A sunce malo, preslatko.Ja se jos predomisljam, dal da idem ili ne.Posto mi je dr rekla da je sve ok, s te strane nema potrebe, a opet bi isla samo da vidim mrvicu u boji kako izgleda.
Ja sam isla eto da imam uspomenu,uz to je pregledao sve sve,zile bebine,presjek srca,posteljicu,pupkovinu i sad sam mirna 😊
Mina0709
da li je tko radio anomaly scan kod Podobnika i da li se isplati s obzirom da je najskuplji, kako ste zadovoljne ?
da li je tko radio anomaly scan kod Podobnika i da li se isplati s obzirom da je najskuplji, kako ste zadovoljne ?
Moja frendica je tamo vodila cijelu trudnocu i rodila je tamo,platila je unaprijed za carski rez..ugl ona ima samo rijeci hvale za njih,a sad ja nisam bila pa ne znam iz prve ruke
ej cure, kako ste? kako podnosite ove temperature? Ja za vikend putujem na more, ako je koja od vas več bila, da li se presvlačite svaki put?
I mene zanima..u subotu putujemo na more..bila na pregledu danas..sve ok..pitala za tsh kaze nema potrebe ako je bio prije u redu..i onda sam zvala svoju doktoricu opce prakse i ona mi dala pa cu u cetvrtak ici vadit..samo tsh treba jel?e i kolika vrijednost je normalana za nas trudnice?😘😘
Mina0709
i mi u subotu putujemo. Meni ti je moja dr sad zadnji put rekla da u drugom tromjesječju može tsh biti do 2.5. Jer se je moj povisio pa sam zato pitala.
pozdrav curke, ja sam bila na moru i nakon svakog kupanja bih se presvukla. Super mi je pasalo plivanje nadam se da će i vama. 😊
i mi u subotu putujemo. Meni ti je moja dr sad zadnji put rekla da u drugom tromjesječju može tsh biti do 2.5. Jer se je moj povisio pa sam zato pitala.
E bas cu vidjet kakav mi je..hvala ti😉 sretan put i lijep provod😉😊
Mina0709
Što smo ono pričale o pramenovima u trudnoću, je li to u redu? 22 tt ..
Cureee,
Molim pomoc !
Ima li netko od vas koga su prestale cicke boljeti ili su ih boljele manje i sve je bilo ok??
Dns mi je 14 dpt i manje me bole od jucer...i nemam onaj pritisak u donjem dijelu trbuha koji sam imala do jucer....beta je poz.
Sortiraj odgovore
Najstariji