Ja nikad nisam imala problema s tsh, a sad imam terapiju zbog umjetne.ja imam eutirox 25.Meni pa ni nitko ne provjerava tlak i mokracu.A sto se tice tog ogtt ni ja ti to nisam radila, to vecinom rade u odredenom tjednu trudnoce, mislim da tamo od 24 tjedna ako se ne varam
A koliki ti je sad tsh?bas sam gledala nalaze prvi nalaz je bio 1,560 a drugi 2, 050..i nitko mi nije nista rekao..bas cu ga pitat sad na iducoj kontroli da mi provjeri..
Mina0709
Ja nikad nisam imala problema s tsh, a sad imam terapiju zbog umjetne.ja imam eutirox 25.Meni pa ni nitko ne provjerava tlak i mokracu.A sto se tice tog ogtt ni ja ti to nisam radila, to vecinom rade u odredenom tjednu trudnoce, mislim da tamo od 24 tjedna ako se ne varam
A koliki ti je sad tsh?bas sam gledala nalaze prvi nalaz je bio 1,560 a drugi 2, 050..i nitko mi nije nista rekao..bas cu ga pitat sad na iducoj kontroli da mi provjeri..
To ti je odlican Tsh😊
Dolores..cestitam na curici😍😍
To ti je odlican Tsh😊
Dolores..cestitam na curici😍😍
Joj hvala☺sad si me smirila..al svakako cu ga pitati da mi provjeri tsh..
Dolores cestitke i od nas☺nek je ziva i zdrava😘
Svi pretezno curice jedino ja decka😃
Mina0709
Moj TSH je 1.20. Rekla mi je doktorica da u drugom tromjesečju može biti do 2.5.
Tako da ne brini, tvoj je onda ok.
Hvala vam na čestitkama.
Nisam navijala ni za jedan spol nešto posebno, bilo mi je svejedno,samo da je zdravo.jedino mi je lakše to jer za dečka nisam imala ideju za ime, a za curu znam već godinama.
Moj TSH je 1.20. Rekla mi je doktorica da u drugom tromjesečju može biti do 2.5.
Tako da ne brini, tvoj je onda ok.
Hvala vam na čestitkama.
Nisam navijala ni za jedan spol nešto posebno, bilo mi je svejedno,samo da je zdravo.jedino mi je lakše to jer za dečka nisam imala ideju za ime, a za curu znam već godinama.
Da al meni su to nalazi od prije transfera..u trudnoci ga nisam radila..budem ga pitala 4.8.kad budem isla na kontrolu..
Mina0709
Jeste vi na 4D išle jer vas netko poslao ili jer ste htjele? Ja bi išla ne zbog nekog testiranja nego zbog uspomene
Jeste vi na 4D išle jer vas netko poslao ili jer ste htjele? Ja bi išla ne zbog nekog testiranja nego zbog uspomene
Ja sam isla na anomaly scan,nije me nitko slao.sad vise necu ici na nista,preskupo mi je to..mi smo dobili slikice i cd,al nist posebno se ne vidi,samo bebini organi,lice nije uspio uhvatiti
Ja sam isla privatno..platila 300kn..i prezadovoljna sam..imam cd i slike😊bas se sve lijepo vidilo..
Mina0709
A sunce malo, preslatko.Ja se jos predomisljam, dal da idem ili ne.Posto mi je dr rekla da je sve ok, s te strane nema potrebe, a opet bi isla samo da vidim mrvicu u boji kako izgleda.
Sortiraj odgovore
Najstariji