Tako da nisam još baš disciplinirana šta se nošenja tiče. Evo sad sam ga stavila jer sam vidjela da ga spominjete. Nisam znala da treba 3 mj da se vrate organi
I ja sam ga kupila u Aniti. Tako mi je rekla gospođa u trgovini da je potpuni oporavak kroz tri mjeseca od poroda.
Joj da 3 mjeseca
Cure koju su imale carski....nskon mj.dana me jos boli u stomaku,reze,pece...a koljena,nemogu stati na noge...jeli to normslno
Cure koju su imale carski….nskon mj.dana me jos boli u stomaku,reze,pece…a koljena,nemogu stati na noge…jeli to normslno
Joj Marina meni to bas ne zvuci normalno.. Osobno znam samo mame jednog djeteta rodjenog carski (ne twinse) i one su se jako brzo oporavile. Vjerujem da duze traje oporavak nakon carskog s twinsima jer dvaput rastezu rez, al zar tako dugo?!
Btw, meni je danas zakazan carski za pon kada punim 37 tj.. Nadam se brzem oporavku 🙈
Marina, ti nisi ni dana mirovala osim ono u bolnici, a ni to se ne moze nazvat mirovanjem, kao ni ja. Kad su nam okolnosti bile takve da smo se morale kretati stalno. Ja sam ok, iako me na dane bole trbusni mišići(bar ja mislim da su to oni) Za koljena ne znam, mozda to uopće nije povezano s carskim. Probaj malo više odmorit od kućanskih poslova ako možeš. S tim da ni ja ne odmaram, danas sam teglila vrecice iz ducana. Jednostavno nekad nemas izbora. Ali ako treba 3 mj da se sve vrati na staro, onda je normalno da boli još ponekad.
Cure koju su imale carski….nskon mj.dana me jos boli u stomaku,reze,pece…a koljena,nemogu stati na noge…jeli to normslno
Mene isto sve navedeno. I to danas posebno. Nije mi ni u početku ovako bilo kao danas...
Marina, ti nisi ni dana mirovala osim ono u bolnici, a ni to se ne moze nazvat mirovanjem, kao ni ja. Kad su nam okolnosti bile takve da smo se morale kretati stalno. Ja sam ok, iako me na dane bole trbusni mišići(bar ja mislim da su to oni) Za koljena ne znam, mozda to uopće nije povezano s carskim. Probaj malo više odmorit od kućanskih poslova ako možeš. S tim da ni ja ne odmaram, danas sam teglila vrecice iz ducana. Jednostavno nekad nemas izbora. Ali ako treba 3 mj da se sve vrati na staro, onda je normalno da boli još ponekaa o te
A o teglenju da ne govorim,to mi je svakodnevnica...vjerovatno i je zbog toga sta nismo.mirovale kad smo trebale...jer sama sam s dicom...koliko god je fizicki tesko. Bar mi niko ne soli pamet...
Drage sve, najprije čestitam svima koje su rodile i rješile se trudničkih muka i mučica! Super mi je pročitati kad neka od vas rodi, ko da vas znam!
Može mala pomoć, sad sam u 23em tjednu, prekjučer sam bila na pregledu i dr je ustanovio da mi je blago smekšan cerviks i vanjsko ušće uloživo za vršak prsta, te imam obilni iscjedak. Nije mi dao briseve, što mi je čudno jer sam mu napomenula da sam imala ureaplazmu prije par godina, već mi je prepisao Geonistin vaginalete i kontrola za tri tjedna. Iz vašeg iskustva, jeli loša ova dijagnoza ili da se ne brinem previše. Mirujem dosta, iako me leđa bole mirovala ili ne, već mi je teško naći u doban položaj. Na svaku bol, neugodnost u trubuhu, ja se žicnem. Jeste li vi prolazile ovo u trudnoćI? Prva mi je trudnoća i sva sam na iglama i mislim se da nađem onoga i tužim, ko je prozvao trudnoću blaženim stanjem
Drage sve, najprije čestitam svima koje su rodile i rješile se trudničkih muka i mučica! Super mi je pročitati kad neka od vas rodi, ko da vas znam!
Može mala pomoć, sad sam u 23em tjednu, prekjučer sam bila na pregledu i dr je ustanovio da mi je blago smekšan cerviks i vanjsko ušće uloživo za vršak prsta, te imam obilni iscjedak. Nije mi dao briseve, što mi je čudno jer sam mu napomenula da sam imala ureaplazmu prije par godina, već mi je prepisao Geonistin vaginalete i kontrola za tri tjedna. Iz vašeg iskustva, jeli loša ova dijagnoza ili da se ne brinem previše. Mirujem dosta, iako me leđa bole mirovala ili ne, već mi je teško naći u doban položaj. Na svaku bol, neugodnost u trubuhu, ja se žicnem. Jeste li vi prolazile ovo u trudnoćI? Prva mi je trudnoća i sva sam na iglama i mislim se da nađem onoga i tužim, ko je prozvao trudnoću blaženim stanjem
Cestitamo...ja cu ti reci ono sta su meni rekli,a ja nisam vjerovala,a stvarno je tako...sve sta nije normalno u blizan.trudnoci je....ne brini ali bi trebala mirovat po meni strogo...znaci ustat se samo na wc...i obavezno napravir briseve jer i bakt.moze dovest do prihevr.poroda...a trudnoca je jos mala...
Marina, hvala ti. U kojem si ti tjednu ili si ti rodila već?
Ne znam jeli sad paničarim bzv, a opet se mislim, valjda bi mi doktor dao briseve ako misli da je nešto gore? A malo me i strah čačkanja, jer su me gledali tri puta u mjesec dana, a prekjučer me doktor toliko "iščačka" dole da me još uvik bolucka od pregleda, ne znam, nisam pametna. Da se strpim do pregleda, osim u slučaju bolova da odem ranije, valjda se ne može u 20 dana ništa desit? Pijem magnezij, normabel po potrebi, duphastone, geonistin...uh, najviše me ova panika nervira.
Ja bi na tvom mjestu mirovala, jer to su stvarno mali tj. Ne mora bit ništa, takav nalaz može ostat do kraja trudnoce, ali kako je s blizancima rizik od prijevremenog poroda puuuno veći, svako odstupanje mora se ozbiljno shvatit. Ja npr do 31 tj nisam bila ni uloživa ni ništa, cerviks čvrst, zatvoren. U 31 tj uloživa za vrh prst, unutrašnje ušče zatvoreno. Super nalaz za te tjedne pogotovo jer sam drugorotka. Tri tj kasnije, dolazim u bolnicu zbog gestacijskog dijabetesa, 3 prsta otvorena, jaki iscjedak, sljedeći dan trudovi bez bolova, otvorila se 7 prstiju. Rodila hitnim carskim na 34 plus 1 jer su bebe bile na zadak. Došlo je do ekspresnog otvaranja bez bolova, porod se nije mogao zaustavit. Sreća je što su to bili ok tjedni i bebe su osim male težine bile zapravo super. Zato miruj i konzultiraj se nekim dr doktorom oko briseva. Tako bi ja napravila poučena ovim iskustvom.
Danas, mjesec dana kasnije, zahvaljujući valjda čistoj sreći, pravodobnoj reakciji odličnog doktora i činjenici da je Netko gore pazio na nas, imam kraj sebe dvije zdrave bebice. A puno mi puta prođe kroz glavu što je sve moglo biti...
Sortiraj odgovore
Najstariji