Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    17. Rujan 2017. 02:09

ninaleonita86

evo ja idem u Petrovu na tečaj jer ću tamo roditi i htjela sam ih malo upoznati.. i super su mi, nije mi žao tih 400 kn.. kaj u Petrovoj baš inzistiraju na 6-9 inseminacija prije ivf-a? čak i kad je loš spermiogram? nisam to znala, to mi je jako puno, ja sam bila u Merkuru i odmah smo išli na ivf zbog lošeg spermiograma..

Meni nisu ni spominjali inseminaciju,odmah na ivf..a imali smo samo losiji spermiogram,tako da ne vjerujem da bas inzistiraju na tome..
    Super za tecaj,kad ti je termin?

• Frau_Mund6
    17. Rujan 2017. 22:34

ninaleonita86

evo ja idem u Petrovu na tečaj jer ću tamo roditi i htjela sam ih malo upoznati.. i super su mi, nije mi žao tih 400 kn.. kaj u Petrovoj baš inzistiraju na 6-9 inseminacija prije ivf-a? čak i kad je loš spermiogram? nisam to znala, to mi je jako puno, ja sam bila u Merkuru i odmah smo išli na ivf zbog lošeg spermiograma..

Mislim da ne inzistiraju, al meni je dok tako rekla pa sam zbrisala dalje ;) nije mi zao jer je uspikelo iz prve pa si nekak mislim da je tk tak trebalo biti ;) bas mi je drago da tk je dobro na tecaju ;) mi se skoro prijavili u dom zdravlja al se ne javljaju na tel ;) 

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    18. Rujan 2017. 00:14

Termin je početkom prosinca. 
    Cure znate li vi da mi imamo pravo na patronažnu sestru koja nam može doći pomći kad se dijete rodi, pokazati nam kako kupati, kako dojiti i ostalo.. zapravo ju možemo kontaktirati već od 12 tt.. ja to pojima nisam imala sve dok mi neki dan kad sam zvala za tečaj nije rekla žena u Domu zdravlja. Patronažne sestre su raspoređene po kvartovima, pa onda najbolje da idete u najbliži Dom zdravlja u koji pripadate pa onda tamo možete dobiti njezine kontakte..  super mi je to..jer moji ne žive u Zagrebu.

• Mama90
    18. Rujan 2017. 07:43

ninaleonita86

Cure znate li vi da mi imamo pravo na patronažnu sestru koja nam može doći pomći kad se dijete rodi, pokazati nam kako kupati, kako dojiti i ostalo.. zapravo ju možemo kontaktirati već od 12 tt.. ja to pojima nisam imala sve dok mi neki dan kad sam zvala za tečaj nije rekla žena u Domu zdravlja. Patronažne sestre su raspoređene po kvartovima, pa onda najbolje da idete u najbliži Dom zdravlja u koji pripadate pa onda tamo možete dobiti njezine kontakte.. super mi je to..jer moji ne žive u Zagrebu.

Da, patronazna te je duzna obici jednom za vrijeme trudnoce, a nakon poroda doci ce ti odmah kuci, i to vec drugi dan ako nije vikend. Ne da imas pravo na nju, nego ti ona dodje bez obzira htjela ti to ili ne.

• Mama90
    18. Rujan 2017. 07:45

maca_bubi

ninaleonita86

Cure znate li vi da mi imamo pravo na patronažnu sestru koja nam može doći pomći kad se dijete rodi, pokazati nam kako kupati, kako dojiti i ostalo.. zapravo ju možemo kontaktirati već od 12 tt.. ja to pojima nisam imala sve dok mi neki dan kad sam zvala za tečaj nije rekla žena u Domu zdravlja. Patronažne sestre su raspoređene po kvartovima, pa onda najbolje da idete u najbliži Dom zdravlja u koji pripadate pa onda tamo možete dobiti njezine kontakte.. super mi je to..jer moji ne žive u Zagrebu.

Da, patronazna te je duzna obici jednom za vrijeme trudnoce, a nakon poroda doci ce ti odmah kuci, i to vec drugi dan ako nije vikend. Ne da imas pravo na nju, nego ti ona dodje bez obzira htjela ti to ili ne.

Ps.nakon poroda drugi dan, mislim kada dodjes kuci iz bolnice. Znaci, danas dodjes doma, sutra eto sestre ;)

• Frau_Mund6
    18. Rujan 2017. 10:08

Nije nuzno da ti kontaktiras patronaznu sestru, mislim da to rijese u bolnici kad rodis. A za prije nisam ni sigurna da nam treba... iskreno ne znam kaj bi ju sad pitala ;D sad sam u opremi i kolicima.. to biras po dizajnu i novcaniku ;D

url=https://lilypie.com]

• Mama90
    18. Rujan 2017. 10:29

Frau_Mund6

Nije nuzno da ti kontaktiras patronaznu sestru, mislim da to rijese u bolnici kad rodis. A za prije nisam ni sigurna da nam treba… iskreno ne znam kaj bi ju sad pitala ;D sad sam u opremi i kolicima.. to biras po dizajnu i novcaniku ;D

Ne mora se kontaktirati nista. Bolnica javlja sve patronazi. Ne znam ni ja sta bi sad s njom radila, za sva pitanja imam gugl  mojoj prijateljici nije bila za vrijeme trudnoce, samo sad nakon poroda dok je ovoj drugoj bila negdje u 28 tjednu.

Nina2512
    18. Rujan 2017. 12:09

Ja cu je morati konktaktirati prije jer sam ja prijavljena na jednoj adresi (tamo gdje mi zive roditelji),a zivim i imam boravistw na drugoj..pa se bojim da bolnica ne posalje patronaznu na prvu adresu..haha..jos cu im reci to u bolnici,al za svaki slucaj cu je nazvati prije i to kad sve spremim pa mozda da dode do mene doma da vidi ako mi sto jos fali

• Mama90
    18. Rujan 2017. 12:33

Ana2711

Ja cu je morati konktaktirati prije jer sam ja prijavljena na jednoj adresi (tamo gdje mi zive roditelji),a zivim i imam boravistw na drugoj..pa se bojim da bolnica ne posalje patronaznu na prvu adresu..haha..jos cu im reci to u bolnici,al za svaki slucaj cu je nazvati prije i to kad sve spremim pa mozda da dode do mene doma da vidi ako mi sto jos fali

Ista situacija, imam tisucu adresa , ali u bolnici te pitaju za adresu gdje zivis, jebe im se za prijave tako da bez brige. Vec ce ona nas naci 

Nina2512
    18. Rujan 2017. 15:30

maca_bubi

Ana2711

Ista situacija, imam tisucu adresa , ali u bolnici te pitaju za adresu gdje zivis, jebe im se za prijave tako da bez brige. Vec ce ona nas naci

Hehe..nadam se😃jer sam ja isto sama u zg sa dragim,nema nam tko pomoci..moji i njegovi su dosta udaljeni od nas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.