Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mama90
    31. Kolovoz 2017. 12:46

cure vidim da ste svasta nesta radili. ja nista od pretraga. 28 tjedan i jos nista :) a dobila sam oko 6 kg za sada, trbuh mi se tek nazire. moja kolegica kad je prosla 20 tjedan, buknila ko balon, u ovom tjednu je vec imala filmski trbuh, a ja izgledam ko da sam se zestoko vode napila pa se nadula :D  vidim da ljudi kad me sretnu gledaju u mene i nist ne pitaju, jer vidim da se dvoume dal  da me pitaju jesam trudna il sam samo krmaca? hahaha. kakvo je stanje kod vas?

• Dolores123
    31. Kolovoz 2017. 17:07

Kakvi su vama bili nalazi ogtt? Meni je nataste 5.3, nakon sat vremena 9, nakon 2 sata 5.8. sestra mi je rekla da mi ovaj prvi nije u redu i da je povisen, pa se neka javim svojoj doktorici u zg.Bas me to izbacilo iz takta jer citam sve i svasta o tom seceru

zelimobebu2701
    31. Kolovoz 2017. 23:00

Dolores meni je bio 1. 4.3, 2. 8.3, 3. 5.7 po meni nije tvoj tako visok, ali vidjet ćeš još šta će ti reći doktorica.

• Dolores123
    11. Rujan 2017. 14:28

Ej cure.Sta ima? Jeste sve u redu?

Nina2512
    11. Rujan 2017. 15:50

Dolores123

Ja sam dobro,cekam pregled u cet😊😊
    Beba udara ko luda,polako pripremamo sobicu i stvari💕
    Kako si ti?

• Frau_Mund6
    11. Rujan 2017. 16:35

Bok svima!! Evo jos jedne ponosne buduce mame mpo bebe <3 svasta smo prosli i namucili se ali sad kad je sve iza nas, trudnoca leti... pitam se hocu li stici uzivat u svemu ;) 
    Trenutno sam u 15tt ,) izvrsno se osjecam, bez mucnina i tegoba... beba je na zadnjem uzv bila 100 g, ziva, zdrava. 
    Pred trudnocu sam se jako zdebljala od svih hormona, pa sam krenula sa visom kilazom. U trudnoci do sada jos nisam dobila niti kilu. Al mi je trbuh od prvog dana ogroman ;) prvi mjesec su mi ljudi vec vidjeli trudnocu ;) trenutno izgledam kao da sam u 6 mjesecu... malo me frka kako do kuda ce to ici!!! 

url=https://lilypie.com]

• Dolores123
    11. Rujan 2017. 17:25

Ana2711

Dolores123

Ja sam dobro,cekam pregled u cet😊😊
    Beba udara ko luda,polako pripremamo sobicu i stvari💕
    Kako si ti?

Ja sam isto dobro.ja imam u ponedjeljak pregled.Beba je isto danas jako aktivna, trbuh mi ide i lijevo i desno.Primjetila sam kako je unatrag tjedan dana bas aktivna, prije je samo udarala, a sad se vise migolji i okrece.valjda je to normalno.jos malo.jedva cekam.kolko ti jos imas?

• Dolores123
    11. Rujan 2017. 17:31

Frau_Mund6

Bok svima!! Evo jos jedne ponosne buduce mame mpo bebe &lt;3 svasta smo prosli i namucili se ali sad kad je sve iza nas, trudnoca leti… pitam se hocu li stici uzivat u svemu ;)
    Trenutno sam u 15tt ,) izvrsno se osjecam, bez mucnina i tegoba… beba je na zadnjem uzv bila 100 g, ziva, zdrava.
    Pred trudnocu sam se jako zdebljala od svih hormona, pa sam krenula sa visom kilazom. U trudnoci do sada jos nisam dobila niti kilu. Al mi je trbuh od prvog dana ogroman ;) prvi mjesec su mi ljudi vec vidjeli trudnocu ;) trenutno izgledam kao da sam u 6 mjesecu… malo me frka kako do kuda ce to ici!!!

Bok.drago mi je da si nam se pridruzila.i meni ti je trbuh izgledao ogromno, jer sam se bas osjecala napuhnuto od tih lijekova pa mi se zbog toga odmah primjetilo.Koliko puta si bila u postupku i gdje si ga vodila? 

• Frau_Mund6
    11. Rujan 2017. 19:55

Bili smo u petrovoj na 4 inseminacije. Kako su mi tamo rekli da ih moram napravit od 6 do 9 prije nego probamo ivf, otisli smo u betu i uspijeli iz prve ;) prije toga smo izgubili 5 godina... al ne zalim ni dana ;) nekako mislim da je to period koji nas je promijenio i zblizio ;) tako da cemo vjerojatno biti potpuno drugaciji roditelji nego da je odmah uspjelo. 
    Ma i nadam se da ce trbuh ipak sporije rasti ;) jer ivim tempom bi sr mogla u kuglu pretvorit ;) 
    Koliko si ti imala postupaka?

url=https://lilypie.com]

• Dolores123
    11. Rujan 2017. 22:24

Ja sam isla samo jednom na ivf i bingo! Na inseminacije me dr nije slala s obzirom da imam 34 g. da ne gubimo vrijeme bezveze.Stvarno sam joj zahvalna na tome.Prije nego smo se mi odlucili za to proslo je valjda 8 godina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.