Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    12. Kolovoz 2018. 21:36

U svakom slucaju Leeloo mislim da imamo jos vrlo kratak rok trajanja 3u1 😉

• Leeloo34
    12. Kolovoz 2018. 22:16

natar

U svakom slucaju Leeloo mislim da imamo jos vrlo kratak rok trajanja 3u1 😉

A meni se cini da je dan D sve dalji!

• marina30
    12. Kolovoz 2018. 23:58

Cure bravo,koje ste vi sretnice doci do tolikih tjedana....svaka cast...jos malo izdrzite....

natar
    13. Kolovoz 2018. 05:58

marina30

Cure bravo,koje ste vi sretnice doci do tolikih tjedana….svaka cast…jos malo izdrzite….

Bome istina.. Nisam ocekivala doci ni ovako daleko, a kamoli da cu ih jos cekati...

• Leeloo34
    13. Kolovoz 2018. 07:59

Natar imas li kakve kontrakcije?Ja cijelu noc nocs,skoro bi u bolnicu bila isla da nije bila noc.I to cak na periode pravilne,ali ne bas onako bolne ko trudove...Trbuh tvrd toliko da mi svaka glavica iskace ispod koze.

• Leeloo34
    13. Kolovoz 2018. 08:28

natar

marina30

Cure bravo,koje ste vi sretnice doci do tolikih tjedana….svaka cast…jos malo izdrzite….

Bome istina.. Nisam ocekivala doci ni ovako daleko, a kamoli da cu ih jos cekati…

Isto tako!

natar
    13. Kolovoz 2018. 10:42

Leeloo34

Natar imas li kakve kontrakcije?Ja cijelu noc nocs,skoro bi u bolnicu bila isla da nije bila noc.I to cak na periode pravilne,ali ne bas onako bolne ko trudove…Trbuh tvrd toliko da mi svaka glavica iskace ispod koze.

CTG mi biljezi kontrakcije, nisu pravilne i meni nisu bolne.. 🤷‍♀️
    Vjerojatno se tijelo priprema, ne znam..
    Al eto danas su mi rekli ako ne krene samo ovaj tjedan iduci tjedan ce biti porod..

• marina30
    13. Kolovoz 2018. 11:16

Sretno vammmmm!!!!!!!

Sophie
    13. Kolovoz 2018. 13:25

Cure koje sitno brojite sretno 😊 😊 
    Također sretno i mamama s bebicama 😍
    Ja sam svoje blizance rodila 19.7.,ivf, curka i dečko, 3600 i 3400g,carski 37+6. Nastavili su i vani lijepo napredovati ☺️☺️kombiniramo dojenje i ad i za sada to super ide
    Bilo bi super kada bi više pisale o iskustvima s blizancima jer ja recimo oko sebe baš nemam nekih primjera.. 

Sophie
    13. Kolovoz 2018. 13:27

Čuj ja trudna sto godina 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.