Hej cure, da li je neka od vas u ranoj fazi trudnoće (ulazim u osmi tjedan) imala iscjedak bijeli, nekidan ujutro sam se probudila da su mi gaćice bile mokre baš neki vodenkast a sad mi se čini da ide samo je gušći,,iako ne znam sad realno stanje što je od utrogestana što ne no mislim da nisam ranije imala tako od utrogestana..Ništa me ne peče ni ne svrbi,,na kontrolu idem tek za tri tjedna pa ne znam ni sama da li da odem ranije i kažem to ili je to sve normalno…
Normalno, i jos uvijek mi se zna dogoditi. Ali bude mi samo 1 dan pa onda opet zatisje par dana ili tjedana pa onda opet. Dok ne pece, svrbi, nema mirisa i boje - dobro je :)
I meni isto tako..rekao je dr da je to sve normalno sve dok ne promijeni boju i miris..ja sam sad u 32.tt i sad mi je iscjedak nekako gusci,al normalne boje i sve tako da se ne brinem😊😊
I ja imam taj iscjedak.najgore mi je ujutro kad se probudim pa mi se izlije i moram se presvlacit jer ne spavam u dnevnom ulosku.da kao sto velis moj je vise vodenasti sa bijelim i isto mi je dr rekla da dok ne promjeni miris i boju sve je ok
Bok curke kako ste? Kako podnosite ovo vrijeme? Jesu trbuscici veliki? Jesu vam bebaci jako aktivni?
Moj malac je neumoran od jutra do sutra valjda 😱😂 jeste sve isle radit ogtt test? Mene jos malo ceka bris na streptokok i tjedan nakon toga ctg.
Bok curke kako ste? Kako podnosite ovo vrijeme? Jesu trbuscici veliki? Jesu vam bebaci jako aktivni?
Moj malac je neumoran od jutra do sutra valjda 😱😂 jeste sve isle radit ogtt test? Mene jos malo ceka bris na streptokok i tjedan nakon toga ctg.
Ja sam dobro,za sad nemam nikakve tegobe,ni oticanja ni nista hvala bogu..meni trbuh i nije neszo preeveliki kako sam ocekivala da bude,ali stigme jos narasti😊😊ugl sam doma,ali ne mirujem,stalno si nalazim nesto za pospremati,cistiti😄😄..ja nisam uopce radila oogt,mene dr samo salje svaki mj na vadenje glukoze iz krvi..u kojem tj te salju na ctg?ja imam iduci pregled u 34.tt,vjerojatno ce mi onda sve reci za ctg..
Kako si ti?jesi sve pripremila,za bebu i bolnicu?mi smo sve kupili za sobicu i oblekucu,samo jos kozmetiku za bebu i mene😊
Ja danas radila ogtt.Nalaz jos neznam kakav je.A dobro sam za sada, kukovi me jedino jako bole pa me to nocu budi, s bebom sve ok.Trbuh i nije tak jako jako veliki s obzirom da sam ja jako sitna mislim da je taman.Beba se javlja svako malo, nekad je dobra a nekad me boli od njezinih prevtanja.Od stvari sam kupila samo par kompletica i to je to.Malo po malo tako da u 11 mjesecu imam sve.Super da je s vama sve ok.
Ja sam dobro, morala sam sad strogo mirovati tri tjedna, ali prošlo je hvala Bogu, sad je rekla doktorica da mogu u laganu šetnju bar, ležanje u stanu mi je baš dosadno. Sve je uglavnom spremno, još jedino imam dvije posteljine za skratiti i onda smo gotovi sa svime. 😊 posto mi je doktorica rekla da nakon 34.tjedna mogu očekivati i porod 😱 u 37.tjednu se ide na ctg, a bris se uzima u 36.tjednu. Sad sam 33tj +5 po zadnjim ultrazvucima. I da još moram krvnu sliku napravit sad jedan dan, a TSH je napokon ok. U zadnje vrijeme se osjećam baš ogromnom, a svi kažu da je mojih 7kg šta sam dobila super, meni se čini tak puno. Kolko ste vi do sad dobile? 😊
Ana ne znam što planiraš uzimati od kozmetike, mi smo uzeli Becutan još sutra ti je na akciji u Bipi ako si u Bipo klubu.
Ja sam dobro, morala sam sad strogo mirovati tri tjedna, ali prošlo je hvala Bogu, sad je rekla doktorica da mogu u laganu šetnju bar, ležanje u stanu mi je baš dosadno. Sve je uglavnom spremno, još jedino imam dvije posteljine za skratiti i onda smo gotovi sa svime. 😊 posto mi je doktorica rekla da nakon 34.tjedna mogu očekivati i porod 😱 u 37.tjednu se ide na ctg, a bris se uzima u 36.tjednu. Sad sam 33tj +5 po zadnjim ultrazvucima. I da još moram krvnu sliku napravit sad jedan dan, a TSH je napokon ok. U zadnje vrijeme se osjećam baš ogromnom, a svi kažu da je mojih 7kg šta sam dobila super, meni se čini tak puno. Kolko ste vi do sad dobile? 😊
Ana ne znam što planiraš uzimati od kozmetike, mi smo uzeli Becutan još sutra ti je na akciji u Bipi ako si u Bipo klubu.
Ja isto ocekujem raniji porod,nekako imam takav osjecaj😊😊aha,znaci imam jos vremena do ctg-a,bas me zanima sto ce mi dr reci,sad na proslom pregledu ga nije bilo,bio je na go..kozmetiku sam uzela od mustele,bila je na akciji pa sam to iskoristila..
Ajmee ne mogu vjerovati da polako odbrojavamo tjedne da upoznamo nase bebice,a ko da smo jucer jos cekale betu😊😍😍
Ja sam do sad dobila isto 7 kg ali ja sam 26 tjedana, tako da cu sigurno jos parkila dobiti.Ti onda nisi uopce puno dobila.
Ja sam dobila 10 do sad,jos ocekujem nekoliko..ali ne opterecujem se jer sam dosta visoka i ne vidi mi se bas,ocito sve u trbuh ide😃😃
Bome da cure moje vrijeme tako leti, kao da smo jučer bile na početku, pa onda iščekivanje hoćemo vidjet i cut malo srećko, a sad nas poprave lupaju. 😍
Ja nekako imam već dugo taj osjećaj da ću ranije. Ana javi nam šta ti kaže doktor. 😊
Ma ja imam problema s kralježnicom, pa me jedino zato malo strah kila, a ovako se ne opterećujem da mi nije za zdravlje. Meni kažu da sam isto samo trbuh dobila da mi se ne vidi nigdje drugdje, čak kažu da sam u faci prije bila deblja. 😆
Dolores možda i nećeš, kažu neke cure da manje dobiju pred kraj tako da nema pravila. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji