Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    08. Kolovoz 2018. 16:42

Zagreb, Vinogradska.. Ti? Vidis, mene na CTG jos ni nisu slali.. Srca poslusaju dopplerom na pregledu. Ocito svaka bolnica ima svoju neku praksu/protokole.. 🤷‍♀️ A vjerojatno su i ograniceni resursima, aparatima.. Tko ce ga znati s nasim zdravstvom 🙈

• Leeloo34
    08. Kolovoz 2018. 17:08

natar

Zagreb, Vinogradska.. Ti? Vidis, mene na CTG jos ni nisu slali.. Srca poslusaju dopplerom na pregledu. Ocito svaka bolnica ima svoju neku praksu/protokole.. 🤷‍♀️ A vjerojatno su i ograniceni resursima, aparatima.. Tko ce ga znati s nasim zdravstvom 🙈

Zadar...

• marina30
    08. Kolovoz 2018. 20:29

Pozz cure...sretno vam svima...jednostavno nema vise vremena za slanje poruka...uh...vec smo tjedan dana kuci ali kao da smo u nekon snu,lelujamo...ne spavamo...valjda cemo se usemit brzo

• marina30
    08. Kolovoz 2018. 20:29

A vi uzivajte koliko god mozete u trudnoci....

natar
    08. Kolovoz 2018. 21:01

Marina nadam se da cete ubrzo uhvatiti neki ritam, usemiti se i da ce biti malo lakse.. Drzi se!! 😘😘

• marina30
    08. Kolovoz 2018. 22:01

natar

Marina nadam se da cete ubrzo uhvatiti neki ritam, usemiti se i da ce biti malo lakse.. Drzi se!! 😘😘

Nedamo se....

• Leeloo34
    08. Kolovoz 2018. 23:43

Ajme,mogu misliti sto je to! Jel ih dojis ili su na ad-u?

• Trula_višnja
    09. Kolovoz 2018. 03:59

Leeloo34

Ajme,mogu misliti sto je to! Jel ih dojis ili su na ad-u?

Znam da pitanje nije upućeno meni,ali toliko sam ga puta čula otkad sam rodila da je to jedno ludilo. Moram podijeliti s vama svoje iskustvo. Doduše,već ranije mislim da sam spomenula da nažalost ništa od dojenja kod mene. Dok je išlo,išlo je. Što izdajanje,što dojenje. Bilo mi je teško odustati,ali me toliko iscrpljivalo što to mlijeko ne nadolazi da je to za poluditi. I tako smo mi na AD. Bebe vrlo lijepo napreduju i bude se u prosjeku svaka tri sata. A što se dojenja tiče, meni je prevršilo svaku mjeru kad sam išla kupiti pelene pa me blagajnica u trgovini pitala "a jel doje ili dajete dohranu?". Kažem joj da ne doje. Samo me pogledala i rekla "a šteta". Toliko se osjećaš posrano nakon takve reakcije. Mislim,ne da mi se objašnjavati,pogotovo ne ženi koju ne poznam. Eh..svakome želim sreću s dojenjem i iskreno zavidim ženama koje uspijevaju jer je divan osjećaj,ali mi baš smeta to etiketiranje. Kud su bebe iz IVFa pa još i AD piju.

natar
    09. Kolovoz 2018. 07:22

Trula visnja, i ja postavim to pitanje mamama s foruma ne misleci pritom nista lose o AD-u. Ako neka mama blizanaca uspije izvesti i iskombinirati samo dojenje i izdajanje svaka joj cast, moj naklon.. Tad me i zanima kako joj to uspijeva..Ali ako ne ide tako tu je AD. I hvala bogu da postoji.. Na kraju price bitno je da bebe napreduju i da mama sacuva zdrav razum, a ne da sirota ludi jer eto ona ne doji.. Pa nije to smak svijeta, djeca nisu gladna ni bolesna.. 
    Tako da, probaj ne dozivljavati osobno ta pitanja i komentare  bit ce toga jos gomila, sigurno..
    Ja osobno mislim probati s dojenjem i izdajanjem, al ne gajim prevelike nade da ce uspjeti.. Mozda se iznenadim. Ako ne u spas stize AD! 😉

• Leeloo34
    09. Kolovoz 2018. 08:12

Ma da naravno nisam ni ja mislila nista lose i tocno znam na sto mislis Trula visnja,jer imam curicu od 2 i po god koja je izbirljivica od rodjenja,uspjela sam ju iskljucivo dojiti nekako do 4 mj pa uvodili dohranu lagano na preporuku pedijarice ali smo se toliko izmucili da sam isplakala suza i suza.Na kraju sam ju dojila do 13 mj jer kad je trebalo jesti kasice-ona nije htjela!A prva 4 mj ni u kolica nije htjela pa sam ju nosala okolo ko klokan.Isto milijun savjeta i osuda.I isto su mi svi troje ivf...
    Tako da eto pitala sam cisto prakticno jer me zanima dal ih je moguce dojiti,pogotovo sto su dvoje i sto s tim dojenjem nema spavanja nikad,a na adu eto bar se neki ritam da loviti.Ja bi ih kao eto probala dojiti pa ako bude moguce i ne izgorim super,jeftinije je za pocetak,a ako ne i ad mi je isto super...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.