U svakom slucaju Leeloo mislim da imamo jos vrlo kratak rok trajanja 3u1 😉
U svakom slucaju Leeloo mislim da imamo jos vrlo kratak rok trajanja 3u1 😉
A meni se cini da je dan D sve dalji!
Cure bravo,koje ste vi sretnice doci do tolikih tjedana....svaka cast...jos malo izdrzite....
Cure bravo,koje ste vi sretnice doci do tolikih tjedana….svaka cast…jos malo izdrzite….
Bome istina.. Nisam ocekivala doci ni ovako daleko, a kamoli da cu ih jos cekati...
Natar imas li kakve kontrakcije?Ja cijelu noc nocs,skoro bi u bolnicu bila isla da nije bila noc.I to cak na periode pravilne,ali ne bas onako bolne ko trudove...Trbuh tvrd toliko da mi svaka glavica iskace ispod koze.
Cure bravo,koje ste vi sretnice doci do tolikih tjedana….svaka cast…jos malo izdrzite….
Bome istina.. Nisam ocekivala doci ni ovako daleko, a kamoli da cu ih jos cekati…
Isto tako!
Natar imas li kakve kontrakcije?Ja cijelu noc nocs,skoro bi u bolnicu bila isla da nije bila noc.I to cak na periode pravilne,ali ne bas onako bolne ko trudove…Trbuh tvrd toliko da mi svaka glavica iskace ispod koze.
CTG mi biljezi kontrakcije, nisu pravilne i meni nisu bolne.. 🤷♀️
Vjerojatno se tijelo priprema, ne znam..
Al eto danas su mi rekli ako ne krene samo ovaj tjedan iduci tjedan ce biti porod..
Cure koje sitno brojite sretno 😊 😊
Također sretno i mamama s bebicama 😍
Ja sam svoje blizance rodila 19.7.,ivf, curka i dečko, 3600 i 3400g,carski 37+6. Nastavili su i vani lijepo napredovati ☺️☺️kombiniramo dojenje i ad i za sada to super ide
Bilo bi super kada bi više pisale o iskustvima s blizancima jer ja recimo oko sebe baš nemam nekih primjera..
Sortiraj odgovore
Najstariji