Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    12. Rujan 2017. 00:13

Frau..dobrodosla🙂🙂
    Dolores..jos imam malo vise od 6 tjedana🙈🙈
    Brzo ce to..malo me hvata strah ali vise sam uzbudena i jedva cekam❤

• Frau_Mund6
    12. Rujan 2017. 10:30

A kod koje si dr bila? Mi sko krenuli sa mojih 34 i u godinu dana smo napravili 4 insemenacije. Kad sam si izracunala da cu jos bar god ili dvije izgubit, otisla sam na privatniku. 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    12. Rujan 2017. 10:49

Hvala Ana ;) ti vidim brojis jos malo ;) jesu li pripreme gotove? Soba opremljena? ;)

Nina2512
    12. Rujan 2017. 11:21

Frau_Mund6

Hvala Ana ;) ti vidim brojis jos malo ;) jesu li pripreme gotove? Soba opremljena? ;)

Da,jos maloo..a tako brzo je proslo..pa spremili smo sve za bebu,jos samo stvari za bolnicu😊😊
    Inace,meni je isto uspjelo iz prve,bila sam na ivf-u u petrovoj..izvadili su mi samo dvije jajne stanice od kojih se samo jedna oplodila i ta jedna jedina se primila💕
    Drzim fige da i tebi uspije sad na iducem postupku😊

Nina2512
    12. Rujan 2017. 11:25

Ana2711

Frau_Mund6

Da,jos maloo..a tako brzo je proslo..pa spremili smo sve za bebu,jos samo stvari za bolnicu😊😊
    Inace,meni je isto uspjelo iz prve,bila sam na ivf-u u petrovoj..izvadili su mi samo dvije jajne stanice od kojih se samo jedna oplodila i ta jedna jedina se primila💕
    Drzim fige da i tebi uspije sad na iducem postupku😊

Ajme koju sam sad glupost napisala,pomijesala sam teme na forumu..haha..ugl Frau u kojem si sad mjesecu?gdje vodis trudnocu?ja sam ostala u petrovoj kod svog mpo doktora od pocetka,soc.gin. mi samo daje doznake😊

• Frau_Mund6
    12. Rujan 2017. 13:48

Meni je moja soc ginicka mrak ;) jako jok vjeujem i dala mi je odlicna fotke iz 14 tjedna, tak da sam kod nje. Al planiram rodit u perovoj ;) trenutno sam 15+3 ;) trudnoca mi je odlicna, svi nalazi dobri, tegoba nikakvih ;) sad sam vec pocela gledat namjestaj, robicu, posteljinu... htjela bi rijesit sve do bozica ;) imam trbuh pa me struh da ce mi kasnije biti tesko...
    Razmisljam da idemo i na tecaj u 11., da se ne davim po snijegu i hladnoci onak velika... ;D

Nina2512
    12. Rujan 2017. 21:23

Frau_Mund6

Meni je moja soc ginicka mrak ;) jako jok vjeujem i dala mi je odlicna fotke iz 14 tjedna, tak da sam kod nje. Al planiram rodit u perovoj ;) trenutno sam 15+3 ;) trudnoca mi je odlicna, svi nalazi dobri, tegoba nikakvih ;) sad sam vec pocela gledat namjestaj, robicu, posteljinu… htjela bi rijesit sve do bozica ;) imam trbuh pa me struh da ce mi kasnije biti tesko…
    Razmisljam da idemo i na tecaj u 11., da se ne davim po snijegu i hladnoci onak velika… ;D

Da,na tecaj idi bolje prije nego kasnije..ja sam isla lad sam bila u cca 20.tj i hvala bogu da jesam jer sad ne znam kako bi..isla sam u dom zdravlja,besplatno je i traje dva dana,dok u petrovoj traje ukupno mj dana i placa se 400 kn..pa si vidi kako ti odgovara😊

• Frau_Mund6
    12. Rujan 2017. 22:59

Hm pa cula sam da je ovo u petrovoj dosta ozbiljno, da ti pokazu bolnicu i da imaju dobra predavanja. Ono sto mi bas nije jasko je da trudnice u visokoj trudnoci dolaze 2 tjedna... razmislit cemo jos. Ali hvala  na informaciji ;)

Nina2512
    13. Rujan 2017. 11:28

Frau_Mund6

Hm pa cula sam da je ovo u petrovoj dosta ozbiljno, da ti pokazu bolnicu i da imaju dobra predavanja. Ono sto mi bas nije jasko je da trudnice u visokoj trudnoci dolaze 2 tjedna… razmislit cemo jos. Ali hvala na informaciji ;)

Tako sam i ja cula da je to kod njih dosta ozbiljno,al sam se dobro raspitala i sve cure koje su isle kod njih kazu da je bilo bezveze,nist posebno..a priznaju druge tecaje za pratnju tako da smo odustali od njih..
    Nista,ako ces jos trebati kakav info za petrovu,tu sam,tam sam vec starosjedioc..haha..

Nina Leonita
    17. Rujan 2017. 00:45

evo ja idem u Petrovu na tečaj jer ću tamo roditi i htjela sam ih malo upoznati.. i super su mi, nije mi žao tih 400 kn.. kaj u Petrovoj baš inzistiraju na 6-9 inseminacija prije ivf-a? čak i kad je loš spermiogram? nisam to znala, to mi je jako puno,  ja sam bila u Merkuru i odmah smo išli na ivf zbog lošeg spermiograma.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.