Marina, vi to idete doma danas!? Bravo, cestitam 🎉🎉
Kako je ukupno isao oporavak? Ako sam dobro cca izbrojala nakon poroda ste ukupno bili u bolnici 20ak dana?
Sretno kod kuce 😘😘😘
Jutro.....da ...20 dugih dana ma oporavak je isa sjajno,stvarno nemoze brze ali meni se cinilo duuuuugo....joj ne vjerujem dok nw podemo...javim vam....
Aaaa cestitke,blago vam se idete kuciii!!!Sretno i uzivaj s bebicama!U kojem si ti ono tt rodila?
Aaaa cestitke,blago vam se idete kuciii!!!Sretno i uzivaj s bebicama!U kojem si ti ono tt rodila?
Leeloo kad ti je slijedeci pregled? Pitam s obzirom na onu otvorenost od neki dan s pregleda..
Daaa stigli napokon......nadam se da ce i dalje biti svw ok...rodila u 33+4
Leeloo kad ti je slijedeci pregled? Pitam s obzirom na onu otvorenost od neki dan s pregleda..
U ponedjeljak...Ali kao oni to sve laganini,rade mi uglavnom ctg samo,mozda mi iduci put bude uzv.A valjda znaju sto rade...
Daaa stigli napokon……nadam se da ce i dalje biti svw ok…rodila u 33+4
Nego sto ce!Koliko su teski malci?Kakva je bila reakcija brace i sestara?
Mene danas skoro porodili....Najprije mi jutros krenuo kao sluzni cep,pa otisla u bolnicu,ctg malo tahikardican,pa proteini u urinu....Ekipa na zadak,on procjena 2800 ona 2400.Na kraju imam upalu mjehura pa me to spasilo (nisu proteini u urinu),dali mi antibiotik,drugi ctg bio uredan i poslali me kuci.U pon kontrola.A jesam se prepala...
Nego sto ce!Koliko su teski malci?Kakva je bila reakcija brace i sestara?
Sara sada 2400,a toni 2740..taman se vratili na porodajnu tezinu....joj presretni su...stalno su oko njih zasada kazu da neviruju da su im.to brat i sestra.....
Super da ste doma 😊 Uživajte 😊
Mene danas skoro porodili….Najprije mi jutros krenuo kao sluzni cep,pa otisla u bolnicu,ctg malo tahikardican,pa proteini u urinu….Ekipa na zadak,on procjena 2800 ona 2400.Na kraju imam upalu mjehura pa me to spasilo (nisu proteini u urinu),dali mi antibiotik,drugi ctg bio uredan i poslali me kuci.U pon kontrola.A jesam se prepala…
Uf, mogu misliti da si se prepala..bebice ti imaju dobru težinu, spremne za van 😊..moje su sada u 29. tjednu 1700 i 1600, imamo još rasti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji