Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    13. Kolovoz 2018. 14:22

Cestitam Sophie! 🎉🎉
    Ides koje prave velike bebe👏👏 Navikla sam da su sve uglavnom oko 2000-2500 g..
    Imas na fejsu grupu "Blizanci i udruga Gemini", tako nekako se zove. Zatvorena grupa, treba se prijaviti. Ali ima jako puno mama s blizancima koja dijele iskustva

• Leeloo34
    13. Kolovoz 2018. 14:31

natar

Leeloo34

Natar imas li kakve kontrakcije?Ja cijelu noc nocs,skoro bi u bolnicu bila isla da nije bila noc.I to cak na periode pravilne,ali ne bas onako bolne ko trudove…Trbuh tvrd toliko da mi svaka glavica iskace ispod koze.

CTG mi biljezi kontrakcije, nisu pravilne i meni nisu bolne.. 🤷‍♀️
    Vjerojatno se tijelo priprema, ne znam..
    Al eto danas su mi rekli ako ne krene samo ovaj tjedan iduci tjedan ce biti porod..

Evo tako su i meni rekli nekako,iduci tj...
    Sophie cestitke,bebe su super velike,bas lijepo!

• Trula_višnja
    13. Kolovoz 2018. 14:45

Je li koja mama nosila/nosi medicinski steznik nakon poroda?

• marina30
    13. Kolovoz 2018. 16:34

Trula_višnja

Je li koja mama nosila/nosi medicinski steznik nakon poroda?

Planiram ali ne jos...rekli su mi.nakon 6-8/tj nakon sta se maternica pocne sama vracat....jeli vama osta cudan viseci stomak nskon carskog....??? Meni je oroslo 4.tj...ali imam.osjecaj kao da je stomak sve izobliceniji svakim danom.umisto da se smanjuje  on samo raste....kao da nisam rodilq....a u trudnoci sam dobila 14 kg a ostalo mi 7,jeli to moguce??? 

Sophie
    13. Kolovoz 2018. 17:44

natar

Cestitam Sophie! 🎉🎉
    Ides koje prave velike bebe👏👏 Navikla sam da su sve uglavnom oko 2000-2500 g..
    Imas na fejsu grupu "Blizanci i udruga Gemini", tako nekako se zove. Zatvorena grupa, treba se prijaviti. Ali ima jako puno mama s blizancima koja dijele iskustva

Znam za tu grupu, baš ću vidjet što kažu ☺️
    Marina meni trbuh isto baš izobličen, ne znam koliko mu ima spasa.. Bio mi baš ogroman

Babycenter Ezboard PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Leeloo34
    14. Kolovoz 2018. 06:27

I tako ja rodila nocas!Dosla s trudovima na minutu,jos se mislila ocu li u bolnicu,carski,cura 2600 i 49, decko 2800 i 50...Jos ih nisam vidila jer su u toplom kreveticu ali jedva cekam taj trenutak!

natar
    14. Kolovoz 2018. 06:56

Leeloo bravoooo!! Cestitam!!! 🎉🎉🎉🎉
    Bome su i tvoje bebe velike! 👏👏💪
    Nadam se da si ti dobro, da ces se sto brze oporaviti i druziti sa svojim bebicama 😍😍

• Zija
    14. Kolovoz 2018. 08:41

Leeloo cestitam! Kako si na kraju rodila, prirodno? 

• Leeloo34
    14. Kolovoz 2018. 09:47

Hvala! 😊 Carski je bio,ali sam imala trudove pa su me odmah poslali.Jer su oboje zadak.

• Zija
    14. Kolovoz 2018. 11:21

Tako je i meni bilo, hitni carski oboje na zadak, a ja imala trudove. Doduse, ja svoje trudove uopće nisam osjetila, a otvorili me 7 prstiju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.