Gloglo ja sam jedva cekala pobjec iz bolnice...sestre su tako nerado uzimale bebe sebi da sam mislila da cu krepat bez pomoci jos nekoga...nadam se da je kod tebe bolja situacija
Nemam iskustva s duplom izdajalicom, neko vrime smo ih drzali u jednom kreveticu, to da, al tako brzo rastu
Poz...moji su danas misec ipo,uh. Proleti s tim da smo ,20 dana bili na neonatologiji....a jos nam nije termin tek za 5 danai moji su jos uvik u jednom kreveticu ali mislim jos malo...nemirni su..ja jos uvik.dojim...do kada neznam...idemo svako 10 dana u ped.na vaganje..zasada napreduju,i naravno da mi dode da placem od umora....nemozes sve stici jer uz njih jos tonu kucanskih obaveza.....
Cure koje ste u splitu kako vam bebe podnose ove temperature? Pod klimom ste il? Ja sam malo kod svojih u splitu i opet im cure nosevi...mama kaze od klime koju koristimo minimalno...ja vise ne znam sta da radim
Cure koje ste u splitu kako vam bebe podnose ove temperature? Pod klimom ste il? Ja sam malo kod svojih u splitu i opet im cure nosevi…mama kaze od klime koju koristimo minimalno…ja vise ne znam sta da radim
A.mi smo.bez klime..pa isto malo zacepljen nosic ali ne curi..kapaj im.fizioloske....i ako dojis ukapaj im.svog mljeka u nosice
Drage mame ja sam ovdije nova ....trudna 7+3 ujedno u šoku....četvrta trudnoca....prve tri normalne ....imam sina 12 god kcerkicu 9god i sinčića 2 god....
Naime danas sam bila na kontroli kod ginicke svoje koja je potvrdila trudnocu i pomalo me šokirala...nosim blizance .....jedna posteljica i dva vodenjaka sto bi mi seljaci rekli....
e sad s obzirom da je meni ovo sve novo....naravno htjeli smo cetvrto dijete ali umjesto jednog Bog nam poslao dva i presretna sam i uplasena istovremeno....s obzirom da sam prije godinu i 10mj imala sekciju....zanima me dali je ikona mama nakon sekcije(carskog reza) normalno iznjela trudnocu....te dali je normalno da je jedna posteljica a dva vodenjaka....doktorica mi je dala 3×2 svaki dan vaginalete tj one neke erstrogen da si stavljam u rodnicu.....vjerovatno iz opreza....ali nekako me opet strah ajme....
hvala mame pozz svima
Ivana, moja trudnoca je bila takva, jedna posteljica, dva vodenjaka. To je dosta rizicna trudnoca, moguce su razne komplikacije, zato je bitno naći dobrog i stručnog ginekologa da ti vodi trudnocu jer na puno stvari treba obratiti pažnju.
No unatoč potencijalnim rizicima većina ovakvih trudnoca dobro prođe, tako da ne brini i ne čitaj google. Evo ja sam prije malo više od mj dana rodila svoje curke, isto sekcija i sve je super iako su rođene 6 tj prije. Što i je jadan od rizika bliz. trudnoce. Polako i pozitivno je moj savjet. Sve ce biti dobro. Nisam imala sekciju prije ove tako da ne znam odg na tvoje pitanje.
Što se klime tiče, meni radi često jer je uzasno vruce u Splitu, cure se nisu prehladile, ali nisu bas pod klimom nego u sobi pa im pušika tamo...
Vjerojatno si dobila progesteron vaginalete, a ne estrogen. Progesteron je čuvar trudnoće. Utrogeston pretpostavljam.Sve smo to manje više uzimale. Ja sam pila duphaston. To je sve isto
Bit ce ok. I ja sam bila takva, cijelu trudnocu, ali eto sve je na kraju dobro prošlo
Sortiraj odgovore
Najstariji