Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    10. Kolovoz 2017. 12:39

maca_bubi

ma tak i ja… htjela sam pitat jos na proslom pregledu al naravno ima jos do poroda 3 mj pa ono, prerano je….ne bih ja nista forsirala svoje ideje, ja bi carski, pa bi prirodni itd… ja bih ono sta je najsigurnije za bebu,,, al sam cula da znaju cesto slati ivf trudnoce na carski bas zbog toga sto je kao teze doslo do trudnoce pa da se izbjegnu komplikacije za dijete. + ja sam jos osim ocitog ivf-a jel, imala i dvije laparoskopije i histeroskopije tak da me to brine…jer sam imala i dosta jos nekih priraslica svud po trbusnoj supljini od endometrioza i tak dalje ….neam pojma :) probat cu sljedeci put mozda nabacit pitanje pa cemo vidjet sta ce rec :DDD

Ja bi najradje dogovoreni carski rez po mogucnosti u 37 tt, mislim da je najsigurnije ! 
    U kojoj si ti bolnici??
    Ja sam imala priraslice na maternici, koje isto mogu izazvati prijevremeni porod...mislim moguc je nakon toga :/

Nina2512
    10. Kolovoz 2017. 12:46

Pozz curke..kako ste,kak se osjecate?jeste na moru?jeste li vec pocele sa kupovinom stvari za bebe?ja sam jos na moru i kad cu se vratiti biti cu vec u 31.tt,i odmah taj tjedan imam pregled i mislim krenuti kupovati stvari..sve moje frendice su rodile ranije,od 36.tt vec pa se bojim da mene tak ne iznenadi,a nemam nista spremno za bebu🙈🙈..inace meni je sve pocelo biti tesko,i hodati i bilo sto raditi,nist mi se neda😁..a beba me lupa sto na sat😁i da,nisam jos nista pricala sa dr o porodu,nadam se da necu morati na carski,strah me toga nekako,radije cu pretrpjeti prirodan porod😃😃

• Mama90
    10. Kolovoz 2017. 13:35

ja sam bila na ivf-u u petrovoj, ali sad se pratim kod mog socijalnog ginica. 25tj sam i kazem za sada je divna trudnoca :) a ja vec pola stvari pokupovala, ne da mi se zadnji cas sve trcati. moja frendica isto trudna, jos koji tjedan pa ce se poroditi  - nije nista kupovala nego sad tek pocela pa joj katastrofa, svaki dan negdje, a samo zato sto cijelo vrijeme mislila ma ima jos vremena, i bas joj nije lako, pogotovo jos ove vrucine i sve... prođe to caskom. boze, kao da sam jucer bila na transferu :) uff, to mi se sad cini tako dalekoooo :)))

mono1111
    10. Kolovoz 2017. 14:39

maca_bubi

ja sam bila na ivf-u u petrovoj, ali sad se pratim kod mog socijalnog ginica. 25tj sam i kazem za sada je divna trudnoca :) a ja vec pola stvari pokupovala, ne da mi se zadnji cas sve trcati. moja frendica isto trudna, jos koji tjedan pa ce se poroditi - nije nista kupovala nego sad tek pocela pa joj katastrofa, svaki dan negdje, a samo zato sto cijelo vrijeme mislila ma ima jos vremena, i bas joj nije lako, pogotovo jos ove vrucine i sve… prođe to caskom. boze, kao da sam jucer bila na transferu :) uff, to mi se sad cini tako dalekoooo :)))

I ja sam isla na IVF u.Petrovu.

Nina2512
    11. Kolovoz 2017. 00:00

Ima nas dosta iz petrove😊
    Ma super Maca bubi  da si dosta toga vec kupila,meni je zao sto nisam prije to,jer sad u zadnji cas ne znam kako cu to sve..al budem😊😊

mono..citam te na drugim temama,i stvarno ti od srca zelim da ovaj put bude sve kako treba do samog kraja💓Javljaj nam novosti😊

mono1111
    11. Kolovoz 2017. 08:41

Ana2711

Ima nas dosta iz petrove😊
    Ma super Maca bubi da si dosta toga vec kupila,meni je zao sto nisam prije to,jer sad u zadnji cas ne znam kako cu to sve..al budem😊😊

mono..citam te na drugim temama,i stvarno ti od srca zelim da ovaj put bude sve kako treba do samog kraja💓Javljaj nam novosti😊

Hvalaaa ! I ja se nadam da je to ovaj put to jer stvarno nemam vise snage ! 

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 12:08

pozdrav curke, ja sam od utorka na mirovanju kod kuće, beba se spustila pa moram stalno ležati...srecom pa sam stvari dosta već kupila jer sad ne bi smjela ići kupovati. Ako šta nađem pošaljem muža da kupi.
    Ja sam pričala o porodu sa svojom dr i rekla je da će se sve vidjet kad porod krene, bila sam zagrijana za carski, ali nekako sad imam više želju prirodno rodit...najvise zbog oporavka

• Mama90
    11. Kolovoz 2017. 15:10

Uff, znaci to je tu...sretno :)) ja bih jedino voljela vise prirodni zato da muz moze biti sa mnom jer smo prosli tecaj, a na carski naravno ne moze unutra. Jesi li ti imala kakve ginekoloske operacije prije?

zelimobebu2701
    11. Kolovoz 2017. 15:12

maca_bubi

Uff, znaci to je tu…sretno :)) ja bih jedino voljela vise prirodni zato da muz moze biti sa mnom jer smo prosli tecaj, a na carski naravno ne moze unutra. Jesi li ti imala kakve ginekoloske operacije prije?

Hvala! 😊
    Pa da kažu da je doživljaj poseban...
    Ako mene pitaš za operacije, nisam imala ništa 😊

• Mama90
    11. Kolovoz 2017. 15:38

Da, vecina mojih prijateljica koje vec imaju djecu, imale su muza na porodu i kazu da je bilo divno. Svasta smo prosli da bismo dosli do djeteta, on je bio toliko divan i strpljiv i prezivio je sva moja cmizdrenja i hirove i bas bih voljela da bude uz mene, zasluzio je :))) a pogotovo jos i zato sto ima zelju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.