Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina30
    02. Kolovoz 2018. 08:22

natar

Marina, vi to idete doma danas!? Bravo, cestitam 🎉🎉
    Kako je ukupno isao oporavak? Ako sam dobro cca izbrojala nakon poroda ste ukupno bili u bolnici 20ak dana?
    Sretno kod kuce 😘😘😘

Jutro.....da ...20 dugih dana ma oporavak je isa sjajno,stvarno nemoze brze ali meni se cinilo duuuuugo....joj ne vjerujem dok nw podemo...javim vam....

• Leeloo34
    02. Kolovoz 2018. 09:30

Aaaa cestitke,blago vam se idete kuciii!!!Sretno i uzivaj s bebicama!U kojem si ti ono tt rodila?

natar
    02. Kolovoz 2018. 16:46

Leeloo34

Aaaa cestitke,blago vam se idete kuciii!!!Sretno i uzivaj s bebicama!U kojem si ti ono tt rodila?

Leeloo kad ti je slijedeci pregled? Pitam s obzirom na onu otvorenost od neki dan s pregleda.. 

• marina30
    02. Kolovoz 2018. 22:45

Daaa stigli napokon......nadam se da ce i dalje biti svw ok...rodila u 33+4

• Leeloo34
    02. Kolovoz 2018. 23:36

natar

Leeloo34

Leeloo kad ti je slijedeci pregled? Pitam s obzirom na onu otvorenost od neki dan s pregleda..

U ponedjeljak...Ali kao oni to sve laganini,rade mi uglavnom ctg samo,mozda mi iduci put bude uzv.A valjda znaju sto rade...

• Leeloo34
    02. Kolovoz 2018. 23:38

marina30

Daaa stigli napokon……nadam se da ce i dalje biti svw ok…rodila u 33+4

Nego sto ce!Koliko su teski malci?Kakva je bila reakcija brace i sestara?

• Leeloo34
    03. Kolovoz 2018. 19:49

Mene danas skoro porodili....Najprije mi jutros krenuo kao sluzni cep,pa otisla u bolnicu,ctg malo tahikardican,pa proteini u urinu....Ekipa na zadak,on procjena 2800 ona 2400.Na kraju imam upalu mjehura pa me to spasilo (nisu proteini u urinu),dali mi antibiotik,drugi ctg bio uredan i poslali me kuci.U pon kontrola.A jesam se prepala...

• marina30
    03. Kolovoz 2018. 21:38

Leeloo34

marina30

Nego sto ce!Koliko su teski malci?Kakva je bila reakcija brace i sestara?

Sara sada 2400,a toni 2740..taman se vratili na porodajnu tezinu....joj presretni su...stalno su oko njih zasada kazu da neviruju da su im.to brat i sestra.....

• Anabela
    04. Kolovoz 2018. 11:53

marina30

Super da ste doma 😊 Uživajte 😊

• Anabela
    04. Kolovoz 2018. 11:58

Leeloo34

Mene danas skoro porodili….Najprije mi jutros krenuo kao sluzni cep,pa otisla u bolnicu,ctg malo tahikardican,pa proteini u urinu….Ekipa na zadak,on procjena 2800 ona 2400.Na kraju imam upalu mjehura pa me to spasilo (nisu proteini u urinu),dali mi antibiotik,drugi ctg bio uredan i poslali me kuci.U pon kontrola.A jesam se prepala…

Uf, mogu misliti da si se prepala..bebice ti imaju dobru težinu, spremne za van 😊..moje su sada u 29. tjednu 1700 i 1600, imamo još rasti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.