Cestitam Sophie! 🎉🎉
Ides koje prave velike bebe👏👏 Navikla sam da su sve uglavnom oko 2000-2500 g..
Imas na fejsu grupu "Blizanci i udruga Gemini", tako nekako se zove. Zatvorena grupa, treba se prijaviti. Ali ima jako puno mama s blizancima koja dijele iskustva
Natar imas li kakve kontrakcije?Ja cijelu noc nocs,skoro bi u bolnicu bila isla da nije bila noc.I to cak na periode pravilne,ali ne bas onako bolne ko trudove…Trbuh tvrd toliko da mi svaka glavica iskace ispod koze.
CTG mi biljezi kontrakcije, nisu pravilne i meni nisu bolne.. 🤷♀️
Vjerojatno se tijelo priprema, ne znam..
Al eto danas su mi rekli ako ne krene samo ovaj tjedan iduci tjedan ce biti porod..
Evo tako su i meni rekli nekako,iduci tj...
Sophie cestitke,bebe su super velike,bas lijepo!
Je li koja mama nosila/nosi medicinski steznik nakon poroda?
Planiram ali ne jos...rekli su mi.nakon 6-8/tj nakon sta se maternica pocne sama vracat....jeli vama osta cudan viseci stomak nskon carskog....??? Meni je oroslo 4.tj...ali imam.osjecaj kao da je stomak sve izobliceniji svakim danom.umisto da se smanjuje on samo raste....kao da nisam rodilq....a u trudnoci sam dobila 14 kg a ostalo mi 7,jeli to moguce???
Cestitam Sophie! 🎉🎉
Ides koje prave velike bebe👏👏 Navikla sam da su sve uglavnom oko 2000-2500 g..
Imas na fejsu grupu "Blizanci i udruga Gemini", tako nekako se zove. Zatvorena grupa, treba se prijaviti. Ali ima jako puno mama s blizancima koja dijele iskustva
Znam za tu grupu, baš ću vidjet što kažu ☺️
Marina meni trbuh isto baš izobličen, ne znam koliko mu ima spasa.. Bio mi baš ogroman
Babycenter Ezboard PseudoHTML, UBBCode and BB Code
I tako ja rodila nocas!Dosla s trudovima na minutu,jos se mislila ocu li u bolnicu,carski,cura 2600 i 49, decko 2800 i 50...Jos ih nisam vidila jer su u toplom kreveticu ali jedva cekam taj trenutak!
Leeloo bravoooo!! Cestitam!!! 🎉🎉🎉🎉
Bome su i tvoje bebe velike! 👏👏💪
Nadam se da si ti dobro, da ces se sto brze oporaviti i druziti sa svojim bebicama 😍😍
Hvala! 😊 Carski je bio,ali sam imala trudove pa su me odmah poslali.Jer su oboje zadak.
Tako je i meni bilo, hitni carski oboje na zadak, a ja imala trudove. Doduse, ja svoje trudove uopće nisam osjetila, a otvorili me 7 prstiju
Sortiraj odgovore
Najstariji