Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    14. Kolovoz 2017. 12:42

Cure,
    Da li je netko bio na uzv pred kraj 5 tt i da se plod vidio a otkucaji ne??
    Dns sam 5+6, bila sam na uzv, crl 0,25 i ZV 0,32 cm ali nema otkucaja ! Jedna GV, vratili mi dva zametka.
    Beta je u sub bila 12 000! 

Nina2512
    14. Kolovoz 2017. 12:53

mono1111

Cure,
    Dns sam 5+6, bila sam na uzv, crl 0,25 i ZV 0,32 cm ali nema otkucaja ! Jedna GV, vratili mi dva zametka.

Meni se na prvom uzv u 5tt i nesto dana vidjela samo gv i z. vrecica,a krajem 6.tt srceko je kucalo😍
    Mislim da ti je to sve normalno,cula sam da su neke cure i kasnije(tek u 7.,8tt) cule srceko..sve ce biti ok,vidjet ces😚😚

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 13:12

Ana2711

mono1111

Cure,

Meni se na prvom uzv u 5tt i nesto dana vidjela samo gv i z. vrecica,a krajem 6.tt srceko je kucalo😍
    Mislim da ti je to sve normalno,cula sam da su neke cure i kasnije(tek u 7.,8tt) cule srceko..sve ce biti ok,vidjet ces😚😚

Hm...ma mozda me ni ne bi brinuli toliko da jucer opet nisam dobila neko rozo krvarenje prvo, pa smedji isjedak koji je i dns prisutan.
    Popila sam 4 duphastona odjednom, i stalo je...ali vjerovazno samo radi velike kolicine duphastona....ne znam ! Pokusavam se skulirati, ali mi ne ide bas

Nina2512
    14. Kolovoz 2017. 13:20

mono1111

Ana2711

mono1111

Cure,

Hm…ma mozda me ni ne bi brinuli toliko da jucer opet nisam dobila neko rozo krvarenje prvo, pa smedji isjedak koji je i dns prisutan.
    Popila sam 4 duphastona odjednom, i stalo je…ali vjerovazno samo radi velike kolicine duphastona….ne znam ! Pokusavam se skulirati, ali mi ne ide bas

A gdje si bila na uzv,u petrovoj?sto ti je dr rekao?jesu ti sto objasnili?sigurno bi ti rekli da nesto nije u redu..samo budi smirena,mada znam da je to tesko,mozda je to krvarenje od drugog ploda koji se nije primio..

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 13:34

Ana2711

mono1111

Ana2711

mono1111

Cure,

Hm…ma mozda me ni ne bi brinuli toliko da jucer opet nisam dobila neko rozo krvarenje prvo, pa smedji isjedak koji je i dns prisutan.
    Popila sam 4 duphastona odjednom, i stalo je…ali vjerovazno samo radi velike kolicine duphastona….ne znam ! Pokusavam se skulirati, ali mi ne ide bas

A gdje si bila na uzv,u petrovoj?sto ti je dr rekao?jesu ti sto objasnili?sigurno bi ti rekli da nesto nije u redu..samo budi smirena,mada znam da je to tesko,mozda je to krvarenje od drugog ploda koji se nije primio..

U Petrovoj sam bila. A nista posebno dokt.nije rekla. Rekla je da je beta dosta visoka, cak se onako i zamislila i rekla je da su mozda krenula oba dva pa da je jedan odustao...u tom smislu, ali sam sigurna da bi se bar u tom slucaju vidio ostatak drugog, bar nesto ako ne implantirao....ali se nista drugo ne vidi...
    Rekla je da moze biti prerano ili da je spontani opet u pitanju. Da dodjem ponovno za tjedan dana pa da cemo vidjeti !
    Ne znam 

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 13:36

Ma njima.koliko sam skuzila nista nije zabrinjavajuce ! Ne znam, takav sam dojam stekla..mislim sigurno postoje i moguca su odstupanja kod prirodnih T kad se mozda tocno ne zna kad je O i sl...ali mislim da kod IVF gdje se tocno zna kad je transfer i sve..mislim da bi se sve trebalo na vrijeme vidjeti !

Balda
    14. Kolovoz 2017. 14:21

mono1111

Cure,

Mono, meni se na 5+6 i na te cak mislim identicne mjere nisu vidjeli otkucaji, tj. doktorica je rekla da ne zeli nagadjati i da dodjem za tjedan dana. I na slijedecem pregledu je kucalo. Betu nisam mjerila. Sad sam 19.tjedan

mono1111
    14. Kolovoz 2017. 14:33

Balda

mono1111

Cure,

Mono, meni se na 5+6 i na te cak mislim identicne mjere nisu vidjeli otkucaji, tj. doktorica je rekla da ne zeli nagadjati i da dodjem za tjedan dana. I na slijedecem pregledu je kucalo. Betu nisam mjerila. Sad sam 19.tjedan

Hvala ! Iskreno sumnjam, jer mi.je opet krenula sad krv, neka jako svijetlo roza / crvenkasta !
    Nis, cekati cu tjedan dana!

zelimobebu2701
    14. Kolovoz 2017. 22:49

Mono i ja sam imala na početku trudnoće iscjedak malo i rekla mi je doktorica da je to od utrića...bit će sve ok!! 😊

• Dolores123
    19. Kolovoz 2017. 12:23

Bok cure, kako ste? Ja se u utorak vratila sa mora i to 3 kg teza 😀.Bilo je ok, cak malo prevruce, nisam se presvlacila jedino kad je puhao vjetar.Neki dani su mi stvarno bili teski tek sad sam vidla kako imam manje snage za sve.U ponedjeljak idem na pregled, nad se da je sve ok i da nisam nesto pokupila, za sad nisam nista primjetila.Sto ima kod vas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.