i 50…Jos ih nisam vidila jer su u toplom kreveticu ali jedva cekam taj trenutak!

Woow, čestitam, eto čekanje je gotovo 😊 velike bebice..nadam se da ćete se brzo svi oporaviti 😊

• marina30
    14. Kolovoz 2018. 12:34

Cestitke......velike bebuske ,bravo....

• Leeloo34
    14. Kolovoz 2018. 13:23

Hvala cure!Evo vidila ih uzivo,nose mi ih u sobu ponovno uskoro,jedva cekam,zaljubila sam se totalno!
    Zija ja isto nisam imala jake trudove,prepirala se s muzem dal da uopce idem u rodiliste,dosla sam 4 prsta otvorena.

• Trula_višnja
    15. Kolovoz 2018. 00:50

Leeloo čestitam od srca! Tako je bilo i sa mnom i s mojim trudovima,ja nisam ni znala da su to trudovi.  Sad se samo mazitiii sa bebolinama. 

• Trula_višnja
    15. Kolovoz 2018. 00:56

marina30

Trula_višnja

Je li koja mama nosila/nosi medicinski steznik nakon poroda?

Planiram ali ne jos…rekli su mi.nakon 6-8/tj nakon sta se maternica pocne sama vracat….jeli vama osta cudan viseci stomak nskon carskog….??? Meni je oroslo 4.tj…ali imam.osjecaj kao da je stomak sve izobliceniji svakim danom.umisto da se smanjuje on samo raste….kao da nisam rodilq….a u trudnoci sam dobila 14 kg a ostalo mi 7,jeli to moguce???

Znači mi smo rodile s danom razmaka. Ja sam se konzultirala i rečeno mi je da steznik mogu od dana kad izvadim kopče. Tek sam jučer dobavila steznik. Malo sam se istrošila jer je to onaj medicinski i prilagođen ženama poslije carskog. Ali mi nije žao jer su mi se leđa preporodila. Što se stomaka tiče i moj visi,nećak me pitao jesam li sigurna da nemam još koju bebu u pupi. uglavnom, objašnjeno mi je da potpuni oporavak tijela (vraćanje svih organa na mjesto) je obično tri mjeseca. Ja sam bila skeptična za steznik,ali mi sada nije žao ni lipe. 

• marina30
    15. Kolovoz 2018. 11:23

E onda se isplati uloziti svaku kn.u njega

• Gloglo
    15. Kolovoz 2018. 11:47

Leeloo34 cestitam od srca 

• Zija
    15. Kolovoz 2018. 12:49

Ja steznik nosim isto vec neko vrijeme, 2 tj nakon carskog sam ga stavila. Ja sam svoj kupila u Aniti, isto je za nakon carskog, oko 400 kn je bio. Iako često ga zaboravim navuć, pa se sjetim kasno popodne/navecer

• Zija
    15. Kolovoz 2018. 12:53

Tako da nisam još baš disciplinirana šta se nošenja tiče. Evo sad sam ga stavila jer sam vidjela da ga spominjete. Nisam znala da treba 3 mj da se vrate organi

• Trula_višnja
    16. Kolovoz 2018. 01:18

Zija

Tako da nisam još baš disciplinirana šta se nošenja tiče. Evo sad sam ga stavila jer sam vidjela da ga spominjete. Nisam znala da treba 3 mj da se vrate organi

I ja sam ga kupila u Aniti. Tako mi je rekla gospođa u trgovini da je potpuni oporavak kroz tri mjeseca od poroda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.