Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leeloo34
    04. Kolovoz 2018. 13:01

Anabela

Leeloo34

Mene danas skoro porodili….Najprije mi jutros krenuo kao sluzni cep,pa otisla u bolnicu,ctg malo tahikardican,pa proteini u urinu….Ekipa na zadak,on procjena 2800 ona 2400.Na kraju imam upalu mjehura pa me to spasilo (nisu proteini u urinu),dali mi antibiotik,drugi ctg bio uredan i poslali me kuci.U pon kontrola.A jesam se prepala…

Uf, mogu misliti da si se prepala..bebice ti imaju dobru težinu, spremne za van 😊..moje su sada u 29. tjednu 1700 i 1600, imamo još rasti 😊

Pa to je super tezina!

• Anabela
    04. Kolovoz 2018. 18:05

Leeloo34

Anabela

Leeloo34

Mene danas skoro porodili….Najprije mi jutros krenuo kao sluzni cep,pa otisla u bolnicu,ctg malo tahikardican,pa proteini u urinu….Ekipa na zadak,on procjena 2800 ona 2400.Na kraju imam upalu mjehura pa me to spasilo (nisu proteini u urinu),dali mi antibiotik,drugi ctg bio uredan i poslali me kuci.U pon kontrola.A jesam se prepala…

Uf, mogu misliti da si se prepala..bebice ti imaju dobru težinu, spremne za van 😊..moje su sada u 29. tjednu 1700 i 1600, imamo još rasti 😊

Pa to je super tezina!

Je, zadovoljna sam kako napreduju 😊

• Leeloo34
    07. Kolovoz 2018. 12:17

Cure kako ste?Ja jos guram,sutra 36

natar
    07. Kolovoz 2018. 16:52

Leeloo34

Cure kako ste?Ja jos guram,sutra 36

Neko zatisje nam je tu nastalo.. 🤔
    I ja guram, dns 35+1, Leeloo blizu smo 😉
    Po ovim vrucinama skoro ni ne izlazim iz stana, tus mi je najbolji prijatelj.. U petak pregled pa cu znati sto i kako dalje..
    Ti si jucer bila na pregledu, jel tako? Sve ok? Nisi se vise otvorila? 

• Leeloo34
    07. Kolovoz 2018. 18:58

Bravo Natar,super si i ti izgurala.Koliko cesto ides na kontrole?Znas li kako su okrenuti?
    Ma joj ja svaki dan na ctg-u u bolnici,moja dr je na g.o.,malo su tahikardicni kao al to nije neka patologija.U nedjelju su me gledali nisam se vise otvorila.Al sad sam vec u filmu da izguram jos koji dan i mogu na svjetlo dana sto se mene tice...A sve me boli,trbuh katastrofa,ne znam dobijem li trudove ocu li primijetiti razliku.Uglavnom,trebao bi biti carski,ali kad se nesto pokrene ili promijeni.Zasad guramo ovako.

natar
    07. Kolovoz 2018. 19:29

Bila sam zadnji put na pregledu u petak, zatvorena, nesto malo uloziva. Pa sad opet idem nakon tjedan dana. UZV mi nisu radili, radili su prije 2 i pol tjedna, tad su bili oboje na glavu, ali rekla bih po pokretima da se jos okrecu pa mislim da napipam jednu glavu pod rebrima.. Sad u petak bi mi trebali napraviti UZV  i trebali bi se dogovoriti kada bi me hospitalizirali, vjerojatno nekad iduci tjedan. Koliko sam shvatila praksa im je hospitalizacija nakon 36tj i porod nakon 37.. Tako da jos malo..
    CTG mi nisu ni radili, srca poslusaju sa dopplerom..
    Vjerujem da ti je vec dosta i da boli i zateze na sve strane..  A i oni bi mogli van sad kroz koji dan i bilo bi sve ok.. 😉😊 Meni se nekad cini da bih ovako mogla jos tjednima, a nekad da ne mogu vise ni pol sata..🤷‍♀️ A nekako cemo jos malo izgurati

• Leeloo34
    08. Kolovoz 2018. 08:39

I meni se isto tako cini,jos tjednima...A spominjali su ti hospitalizaciju ili?Meni nista,kao sve je ok idemo ovako.Niti nekakav dogovoreni porod,dok se nesto samo ne pokrene nista od toga...Tako da mogu i do 40!😂

• Anabela
    08. Kolovoz 2018. 10:32

Super cure, drž te se, skroz ste blizu cilju 😊

natar
    08. Kolovoz 2018. 11:36

Ahahahaha, ma neces do 40! 😂😂 Najduze sto sam cula zadnje vrijeme je 39 da je jedna cura izdrzala.. Al puno cesce cujem za porode i prije 36 tj.. Tak da mislim da smo vec stvarno blizu
    Evo, drzim fige da ti krene za cca tjedan do 10 dana😉, tad si vec i sluzbeno u terminu 💪
    Jesu, rekli su mi da je takva praksa bolnice. Ako je sve ok nakon navrsenih 36 tj ide hospitalizacija pa nakon 37 tj porod. Ovisno o stanju i polozaju beba ide carski ili vaginalno. Uglavnom, prate trudnicu cca tjedan dana pa porode. Ja se nekako nadam da ce krenuti cim me prime😂, ne lezi mi se dugo u bolnici 🙈🙈
    Sad u petak mozda saznam vise
    Anabela vidjet ces, vrijeme proleti i evo te na cilju..

• Leeloo34
    08. Kolovoz 2018. 13:24

U kojoj si ti bolnici/gradu? Kod nas izgleda nije takva praksa...Jedino me n ctg stalno narucuju a kako se stalno mijenjaju doktori onda se tu i tamo nadje koji s pitanjem: Zasto ste vi dosli? Meni dodje da kazem da nemam pametnijeg posla nego setati po bolnici...Uglavnom sutra mi opet ctg pa cemo viditi dalje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.