Cureee,
Molim pomoc !
Ima li netko od vas koga su prestale cicke boljeti ili su ih boljele manje i sve je bilo ok??
Dns mi je 14 dpt i manje me bole od jucer…i nemam onaj pritisak u donjem dijelu trbuha koji sam imala do jucer….beta je poz.
Mene su bolile kratko u samom pocetku i prestale. Ponovno pocele bolit oko 2.mj i opet prestale. Sad ne bole vec dugo! Danas 22+5! I nikakve posebne simptome nisam bas imala 😊
Cureee,
Molim pomoc !
Ima li netko od vas koga su prestale cicke boljeti ili su ih boljele manje i sve je bilo ok??
Dns mi je 14 dpt i manje me bole od jucer…i nemam onaj pritisak u donjem dijelu trbuha koji sam imala do jucer….beta je poz.
Mene su bolile kratko u samom pocetku i prestale. Ponovno pocele bolit oko 2.mj i opet prestale. Sad ne bole vec dugo! Danas 22+5! I nikakve posebne simptome nisam bas imala 😊
Tnx ! Znam da to ne mora nuzno znaciti negativno ali kad si jednostavno ne mogu pomoci !
ja sam 25 tt. i jos uvijek me nekad znaju boljeti kao sto i jajnici ponekad znaju probadati. sa trudnocom je sve u redu, gin veli da je to sve normalno. neke cure boli vise, neke manje, a neke ne moraju nista osjecati. bez brige ;)
ja sam 25 tt. i jos uvijek me nekad znaju boljeti kao sto i jajnici ponekad znaju probadati. sa trudnocom je sve u redu, gin veli da je to sve normalno. neke cure boli vise, neke manje, a neke ne moraju nista osjecati. bez brige ;)
Mene su boljele na početku i počele su sad ponovo prije nekih tjedan dana, ali više same bradavice, a sad sam 30tt.
Čestitam na beti! 😊
Mene su boljele na početku i počele su sad ponovo prije nekih tjedan dana, ali više same bradavice, a sad sam 30tt.
Čestitam na beti! 😊
Hvalaaaa x!
Ne moram ni reci da umirem od straha....ali sto bude bude ! Nadam se najboljem !
Ajmeee vec 30 tt?? Kao da smo neki dan pisaleee !
Čestitam na beti! 😊
Hvalaaaa x!
Ne moram ni reci da umirem od straha….ali sto bude bude ! Nadam se najboljem !
Ajmeee vec 30 tt?? Kao da smo neki dan pisaleee !
Ma tako je svima. Opusti se i bit će sve ok, znam da je teško ne razmišljat stalno...
Da proletio je baš brzo, eto bebice brže nego što mislimo
ej curke, da li je neka od vas mozda vec pricala sa ginicem o porodu ? odnosno, da li vam je vec netko rekao da cete ici na carski, na prirodni ili tako nest, te neke opcije ??
ej curke, da li je neka od vas mozda vec pricala sa ginicem o porodu ? odnosno, da li vam je vec netko rekao da cete ici na carski, na prirodni ili tako nest, te neke opcije ??
Ja nisam pricala, jos je prerano, gledali bi me kao da nisam normalna, makar razmisljam o tome posto uzimamClexane pa ne znam tocno kako sve to ide s heparinskim porodom, u Petrovoj recimo??
Mislim pretpostavljam da svugdje forsiraju prirodan porod, osim ako postoje nekakve indikacije za inducirani, carski ili sl.
ma tak i ja... htjela sam pitat jos na proslom pregledu al naravno ima jos do poroda 3 mj pa ono, prerano je....ne bih ja nista forsirala svoje ideje, ja bi carski, pa bi prirodni itd... ja bih ono sta je najsigurnije za bebu,,, al sam cula da znaju cesto slati ivf trudnoce na carski bas zbog toga sto je kao teze doslo do trudnoce pa da se izbjegnu komplikacije za dijete. + ja sam jos osim ocitog ivf-a jel, imala i dvije laparoskopije i histeroskopije tak da me to brine...jer sam imala i dosta jos nekih priraslica svud po trbusnoj supljini od endometrioza i tak dalje ....neam pojma :) probat cu sljedeci put mozda nabacit pitanje pa cemo vidjet sta ce rec :DDD
Sortiraj odgovore
Najstariji