Ma bas sam onako sretna....mislim nije mi prva trudnoća....četvrta je ali mi je sve drugacije....imam osjecaj vec sad da imam sto kg....stalno sam umorna....ko puž sam.....hvala Bogu nemam mučnine....sve me nekako dolje ko pritišce iako gin kaze da je to ok....
Pozdrav ženice!Nova sam na forumu,mama sam 7-godišnjeg dječaka i buduća mama blizanaca,nosim curu i dečka i sad smo u 23tt,sve je super i trudnoća je uredna i nemam nekih tegoba-zasad!Ono što me zanima su vaša iskustva u težini bebica,odnosno u razlici težine,meni je na zadnjem pregledu rečeno da nam je braco 10%lakši od cure,on je 390g a cura 430g,moja dr kaže da je to ok zasad,ali me svejedno malo zabrinulo.
Pozdrav ženice!Nova sam na forumu,mama sam 7-godišnjeg dječaka i buduća mama blizanaca,nosim curu i dečka i sad smo u 23tt,sve je super i trudnoća je uredna i nemam nekih tegoba-zasad!Ono što me zanima su vaša iskustva u težini bebica,odnosno u razlici težine,meni je na zadnjem pregledu rečeno da nam je braco 10%lakši od cure,on je 390g a cura 430g,moja dr kaže da je to ok zasad,ali me svejedno malo zabrinulo.
Mislim da je skroz normalno da se razlikuju u težini, pogotovo ako ti je prirodna trudnoća.. moji su IVF i isto su različite težine, i tako se prate od početka, sad sam 33. tjedan, razlika otprilike 200g.
Moj dečkić je bio 2190grama,a curka 2930grama na porodu. Tako da samo opušteno...
Trula_višnja wow!hvala cure,moji su isto iz ivf-a,ma znam da cesto među blizancima bude razlika,al mi se činilo nekako rano da je već sad razlika,pa kolika će bit do kraja...jos mi dr spominjala da postoje slučajevi kad jedan blizanac uzima više nutrijenata a drugi onda ima zastoj u razvoju,..valjda bu sve ok
Trula_višnja wow!hvala cure,moji su isto iz ivf-a,ma znam da cesto među blizancima bude razlika,al mi se činilo nekako rano da je već sad razlika,pa kolika će bit do kraja…jos mi dr spominjala da postoje slučajevi kad jedan blizanac uzima više nutrijenata a drugi onda ima zastoj u razvoju,..valjda bu sve ok
To je kad je jedna posteljica zato treba pratit...ali no sikiriki...i moji su bili na porodu sara 2370,a toni 2760... A sve u redu bogu hvala....
Curke, help! Rijec je o kolicima, kakva kolica vi imate i iskustva? ja sam nasla preko neta meni savrsena kolica koja dolaze iz Poljske, sve super al kolica su jedna pored drugih(širina 94cm), a ne vlakic...i sad mi svi pametuju kak necu moc sa tim kolicima doslovno nikuda i bacaju me u ocaj...
evo,ja naručila ova sportska iz slo,široka 92cm,ali su lagana,12kg ,isto mi pametuju,a sta kad su ta sva za blizance velika,a vlakic mi djeluju nekako nezgrapna...
Mommyof3 mi smo jako blizu terminima 😊
Normalno je da bebe nisu identicne tezine, cesce je jedna malo teza od druge. I moji prate malu razliku od pocetka ali bitno da oboje napreduju.
Mi planiramo uzeti uppababy vista, vlakic su ali mi se cine kompaktnija od ostalih vlakica a opet nisu "na kat" kao icandy i slicna.
Mommyof3 mi smo jako blizu terminima 😊
Normalno je da bebe nisu identicne tezine, cesce je jedna malo teza od druge. I moji prate malu razliku od pocetka ali bitno da oboje napreduju.
Mi planiramo uzeti uppababy vista, vlakic su ali mi se cine kompaktnija od ostalih vlakica a opet nisu "na kat" kao icandy i slicna.
Super 😊,meni ispada po ciklusu termin 26.12,pa se nadam da budemo izdrzali bar do početka 12-og!Odmah mi je lakše kad čujem da je i kod drugih tako i da je ok
Sortiraj odgovore
Najstariji