Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    14. Srpanj 2017. 18:00

Meni nije jasno zasto mi iz ivf moramo to tolko kontrolirati taj tsh, a s kim got razgovaram od prirodnih trudnoca, nikad nisu vadile tsh, neke nemaju pojma o cemu pricam.Pa mozda onda nije ni cudno sto se desavaju pobacaji, pa se cude kako, a nitko ih ne salje na te pretrage.

zelimobebu2701
    15. Srpanj 2017. 00:15

Ne jer i onako mi na porodu neće bit doktorica koja mi je vodila ivf, tako da sam onda odlučila roditi u svom gradu i preći k svojoj doktorici, jer je sasvim druga situacija barem što se mene tiče. Ja jedne pretrage nisam napravila do danas. 
    Uh Ana sad mi je lakše kad si rekla kolko je tebi bio, mene je danas malo panika uhvatila kad mi je rekla da moram vikendom pojačati terapiju ništa mi više nije bilo jasno....
    Dolores mislim da nemaš još razloga za brigu.
    Rekla je da za mjesec dana ponavljam TSH.

Nina2512
    15. Srpanj 2017. 01:47

zelimobebu2701

Ne jer i onako mi na porodu neće bit doktorica koja mi je vodila ivf, tako da sam onda odlučila roditi u svom gradu i preći k svojoj doktorici, jer je sasvim druga situacija barem što se mene tiče. Ja jedne pretrage nisam napravila do danas.
    Uh Ana sad mi je lakše kad si rekla kolko je tebi bio, mene je danas malo panika uhvatila kad mi je rekla da moram vikendom pojačati terapiju ništa mi više nije bilo jasno….
    Dolores mislim da nemaš još razloga za brigu.
    Rekla je da za mjesec dana ponavljam TSH.

Pa da,i ja bih tako da znam da cu roditi negdje drugdje,isto bih isla kod dr koji ce mi biti na porodu..da,jako mi je visoki tsh bio,al mi je dr odmah pojacao terapiju i za mj je pao u normalu i sad tak stoji..

Mina0709
    15. Srpanj 2017. 17:15

Mene nitko nije slao na vadenje tsh😯nit su  mi radili ogtt..sad ste me zabrinule😕

Mina0709

Nina2512
    15. Srpanj 2017. 23:06

Mina0709

Mene nitko nije slao na vadenje tsh😯nit su mi radili ogtt..sad ste me zabrinule😕

A gdje vodis trudnocu?kod soc gin ili u bolnici gdje si bila na umjetnoj?ugl spomeni dr iduci put da bi htjela to izvaditi ili mozes sama privatno ici izvaditi tsh..ja u suncu vadim blok tsh i ft4,to ide jedno s drugim,nije ti skupo,pa ako ti nalaz bude van granica koliko je normalno u trudnoci pokazi nalaz svom dr

Mina0709
    16. Srpanj 2017. 14:56

Ana2711

Mina0709

Mene nitko nije slao na vadenje tsh😯nit su mi radili ogtt..sad ste me zabrinule😕

A gdje vodis trudnocu?kod soc gin ili u bolnici gdje si bila na umjetnoj?ugl spomeni dr iduci put da bi htjela to izvaditi ili mozes sama privatno ici izvaditi tsh..ja u suncu vadim blok tsh i ft4,to ide jedno s drugim,nije ti skupo,pa ako ti nalaz bude van granica koliko je normalno u trudnoci pokazi nalaz svom dr

Idem kod soc.ginekologa..ma to je stari ginekolog..evo vec sam 19tjj a on meni ni jednom nije izmjerio bebu..2 puta sam isla privatno na uzv da bi mi to sve izmjerili..mislim stvarno😕

Mina0709

Mina0709
    16. Srpanj 2017. 15:00

A jeste vi imale tsh povisen i prije trudnoce?meni je uvijek bio u redu..sta pijete od terapije da ga snizite?

Mina0709

• Dolores123
    16. Srpanj 2017. 15:55

Ja nikad nisam imala problema s tsh, a sad imam terapiju zbog umjetne.ja imam eutirox 25.Meni pa ni nitko ne provjerava tlak i mokracu.A sto se tice tog ogtt ni ja ti to nisam radila, to vecinom rade u odredenom tjednu trudnoce, mislim da tamo od 24 tjedna ako se ne varam

Nina2512
    16. Srpanj 2017. 21:40

Meni su otkrili poviseni tsh kad sam radila pretrage za umjetnu i isto od tad pijem eutirox,morat cu i nakon poroda..
    Meni na svakom pregledu mjere tlak i tezinu,gledaju mokracu i svaki mj se salju na vadenje krvi za kks i tsh,jedino taj oogt me nisu jos slali,tako da sam ja zadovoljna sa svojim dr..inace u petrovoj vidim trudnocu kod svog mpo dr,soc mi samo daje doznake😊😊

• Dolores123
    18. Srpanj 2017. 09:18

Naš pregled prošao ok, sve je u redu.Beba je vrlo živahna.Izgleda da je cura.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.