Ma naravno da se bolje osjecamo...stvarno ke tesko prvih par dana ali prode,svaki dan sve bolhe..ali sad nas ceka najveci izazov,kad nas otpusti kuci. i daaaaa ja vec kuham i po kuci lagano..ne dizem tesko i ne ribam pod ali osnovno polako napravim....
Prvih par dana se nisam ništa bolje osjećala, ne možeš se saginjat, hodat uspravno, sve isto kao u trudnoci. Sad sam puno bolje, penjem se po stepenicama kao nekad, mogu sve više manje. Svaki dan sam sve bolje, iako me po ovim vrućinama sad pecka rez. Valjda zarasta. Ti ćeš isto na carski?
Da vjerojatno,donji malac je zadak a na zadnjem nekom brzinskom uzv je bila i curica.Pa kazu da je to carski kao.
Da, to je carski definitivno. Ja sam skužila, da bar šta se Splita tiče, da def. preferiraju carski s blizancima. Za vag. mora bit sve idealno, visoki tjedni, obe bebe glavom, prva obavezno veća od druge. A i tad ide nekad carski
Pa mislim da je carski ipak brza i sigurnija opcija za porod blizanaca.. Vjerujem da je duzi oporavak nego kod vaginalnog
Super cure da se oporavljate 👌, meni se trenutno s ovom trbusinom cini da se nikad vise u zivotu necu moci popesti uz stepenice 😂😂😂 Znam da sve to prodje, al takve stvari mi se cine nemoguce da cu opet moci 😂😂
Pa mislim da je carski ipak brza i sigurnija opcija za porod blizanaca.. Vjerujem da je duzi oporavak nego kod vaginalnog
Super cure da se oporavljate 👌, meni se trenutno s ovom trbusinom cini da se nikad vise u zivotu necu moci popesti uz stepenice 😂😂😂 Znam da sve to prodje, al takve stvari mi se cine nemoguce da cu opet moci 😂😂
heheheeee daaa znam taj osjecaj...a za cas se vratis u formu...vidit ces natar...a jos kad budemo.za bebacima skakali....
Ma znam da hocu 😉 Samo mi se sad svi netrudni ljudi oko mene cine kao nadnaravna bica koja mogu cak i potrcati 😂😂😂 Zaboravim se ponekad da sam ipak trudna sa twinsima pa sam zato tako troma, da to nije bas redovno stanje.. 😂😂 U biti sam s ovom trudnocom zakljucila da se ne smijem zapustiti nikad pa da u redovnom zivotu dobijem i imam 25kg viska jer je to stvarno velik teret i ogranicava kretanje.. A ja cu jos maximalno par tjedana izdrzati pa ce kretanje biti lakse 😉
A onda tek krece veselje s bebacima!! 😄
Zijaaaa....nisi mi zazvonila na mob pa nemam tvoj broj...valjda se vidimo jos ujutro na dojenju prije odemo kuci....m
Vidimo se draga u 9. Poslat cu ti poruku na viber oko 8,ne znam jel spavas jos, da ti ostane br. Ne znam kako nisam zazvonila
Danas je vaš veliki dan
Marina, vi to idete doma danas!? Bravo, cestitam 🎉🎉
Kako je ukupno isao oporavak? Ako sam dobro cca izbrojala nakon poroda ste ukupno bili u bolnici 20ak dana?
Sretno kod kuce 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji