Bok cure, kako ste? Ja se u utorak vratila sa mora i to 3 kg teza 😀.Bilo je ok, cak malo prevruce, nisam se presvlacila jedino kad je puhao vjetar.Neki dani su mi stvarno bili teski tek sad sam vidla kako imam manje snage za sve.U ponedjeljak idem na pregled, nad se da je sve ok i da nisam nesto pokupila, za sad nisam nista primjetila.Sto ima kod vas?
A ja dobila 4kg za mjesec dana mora😁😁meni je to punooo..ja isto neke dane nisam imala snage bas za nist,sad sam u 30.tt i osjećam kako mi je sve teze i teze,ne znam kak će to biti do kraja..imala sam pregled sad u četvrtak i sve je super,beba ima 1300g💕
ufff, vidim da kilice idu :) samo ako se dobro osjecate. ja moram priznati da bas tesko podnosim te kilograme, sada sam 26 tj. i dobila sam ukupno od pocetka trudnoce 5 kg,a imam osjecaj da cu se ugusit, da se jedva mogu kretati i aako jos dobijem toliko da cu pocet pucat po savovima. kad mi mama samo kaze da se sa mnom u trudnoci udebljala skoro 30 kila, ne vjerujeeemm :)))
a mi smo se nedavno isto vratili s mora, ja sam se presvlacila svaki put.
Ja sam do sad ukupno dobila 7kg, ma smeta mi jer me koljena bole, a nakon hodanja i stopala, a ja nisam navikla na to, al nekak cu jos izdurat do 12 mj.
Cure,
Vec sam pisala ovdje. Bila sam dns na uzv, 6 + 6 je dns, a plod odgovara velicini 6 + 3, kcs poz.
Crl je 6 mm. Jako me to brine sto je plod manji nego sto bi trebao.
Ne bi se mozda ni brinula da prosli tjedan plod nije odgovarao bas tjednu i danu, a odgovarao je ali nije bilo tad otkucaja.
Ima li netko od vas iskustva i da se vama to dogodilo a da je sve ok??
Cure,
Vec sam pisala ovdje. Bila sam dns na uzv, 6 + 6 je dns, a plod odgovara velicini 6 + 3, kcs poz.
Ne bi se mozda ni brinula da prosli tjedan plod nije odgovarao bas tjednu i danu, a odgovarao je ali nije bilo tad otkucaja.
ja nisam, nisam ni čula za takav slučaj, ali mislim da to ne znači ništa loše.. nekome je plod veći za par dana,a nekome manji..mislim da ti je to sve u redu, još će se bebica ionako razvijati, bitno da srčeko kuca..samo se opusti, biti će sve u redu
Cure,
ja nisam, nisam ni čula za takav slučaj, ali mislim da to ne znači ništa loše.. nekome je plod veći za par dana,a nekome manji..mislim da ti je to sve u redu, još će se bebica ionako razvijati, bitno da srčeko kuca..samo se opusti, biti će sve u redu
Tnx !
Ne zamaraj se s velicinom, bitno da srce kuca, i da on raste.da nesto ne valja rekli bi ti.nisu sve bebe iste.opusti se i uzivaj sad dok jos mozes , kasnije ce ti biti teze.mislim da su prva 3 mjeseca najvaznija tako da samo.relax i ne razmisljaj da nesto ne valja.
Ne zamaraj se s velicinom, bitno da srce kuca, i da on raste.da nesto ne valja rekli bi ti.nisu sve bebe iste.opusti se i uzivaj sad dok jos mozes , kasnije ce ti biti teze.mislim da su prva 3 mjeseca najvaznija tako da samo.relax i ne razmisljaj da nesto ne valja.
Pokusavam se ne brinuti ali nazalost radi losih iskustva ne mogu si pomoci uvijek...nadam se !
Tnx
Hej cure, da li je neka od vas u ranoj fazi trudnoće (ulazim u osmi tjedan) imala iscjedak bijeli, nekidan ujutro sam se probudila da su mi gaćice bile mokre baš neki vodenkast a sad mi se čini da ide samo je gušći,,iako ne znam sad realno stanje što je od utrogestana što ne no mislim da nisam ranije imala tako od utrogestana..Ništa me ne peče ni ne svrbi,,na kontrolu idem tek za tri tjedna pa ne znam ni sama da li da odem ranije i kažem to ili je to sve normalno...
waithing
Hej cure, da li je neka od vas u ranoj fazi trudnoće (ulazim u osmi tjedan) imala iscjedak bijeli, nekidan ujutro sam se probudila da su mi gaćice bile mokre baš neki vodenkast a sad mi se čini da ide samo je gušći,,iako ne znam sad realno stanje što je od utrogestana što ne no mislim da nisam ranije imala tako od utrogestana..Ništa me ne peče ni ne svrbi,,na kontrolu idem tek za tri tjedna pa ne znam ni sama da li da odem ranije i kažem to ili je to sve normalno…
Normalno, i jos uvijek mi se zna dogoditi. Ali bude mi samo 1 dan pa onda opet zatisje par dana ili tjedana pa onda opet. Dok ne pece, svrbi, nema mirisa i boje - dobro je :)
Sortiraj odgovore
Najstariji